Over ons

Avonturieren in de haven en industrie

Als het avontuur lonkt, moet je ervoor gaan. In juli 2020 richtten de vier pioniers Matty van den Berg, Harold Joëls, Joop Huijsdens en Bart Verkleij Watertalent Academy op. Hun missie: de haven en industrie samen steeds slimmer en sterker maken. Omdat de wereld verandert, zijn andere manieren van denken, werken, organiseren, managen en samenwerken nodig om de concurrentie voor te blijven. Veel organisaties kunnen wel wat inspiratie en slagkracht gebruiken. Met ons Samen Steeds Slimmer en Sterker-programma helpen we om medewerkers te enthousiasmeren om in beweging te komen en te blijven.
Ons team

Matty en Harold zijn actief als trainers en facilitators van (innovatie)workshops. Daarnaast hosten zij Waves, videopodcasts over innovatie en ondernemerschap. Zo blijven ze ook up-to-date over trends en uitdagingen in het HIC én daarbuiten. Joop is IT-specialist en creëert met zijn team online magie. Bart is de schakel tussen operatie, commercie, IT en sales. Daisy, Julian en Mariska zijn de spinnen in het web. Associate trainers en experts, voor specifieke (strategische) kennis en kunde, maken ons team compleet.

Teamleden
Havenervaring sinds 2008
Watertalent Academy is een spin off van Watertalent. Sinds 2008 is Watertalent het carrièreportaal voor de haven en industrie. Jarenlange ervaring heeft geleerd dat het succes van de Mainport vooral te danken is aan de mensen die er werken. Onze focus ligt dan ook innovatief werkgeverschap en (intern) ondernemerschap. De 8 future skills van het Innovatiewiel™ vormen het kader voor onze ontwikkelactiviteiten. 

Wij geloven dat...

Organisaties in het HIC willen ook over 10 jaar nog bestaansrecht hebben. En iedere organisatie wil het beste voor zijn mensen. Future skills zijn essentiële vaardigheden om organisaties en mensen toekomstbestendig te maken. Ontwikkeling van medewerkers is direct gelinkt met organisatiedoelen. Dát is het gesprek waarbij we graag aansluiten.

Doe de Future Proof Check Up

De toekomst vooruit

Hebben we dan de wijsheid in pacht? Zeker niet. Daarom blijven we ook voortdurend in dialoog met ons vooraanstaande havennetwerk. Zo blijven we fit en scherp. Door deze dialoog ook via onze Waves met de community te delen, bieden we organisaties inspiratie voor innovatie en groei. Het gaat om anders leren denken, doen, kijken én luisteren.

Ga naar Waves

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?