luchttalent.nl

Nieuwe Masterclass over wereldhandel

Op dinsdag 1 november a.s. organiseren de STC-Group en YoungShip Rotterdam een masterclass met als onderwerp de kwetsbaarheid van de wereldhandel.

Gerenommeerde sprekers als Rob Kramer (plaatsvervangend Commandant Zeestrijdkrachten Schout-bij-Nacht), Jan Bert Schutrops (President Vopak Nederland) en Jan Gardeitchik (hoofd Havenmeesterbeleid Havenbedrijf Rotterdam) delen hun visie op de gevolgen van instabiliteit op de wereldhandel.


Meer informatie

Vopak Management Traineeship 2017

Heb jij je WO master met een specialisatie in een technische of bedrijfskundige discipline afgerond en wil jij je carrière starten in een internationale, dynamische organisatie?


Vopak zoekt 15 trainees die het verschil maken. Aanstormend talent dat ondernemerschap combineert met visie en creativiteit en ernaar streeft zichzelf verder te ontwikkelen. Een traineeship is een goede manier om verder te leren en te ontdekken welke discipline het beste bij je past.


Bekijk het traineeprogramma en solliciteer direct als jij een rol van betekenis voor de wereld wilt spelen en impact binnen een organisatie wilt creëren!


Solliciteren kan hier!

CEO's vertellen over hun passie op RTL 4

Carrièreplatform voor de haven en industrie, en tevens organisator van het jaarlijkse Mainport Talenten Diner, is hoofdsponsor van het vernieuwende RTL4 programma ‘Van Passie naar Droombaan’. Watertalent heeft bewust gekozen voor dit programma omdat het volledig aansluit bij hun doelstellingen.  
‘Het is nog steeds noodzaak om de nieuwe generatie breed te blijven informeren over de carrièrekansen binnen de grootste haven van Europa’ aldus Van...
Ga naar deze spotlight

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.