luchttalent.nl

Inhouse Dag bij Havenbedrijf Rotterdam

Ben jij een 3e of 4e jaars HBO/WO student en op zoek naar een fascinerende afstudeer- of meewerkstage? Zou je kennis willen maken met Havenbedrijf Rotterdam en deelnemen aan een casus over havenontwikkeling of beleidsvraagstukken? Tijdens de Inhouse Dag op 2 september krijg jij die kans! Bekijk de vacature en meld je aan voor deze once-in-a-lifetime opportunity!
Klik hier voor meer informatie

Afstuderen bij Watertalent

Bilal Tsouli en Dylan Visser, twee 4e-jaars studenten Commerciële Economie aan de Rotterdamse Hogeschool, vertellen waarom zij hebben gekozen voor een afstudeeropdracht in de haven en industrie via Watertalent.


Lees hier verder

3e of 4e jaars, HBO of WO?

Op 4 oktober 2016 organiseert Watertalent het jaarlijkse Mainport Talenten Diner. Dit is een uniek netwerkevenement waar je al jouw vragen kunt stellen aan CEO's en recruiters. Studeer je Scheepsbouwkunde, Maritiem Officier, Technische Bedrijfskunde, Logistiek, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek of een  meer generieke richtingen zoals Financieel, HRM of Communicatie? 


Het diner vindt plaats op een 5-sterrenlocatie in Rotterdam. Binnenkort meer over de topwerkgevers die dit jaar meedoen.Meer informatie Meld je aan

Op zoek naar een stage of afstudeeropdracht?

Als je rustig wilt genieten van je zomer, maar je hebt nog geen geschikte stageplaats of afstudeeropdracht gevonden, kijk dan eens naar het aanbod op onze website. Misschien start jij in september wel bij een topbedrijf in de haven of industrie!
Naar alle stages en afstudeeropdrachten

Vier je zomer op de Maasvlakte

Loungen op een zwoele zomeravond of samen op fossielenexpeditie? Meedoen aan een kinderrondleiding of vliegen boven de haven van 2050? Het kan allemaal deze zomer bij Futureland op de Maasvlakte. De leukste gezinsuitjes in Zuid-Holland!
Lees gauw verder

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.