Future skills ontwikkelactiviteiten
Activatie, ontwikkeling en toepassing van future skills 
Wat zijn de future skills ontwikkelactiviteiten?
Dit zijn de ontwikkelactiviteiten gebaseerd op de acht meest belangrijke persoonlijke- en sociale competenties; de skills om als mens en organisatie future proof te zijn. Deze ontwikkelactiviteiten zijn onderdeel van ons Samen Steeds Slimmer en Sterker-Programma. Iedere activiteit is gebaseerd op één of meerdere future skills uit het Innovatiewiel™.

Waarom future skills ontwikkelactiviteiten?

De uitrol van future skills ontwikkelactiviteiten in alle geledingen van de organisatie versterkt en versnelt de ingezette koers richting innovatief werkgeverschap en intern ondernemerschap. De ontwikkelactiviteiten, veelal trainingen, zijn nagenoeg altijd blended. Dit betekent een mix van (virtueel) klassikaal en online. Intervisie en interactie staan hierin centraal. Het effect van de activiteiten vertaalt zich direct door op de werkvloer, in de houding en het gedrag van medewerkers en uiteindelijk in de cultuur van een bedrijf.

Waarom Watertalent Academy?

  • We activeren de innovatiekracht en creatieve mindset van je mensen 
  • Wij begeleiden en coachen je teams en denken ook mee met hun (innovatie)proces 
  • Je hebt een ‘probleem-oplossing-borging’ in huis  
  • Onze facilitators en trainers zijn ervaren experts 
  • Wij zijn optimistisch en kijken altijd naar wat wel kan 

Wat levert een samenwerking jou op?

We halen het beste in je mensen naar boven. Hoe? Door future skills van mensen zo te ontwikkelen, dat ze nog meer het verschil durven en gaan maken. Door samen op te trekken en ontwikkelactiviteiten te faciliteren vanuit inhoud en lef, laten we medewerkers (nieuwe) inspiratie en slagkracht vinden voor innovatie.

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?