luchttalent.nl

Inhouse Dag bij Havenbedrijf Rotterdam

Ben jij een 3e of 4e jaars HBO/WO student en op zoek naar een fascinerende afstudeer- of meewerkstage in de haven? Zou je kennis willen maken met Havenbedrijf Rotterdam en deelnemen aan een casus over havenontwikkeling of beleidsvraagstukken?

Tijdens de Inhouse Dag op 2 september krijg jij die kans!

Bekijk de vacature en meld je aan voor deze once-in-a-lifetime opportunity!
Klik hier voor meer informatie

WK Roeien Rotterdam 2016

Kijk jij ook naar de Olympische Spelen in Rio? Super spannend....maar ook ver weg! Wil jij van dichtbij ervaren hoe topsporters proberen een plaats op het podium te bemachtigen? Dat kan!

Van 21 t/m 28 augustus kun jij tijdens de Wereldkampioenschappen Roeien Senior, Onder 23 & Junior 2016 honderden toproeiers in actie zien. Dit grootste roei-evenement ter wereld vindt namelijk plaats in Rotterdam! 

Kom je ook? Bestel dan vandaag nog je tickets, want OP = OP!
Bestel je tickets hier!

3e of 4e jaars, HBO of WO?

Op 4 oktober 2016 organiseert Watertalent het jaarlijkse Mainport Talenten Diner. Dit is een uniek netwerkevenement waar je al jouw vragen kunt stellen aan CEO's en recruiters.
Studeer je Scheepsbouwkunde, Maritiem Officier, Technische Bedrijfskunde, Logistiek, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of een  meer generieke richtingen zoals Financieel, HRM of Communicatie? 


Het diner vindt plaats op een 5-sterrenlocatie in Rotterdam. De topwerkgevers die dit jaar meedoen vind je via 'Meer informatie'.


Meer informatie
Meld je hier aan

Wereldhavendagen Rotterdam 2016

Tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam 2016 op 2, 3 en 4 september openen topbedrijven in de haven en industrie hun deuren voor het grote publiek. Kom ook, want misschien vind jij wel jouw droombaan in 'The Smartest Port'.

Wij geven je alvast de vacatures van de bij Watertalent aangesloten bedrijven die op de Wereldhavendagen aanwezig zijn.
Bekijk hier de vacatures

Altijd al willen cruisen?

Tijdens de Wereldhavendagen krijg je bij P&O Ferries de mogelijkheid om een minicruise door de Rotterdamse haven te maken. Een ware ontdekkingsreis!

Je vaart van Europoort, via Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Delfshaven naar de Erasmusbrug in het centrum van de stad. Onderweg vertellen de gidsen aan boord alles over wat je ziet. Natuurlijk ga je ook het schip verkennen en lunch je aan boord.

Bestel vandaag nog je tickets en geniet in stijl bij P&O Ferries!
Meer informatie

Verlicht je fietspad met een app

In het Amsterdamse havengebied ligt een fietspad dat op zeer innovatieve wijze wordt verlicht met zonne- en windenergie die ter plekke wordt opgewekt. Een uniek project van Havenbedrijf Amsterdam en CityTec.

Als je daar fietst, kun je via de app Geolight zelf de sterkte van het licht van de lantaarnpalen bepalen. De app is gratis te downloaden op je mobiele telefoon.
Lees hier verder

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.