Laden
16 VACATURES

Allseas Engineering B.V.

1
Sector
3
Vestigingen


Geplaatst op 2 augustus 2022
Lasser / Welder

image

Allseas Engineering B.V.

Heijningen

Geplaatst op 2 augustus 2022
SQL Server Specialist (Application Engineer)

image

Allseas Engineering B.V.

Delft

Over Allseas Engineering B.V.
Over ons

Allseas, met het hoofdkantoor in Zwitserland en het engineering- en projectleidingkantoor in Delft, is een toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Wij verleggen voortdurend de bestaande grenzen van techniek en zijn experts in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. Onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen die we zelf ontworpen hebben werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en systemen.

Sinds 1985 hebben wij al ruim 300 projecten succesvol afgerond en meer dan 26.000 km pijpleiding in zee aangelegd. Onze mensen werken met plezier en krijgen de vrijheid om met hun eigen kennis en creativiteit vernieuwende technologie te ontwikkelen en in de praktijk toe te passen. We gaan verder dan bestaande toepassingen en nemen het onmogelijke als uitgangspunt. Zo realiseren wij technische doorbraken en blijven wij koploper in de markt. 

Wil je weten hoe onze medewerkers het vinden om bij Allseas te werken? Lees de verhalen van o.a. Jessica (Assistant Project Manager), Niek (R&D Engineer) en Frans (Project Manager) hier.

image
Dit doen wij

Allseas is actief op vier terreinen: pijplijninstallatie, zwaar hijswerk, diepzeemijnbouw en afvalopvang in rivieren.

Pijplijninstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van pijpleidingen en bijbehorende onderwaterconstructies voor olie- en gastransport op de zeebodem. Wereldwijd hebben wij meer dan 26,000 km pijpleiding geinstalleerd in waterdieptes tot 3,5 km.

Zwaar hijswerk

Ons vlaggenschip Pioneering Spirit is het grootste werkschip ter wereld en kan bovenbouwconstructies tot 48,000 ton en onderbouwconstructies tot 20,000 ton in één stuk installeren of weghalen. Hiermee wordt op zee werktijd bespaard waardoor veel efficiënter, veiliger en schoner gewerkt worden.

Diepzeemijnbouw

Wij ontwikkelen technologie om mineraalrijke knollen van de oceaanbodem te ontginnen en naar de oppervlakte te brengen voor transport naar de kust. Deze mangaanknollen bevatten metalen die gebruikt worden voor batterijen in elektrische voer- en vaartuigen en voor hernieuwbare energietechnologie.

Afvalopvang in rivieren

Wij werken elke dag op zee en zien welke impact plastic vervuiling op de oceanen en het zeeleven heeft. Wij willen een bijdrage leveren aan het tegengaan van vervuiling en ontwikkelen en installeren daarom systemen die ervoor zorgen dat zwerfafval in rivieren wordt opgevangen voordat het in zee terechtkomt.


Twee belangrijke locaties

Allseas Fabrication
Onze productie- en testlocatie, Allseas Fabrication, bevindt zich in Heijningen. Hier werken zo’n 200 medewerkers aan verschillende op maat gemaakte constructies voor onze schepen en projecten in de diepzee. Allseas Fabrication bestaat uit verscheidene werkplaatsen en kantoren en beslaat een oppervlakte van 39.000 m2.


BOYS
BOYS (Bluemarine Offshore Yard Service BV), onze werf in Rotterdam, vormt de logistieke spil van Allseas. Deze locatie zorgt voor opslag en handling ten behoeve van projecten op al onze locaties wereldwijd, zowel onshore als offshore. 

Werken bij Allseas
Bij Allseas sta je zelf aan het roer van je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar geen enkele dag hetzelfde is. Er zijn talloze mogelijkheden voor gemotiveerde medewerkers met creativiteit, probleemoplossend vermogen en lef om te groeien in diverse disciplines op verschillende locaties.

1 Sector
Offshore

3 Vestigingen

Allseas Engineering B.V.

Poortweg 12
2612 PA, Delft

Allseas Fabrication B.V.

Glasweg 6
4794 TB, Heijningen

Bluemarine Offshore Yard Service B.V.

Ophemertstraat 85
3089 JD, Rotterdam

Neem contact op

Allseas Engineering B.V.

recruitment@allseas.com

015 268 1800