Laden
15 VACATURES

Huntsman Holland BV

16.000
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 27 maart 2024
Maintenance Technician Rotating

Huntsman Holland BV

Huntsman Holland BV

Rotterdam

Geplaatst op 25 maart 2024
(Lead) Werkvoorbereider E&I

Huntsman Holland BV

Huntsman Holland BV

Rotterdam

Over Huntsman Holland BV
Zie onze chemie!
Bij Huntsman Holland BV zie je een uitgestrekte installatie op een groot terrein met talloze buizen, mensen in overalls die zelfverzekerd computers en apparatuur bedienen, en imposante ketels, silo's, vaten, leidingen, trappen, afsluiters en kleppen.

De focus van Huntsman ligt in Rotterdam-Botlek op het veilig produceren en leveren van grondstoffen voor zo'n 170 toepassingen in de polyurethaanindustrie. Dagelijks streven zij, 24/7, naar de juiste eigenschappen voor eindproducten, variërend van isolatieschuim tot materialen voor autostoelen, surfplanken en tennisbanen.

Binnen deze belangrijke keten van chemie- en energieproducenten in Rotterdam, maakt Huntsman deel uit van Huntsman Corporation. Met ongeveer 550 medewerkers in Rotterdam-Botlek, zet Huntsman zich in voor persoonlijke ontwikkeling, in een open en informele werksfeer. Het bedrijf streeft voortdurend naar veiliger, milieuvriendelijker en efficiënter werken, om aan de eisen van hun veeleisende klanten te voldoen.
Eerlijkheid. Integriteit. Verantwoordelijkheid.

Voordelen van Huntsman
  • Een familiaire sfeer met de groeikansen van een wereldwijd bedrijf
  • Een aantrekkelijk salaris, pensioenregeling en bonus voor alle medewerkers
  • 25 vakantiedagen + 6 ADV-dagen
  • Diverse mogelijkheden voor opleidingen
  • Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal
  • Eigenaarschap over je eigen carrièrepad
  • Intensieve samenwerking tussen disciplines, waardoor je kunt leren van diverse vakgebieden
  • Mogelijkheid om zowel lokaal als wereldwijd te werken
  • Meedoen aan: “Huntsman benefits at work”, waardoor je kunt profiteren van kortingen op allerlei merken en services in Nederland en België.

De mensen

"Als operator sta je voor variërende problemen en uitdagingen waardoor iedere dag anders is. De ploegen zijn nauwe teams waardoor er een familaire sfeer heerst. Daarnaast is er vanuit het bedrijf veel ondersteuning aan je persoonlijke ontwikkeling. Of dit nou binnen je huidige functie is of je wilt een andere weg inslaan, er zijn zat mogelijkheden". 
~Elroy, Senior Operator

"Na 17 jaar bij Huntsman ben ik trots op mijn loopbaan. De open cultuur en toegankelijkheid tot het management spreken me aan. De variatie tussen fabrieken en samenwerking met collega's maakt het plezierig. Persoonlijke groei is mogelijk in verschillende richtingen zoals dagdienst, onderhoud, waarnemerschap of IT. Als operator op MDI-1 ben ik na 17 jaar waarnemer geworden over beide Upstream fabrieken van Huntsman."
~Jordy, Waarnemer


Sollicitatieproces
Zin om bij ons team te komen? Laat weten als je interesse hebt in een van onze toffe vacatures of vraag gewoon wat meer info aan onze Talent Acquisition Partner, Valerie Rouan. Samen kijken we of het bedrijf en de functie passen bij wat jij zoekt. Vanaf daar nemen we je stap voor stap mee in wat je kan verwachten. Zet de volgende stap in je carrière met ons!

1 Sector
Chemie

Locaties

Huntsman Holland B.V.

Merseyweg 10

3197 KG, Rotterdam

Neem contact op

Talent Acquisition Nederland

0181 292 393