1 VACATURE

Air Liquide

400
Medewerkers
2
Sectoren
5
Vestigingen


Geplaatst op 29 juni 2020
Maintenance Technician E&I

image

Air Liquide

Vondelingenplaat Rotterdam

Over Air Liquide

Wie zijn wij

Air Liquide, opgericht begin 1900, is van oorsprong een Frans bedrijf. Het is ontstaan omdat iemand ooit bedacht hoe je lucht kunt splitsen. We leveren gassen aan bedrijven, van de gezondheidszorg tot de petrochemie. Al snel groeide het bedrijf en ontstonden er vestigingen in Nederland en België. Air Liquide is nu een gevestigde waarde in het bassin Antwerpen – Rotterdam. Momenteel hebben wij vestigingen in 80 landen, met ca. 65.000 medewerkers. In Nederland telt Air Liquide ongeveer 400 medewerkers, waarvan er 200 werken voor de business unit Large Industries.

Op de korte termijn houdt Air Liquide zich voornamelijk bezig met digitalisering en het moderniseren van de communicatietools. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze mensen. Niet alleen interne werknemers, maar iedereen die in contact komt met Air Liquide of onze producten wordt op een duidelijke manier geïnformeerd over de mogelijke gevaren.

image
Wat doen wij

De core business van Air Liquide is het produceren en distribueren van industriële gassen en zuivere luchtgassen, maar ook samenstellingen zoals H2 en CO. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het leveren van voorzieningen zoals stroom en elektriciteit. Air Liquide is op diverse markten actief, met de focus op de grootste industriële spelers zoals Shell en Huntsman. Zij gebruiken de gassen bijvoorbeeld voor het lassen en snijbranden en het verwerken van metalen.


Wat leer jij van ons

Air Liquide is een uniek bedrijf op het gebied van persoonlijke kansen. Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe meer kansen je krijgt binnen de organisatie. Er is geen vastgesteld pad om carrière te maken, maar er wordt persoonlijk aandacht aan jou besteed. Zo zijn er technische programma’s met doorgroeimogelijkheden naar expertise rollen of management gerichte programma’s waarbij een switch tussen verschillende departementen mogelijk is. Als je begint als Process Engineer kun je bijvoorbeeld later doorgroeien naar Hoofd Technische Dienst.

Wij beschikken over onze eigen ‘university’, een Europees team dat zich concentreert op het aanbieden van opleidingen op maat. Wij moedigen je dan ook zeker aan jezelf verder te ontwikkelen. Onze ervaring leert dat onze medewerkers hier sterk door gemotiveerd blijven.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wij zoeken gemotiveerde mensen die niet aarzelen om eigen ideeën mee naar binnen te brengen. Onze medewerker werken in een open bedrijvencultuur, waarin ze veel zelf kunnen ontdekken. Zij hebben een hart voor ons bedrijf en zijn bereid net dat stapje extra te zetten. Air Liquide is voor de vestiging in Rotterdam vaak op zoek naar Process Engineers, Process Operators en Maintenance Technicians.


2 Sectoren
Chemie
Utility

5 Locaties

Air Liquide Nederland B.V. - locatie Rozenburg

Merseyweg 10,
Botlek Rotterdam

Air Liquide B.V. - locatie Eindhoven

De Witbogt 1,
Eindhoven

Air Liquide Industrie B.V. - locatie Bergen op Zoom

Plasticslaan 1,
Bergen op Zoom

Air Liquide Industrie B.V. - locatie Pernis

Vondelingenweg 601,
Vondelingenplaat Rotterdam

Air Liquide Industrie B.V. - locatie Rotterdam

Weena 312,
Rotterdam

Neem contact op

Sanne van der Kreek

sanne.vanderkreek-sc@airliquide.com

010 238 2220