Laden

Watertalent events

Watertalent is vooral online hét carrièreplatform voor de haven en industrie. Maar ook offline faciliteren wij ontmoetingen. Zo organiseren we al tien jaar het Mainport Talenten Diner, een sfeervol netwerkevent waarbij studenten en bedrijven met elkaar tafelen. Daarnaast hebben wij in februari 2020 een eigen eventlocatie geopend, waar we interessante carrière-events organiseren.

Neem contact op

Deelnemen aan onze events?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Fysieke ontmoetingen

Watertalent creëert momenten die je niet wilt missen

De afgelopen twaalf jaar zijn wij groot geworden met ons online carrièreplatform; dé plek om een nieuwe uitdaging te vinden in de (Rotterdamse) haven en industrie. Ook realiseren we fysieke ontmoetingen. Bedrijven en talenten vinden elkaar tijdens ons jaarlijkse Mainport Talenten diner en de afgelopen twee jaar tijdens ons CareerLab op diverse vakbeurzen.

Met de opening van onze unieke eventlocatie Main Deck bieden wij de haven-community een vast ontmoetingspunt. Onze voordeur staat gastvrij open voor werkgevers, starters, switchers en werkzoekenden.

Meer lezen
Naar Main Deck

Kleinschalig

Onze plannen zijn gigantisch, onze events niet

Vanaf 2020 organiseren we een aantal interessante carrière-events, waarbij we ons richten op specifieke doelgroepen. Dus geen giga ‘banner-beurzen’, maar sfeervolle events met een inhoudelijk sterk programma en waar persoonlijk contact voorop staat: kleinschalige ontmoetingen in een passend jasje. 

Kortom, we creëren momenten die je niet wilt missen. En ook nog op een plek waar het goed toeven en proeven is. Hoe klinkt dat? Hier geven we je een beeld van die momenten.

Meer lezen
Naar eventkalender

MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op