luchttalent.nl

Op zoek naar een baan? Ga voor leren en werken!

Zit je zonder baan, heb je een WW-uitkering en ben je op zoek naar werk? Ben je nog in loondienst, maar zijn de vooruitzichten voor jouw werkplek niet gunstig? Of werk je als zelfstandig ondernemer, maar lukt het je niet om jouw bedrijf rendabel te maken?


Samen met UWV en SA&BnW start Technicom op 26 september 2016 een technisch/industrieel leerwerktraject. Dit opleidingstraject met baangarantie is voor mensen die willen groeien, die het roer willen omgooien en die het beste uit zichzelf willen halen. 


Ben jij zo'n doorzetter? Meld je dan snel aan voor deze unieke kans! Volg (vrijwel) gratis een hoogwaardige opleiding en vind jouw technische droombaan…


Meld je hier aan!

Vopak Management Traineeship 2017

Heb jij je WO master met een specialisatie in een technische of bedrijfskundige discipline afgerond en wil jij je carrière starten in een internationale, dynamische organisatie?


Vopak zoekt 15 trainees die het verschil maken. Aanstormend talent dat ondernemerschap combineert met visie en creativiteit en ernaar streeft zichzelf verder te ontwikkelen. Een traineeship is een goede manier om verder te leren en te ontdekken welke discipline het beste bij je past.


Bekijk het traineeprogramma en solliciteer direct als jij een rol van betekenis voor de wereld wilt spelen en impact binnen een organisatie wilt creëren!


Solliciteren kan hier!

3e of 4e jaars, HBO of WO?

Op 4 oktober 2016 organiseert Watertalent het jaarlijkse Mainport Talenten Diner. Dit is een uniek netwerkevenement waar je kennis kunt maken met en al jouw vragen kunt stellen aan CEO's en recruiters.

Studeer je Scheepsbouwkunde, Maritiem Officier, Technische Bedrijfskunde, Logistiek, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of een  meer generieke richtingen zoals Financieel, HRM of Communicatie?


Het diner vindt plaats op een 5-sterrenlocatie in Rotterdam. De topwerkgevers die dit jaar meedoen, vind je via 'Meer informatie'.


Meer informatie
Meld je hier aan

Tech2Do: techniek zien, doen en beleven!

Op 4, 5 en 6 oktober vindt Tech2Do plaats, hèt techniekevenement voor kinderen uit groep 7 van basisscholen in Voorne-Putten en Rozenburg.

Dit evenement wordt ieder jaar gehouden voor deze jongeren (en hun ouders) om ze te interesseren voor techniek, aan te moedigen en te inspireren om een technische opleiding te volgen en later een carrière in de techniek te ambiëren. 

Ook ouders met kinderen in groep 6, 7 of 8 kunnen samen techniek zien, ervaren, doen en beleven. Op woensdagmiddag 5 oktober bent u van harte welkom in sporthal Olympia te Spijkenisse. 
Lees hier verder

9 oktober: Harbour Run!

Een parcours van 10 km met obstakels dwars door de Rotterdamse haven. Een unieke obstakel run, met vele uitdagingen op je weg. Dat is de Harbour Run 2016!

Het parcours brengt je over haventerreinen, over kades, langs schepen, kranen en containers en dwars door een aantal havenloodsen. Je komt waar je normaal gesproken niet mag komen, als je niet daar werkt. Deze 4e editie van de Harbour Run belooft een spectaculaire wedstrijd te worden.

Dit jaar kun je ook meerennen voor de Brandwonden Stichting. Deze zogenoemde Charity Run is nog niet vol! Dus daag jezelf en je collega's uit en doe mee!
Lees hier waar je je kunt aanmelden!

CEO's vertellen over hun passie op RTL 4

Carrièreplatform voor de haven en industrie, en tevens organisator van het jaarlijkse Mainport Talenten Diner, is hoofdsponsor van het vernieuwende RTL4 programma ‘Van Passie naar Droombaan’. Watertalent heeft bewust gekozen voor dit programma omdat het volledig aansluit bij hun doelstellingen.  
‘Het is nog steeds noodzaak om de nieuwe generatie breed te blijven informeren over de carrièrekansen binnen de grootste haven van Europa’ aldus Van...
Ga naar deze spotlight

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.