Laden

Over ons

We doen 't voor de haven

Onze liefde voor de Rotterdamse haven is gaandeweg de jaren alleen maar groter geworden. De wereld ligt er aan je voeten. Vrijwel alle lokale initiatieven hebben een direct verband met actuele thema’s op wereldniveau. De impact van de haven op ons leven is gigantisch en biedt grenzeloos veel kansen. We vinden het belangrijk om dit voor de volgende generatie te behouden. Daarom zetten we in op het beter, efficiënter en duurzamer maken van de haven en onze wereld. Dit is alleen mogelijk met gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Hoe we dat doen

Sinds 2008 is Watertalent hét carrièreplatform voor de haven en industrie. We brengen online en offline verbindingen tot stand tussen werkgevers en studenten, professionals en switchers. Vraag en aanbod van werk ontmoet elkaar via onze Careerportal, Events zoals het Mainport Talenten Diner en de CareerLabs, en onze Talentpool. Met onze Academy maken we de haven en industrie samen slimmer en sterker.

Teamleden
Expertise
Arbeidsmarktcommunicatie op alle fronten

Gespecialiseerd in online marketing op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie zetten wij werkgevers en hun vacatures in de markt. Met een bereik van ca. 45.000 unieke bezoekers per maand op watertalent.nl en ruim 15.000 volgers op onze sociale mediakanalen bereiken wij de doelgroep van alle vacatures in de haven en industrie. Hiermee helpt Watertalent organisaties met het vervullen van hun openstaande functies en talenten met het vinden van hun droombaan.

Bekijk vacatures
5.561
Talenten
45.000
Gem. bezoekers p/m
108
Actieve werkgevers

FUTURE PROOF YOUR BUSINESS

Mainport Academy

In een slimme, krachtige en vitale haven en industrie maakt de mensfactor het verschil. Sinds oktober 2020 verzorgen wij soft skills trainingen en trajecten om het talent en potentieel van mensen, teams en organisaties optimaal te benutten. Geef de ambities van je bedrijf vorm en ontwikkel je mensen met de Mainport Academy.

Meer weten

WAARDEVOLLE ONTMOETINGEN

Main Deck Studios

In februari 2020 openden wij Main Deck, onze droomlocatie voor events en trainingen. Corona heeft ons gestimuleerd om ook online bijeenkomsten te faciliteren, maar een fysieke meeting in Main Deck kan natuurlijk coronaproof. De locatie is geschikt voor o.a. workshops voor max. 30 personen. De ruimtes garanderen de 1,5 meter afstand en de lucht in het pand wordt 24/7 gezuiverd.

Meer weten
ts

LET'S TALK

Laat de samenwerking beginnen