Laden
16 VACATURES

Vopak

1
Sector
4
Vestigingen


Geplaatst op 28 maart 2024
Operator volcontinu

Vopak

Vopak

Rotterdam

Geplaatst op 28 maart 2024
OT/IT Security Consultant

Vopak

Vopak

Rotterdam

Over Vopak
Wie zijn wij

Vopak staat bekend als een wereldwijde speler in het veilig opslaan van cruciale producten die ons dagelijks leven verbeteren, met een rijke geschiedenis van meer dan vier eeuwen. Hun kernwaarden van veiligheid, betrouwbaarheid en efficiƫntie hebben altijd centraal gestaan in hun dienstverlening. Door nauwe samenwerking met klanten en de omgeving streven zij er continu naar hun service te verbeteren en te innoveren.

Met een focus op de energietransitie van vandaag, zetten hun getalenteerde medewerkers zich in om vooruitgang te stimuleren. Ze zijn actief betrokken bij het vormgeven van een duurzame economie door samenwerkingen aan te gaan die de ontwikkeling van infrastructuur voor nieuwe energiebronnen versnellen. Dit illustreert hun inzet om niet alleen de wereld van vandaag te ondersteunen, maar ook om een positieve impact te hebben op de toekomst.

Hun missie omvat niet alleen het leveren van veilige opslag en infrastructuur voor essentiƫle vloeistoffen en gassen, maar ook het bouwen van connecties met partners om zo gezamenlijk vooruitgang te boeken. Met trots bedienen ze een groeiende wereldwijde economie en bevolking, terwijl ze actief bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame economie. Hun toewijding aan het helpen van de wereld vooruit, blijft onverminderd, zowel nu als naar de toekomst toe.

Integriteit. Teamgeest. Toewijding. Behendigheid.

Voordelen van Vopak
  • Geen dag is hetzelfde;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Interne opleidingen en cursussen;
  • Open cultuur;
De mensen
Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in de wereldwijde energiemarkten en hoe de energietransitie nieuwe kansen creëert voor de import en export van hernieuwbare energie en duurzame grondstoffen. Als je voor Vopak werkt, zit je hier middenin! Als Business Analist in het New Energy & LNG-team werk ik aan het ontwikkelen van circulaire & koolstofarme ketens voor onze bestaande en nieuwe klanten.
Thomas - Business Analyst

Bij Vopak is geen dag hetzelfde als teamleider. Je coördineert en controleert diverse werkzaamheden, altijd met aandacht voor veiligheid en milieu. Hier krijg je volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling met interne opleidingen en cursussen. Ben je leergierig en ambitieus? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Het begeleiden van nieuwe medewerkers en hun groei tot volwaardige 1e Operator geeft me energie. Bij Vopak heerst een open cultuur waarbij je kunt meedenken om processen te verbeteren.
Anderson - Teamleader

Sollicitatieproces
  • Je stuurt jouw sollicitatie in;
  • We plannen een eerste gesprek;
  • Is het eerste gesprek positief? Dan volgt een tweede gesprek op locatie;
  • We sturen jouw een aanbieding;
  • Welkom bij Vopak!

1 Sector
Bulk

4 Vestigingen

Vopak hoofdkantoor Rotterdam

Westerlaan 10
3016 CK, Rotterdam

Vopak Terminal Europoort

Moezelweg 75
3198 LS, Rotterdam

Vopak Terminal Vlaardingen

Kon. Wilhelminahaven ZOZ 1
3134 KH, Vlaardingen

Vopak Terminal Vlissingen

Frankrijkweg 4
4455 TR, Nieuwdorp

Neem contact op