Laden
1 VACATURE

Alco Energy Rotterdam

120
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 9 januari 2023
Process Operator

image

Alco Energy Rotterdam

Europoort Rotterdam

Over Alco Energy Rotterdam
Wie zijn wij

Wil jij bijdragen aan de energietransitie? Bij Alco Energy krijg jij de kans om écht het verschil te maken. Omdat wij die kansen hier zelf ook creëren: binnen ons team, binnen ons vakgebied en in de hele energietransitie. Met duurzame bio-ethanoloplossingen uit maïs, die CO2-uitstoot reduceren van auto’s en de transportsector, met veevoeder dat deels soja vervangt en met niet-fossiele CO2 voor de glastuinbouw. We maken het verschil door de uitdagingen van deze tijd om te zetten in kansen.

Op de fabriek in Rotterdam werken zo’n 120 gedreven collega’s. Specialisten die elkaar opzoeken om met en van elkaar leren. Zonder bel- of mailcultuur. Die mentaliteit zit diep verankerd in onze organisatie. Wij hangen niet aan structuren, maar bouwen samen aan nieuwe als dat beter is. We brainstormen onderling en organiseren sessies vanuit onze disciplines - waar andere afdelingen spontaan op aanhaken. Iedereen is betrokken bij alle processen. Omdat het altijd beter kan, duurzamer en met minder energieverbruik.

Alco Energy Rotterdam (AER) is in 2010 is opgestart in Europoort Rotterdam. Met ons zusterbedrijf Alco Bio Fuel (ABF) uit Gent bouwen wij sindsdien continu aan onze duurzame organisatie. Wij investeren in mensen, vergroening door energiebesparing, verlagen van emissies, elektrificatie en verbreding van het portfolio. We willen onze organisatie, onze processen en onze projecten elke dag verder optimaliseren.

image

Wat leer jij van ons

Om onze ambitie waar te maken hanteren wij de voor ons succesvol gebleken waarden:

  • Team Spirit: we combineren al onze individuele talenten en karakters om samen onze doelen te bereiken.
  • Respect: ons gedrag is gebaseerd op het rekening houden, respecteren en accepteren van alle mensen, of het nu onze klanten, leveranciers of collega’s zijn.
  • Integriteit: we houden ons aan onze afspraken. We doen wat we zeggen. Wij volgen hierbij geldende wet- en regelgeving en onze Gedragscode.
  • Kwaliteit: wij zetten de wereldwijde standaard in al onze ethanol activiteiten en creëren een omgeving waar onze mensen zich kunnen ontwikkelen.
  • Passie: we zijn trots op onze organisatie en ons streven om onze prestaties te blijven verbeteren.
  • Klanttevredenheid: ieder van ons draagt in zijn dagelijkse werk bij aan de klanttevredenheid. We streven er naar een waardevolle en betrouwbare partner te zijn.

Bij Alco Energy Rotterdam vind je een dynamische en no-nonsense werkomgeving met ambitieuze groeiplannen. Je krijgt mogelijkheden om eigen initiatieven uit te werken en mee te werken aan de toekomst van het bedrijf. Je werkt altijd nauw samen in multidisciplinaire teams.


1 Sector
Chemie

Locaties

Alco Energy Rotterdam B.V.

Merwedeweg 10

3198 LH, Europoort Rotterdam

Neem contact op

Jaime Baena

HR Officer

vacatures@alcoenergy.com

0181 242 542