Laden
4 VACATURES

Intertek Nederland

170
Medewerkers
1
Sector
3
Vestigingen


Geplaatst op 13 maart 2024
Laboratory Supervisor Europoort

Intertek Nederland

Intertek Nederland

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 4 maart 2024
Chemisch Analist Ploegendienst

Intertek Nederland

Intertek Nederland

Europoort Rotterdam, Hoogvliet Rotterdam

Over Intertek Nederland
Wie zijn wij

Intertek is één van de grootste leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten ter wereld. Wij hebben meer dan 40.000 medewerkers in ruim 100 landen en voor een groot gedeelte van onze diensten zijn we marktleider. Wij gaan verder dan het testen, inspecteren en certificeren van producten en processen. We helpen onze klanten ook bij het verbeteren van prestaties, we ondersteunen met laboratoriumdiensten bij onderzoek en ontwikkeling en leveren advies bij het op de markt brengen van producten. We werken voor kleine en grote bedrijven in uiteenlopende branches, van farmaceuten tot landbouwbedrijven en van de chemische industrie tot overheden.

In Nederland zijn wij gevestigd in Hoogvliet en hebben we meerdere locaties in de regio Rotterdam en Geleen. Intertek kenmerkt zich als een organisatie waar alles goed is geregeld voor de medewerkers. Mensen blijven lang bij ons werken en die loyaliteit belonen we. Onze experts maken onze organisatie.

PH:6.000000
Wat doen wij

Wij hebben in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, integriteit en technische en analytische bekwaamheid. We werken als onafhankelijk partner en we zetten onze diensten in op een zeer breed scala aan producten, zoals textiel, elektronica en brandstof. In de regio Rotterdam focussen we ons met ruim 130 medewerkers op de petrochemische en agrarische sector. We controleren de lading die onze klant wil aankopen op de overeengekomen kwantiteit en kwaliteit. Hiervoor nemen we monsters die we analyseren in ons laboratorium. In een eindrapport koppelen we onze bevindingen terug aan de klant.

Ons laboratorium is 24/7 operationeel, net als onze surveyors in de buitendienst. Zo kunnen wij rond de klok de beste services verlenen aan onze klanten.


Werken bij Intertek

Als je bij ons start dan loop je de eerste periode mee met een ervaren collega die je overal introduceert en je bekend maakt met de processen en werkwijzen. Wij verwachten dat jij daarna zelfstandig jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. Uiteraard werk je altijd in een team en kun je altijd een beroep doen op je collega’s. Je krijgt een warm welkom. We bespreken graag met je wat jij van ons verwacht en we laten weten wat we van jou verwachten. Zo zitten we op één lijn, dat is wel zo fijn.

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Vaak start je in een junior functie waarna je je kunt ontwikkelen tot een ervaren allrounder. Jouw ambitie is hierin bepalend. Als onze medewerkers zich ontwikkelen, dan ontwikkelen wij zelf mee. Dat vinden we erg belangrijk.

Versterk jezelf en onze positie

Ben jij bekend in de inspectie- of laboratoriumwereld en zoek je een nieuwe uitdaging bij een groot, maar persoonlijk bedrijf? Dan is Intertek misschien wel jouw nieuwe stap in je carrière. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook een gezellig team en nét even die extra’s die het werk leuk maken. Zo organiseren we bijvoorbeeld iedere maand een momentje waarop iedereen samen kan zijn. Er komt dan bijvoorbeeld pizzabus voor of we trakteren op een ijsje. Bij Intertek kom je niets te kort.

We maken graag kennis met je als jij weet hoe je je verantwoordelijkheid neemt, als je een carrière voor de lange termijn zoekt en als je enige ervaring hebt in de inspectie- of laboratoriumwereld. Ook starters met een chemische achtergrond zijn meer dan welkom.

Word onderdeel van een team dat elke dag weer op het hoogste niveau presteert. Bekijk onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Tot snel!


1 Sector
Lab en inspectie

3 Vestigingen

Intertek Europoort

Moezelweg 75
3198 LS, Europoort Rotterdam

Intertek LSI

Pittsburghstraat 9
3047 BL, Rotterdam

Intertek Nederland

Leerlooierstraat 135
3194 AB, Hoogvliet Rotterdam

Neem contact op