0 VACATURES

APM Terminals Rotterdam B.V.

20.000
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Over APM Terminals Rotterdam B.V.
Wie zijn wij

Met 20.000 medewerkers, 64 containerterminals en wereldwijde activiteiten in 60 landen, biedt APM Terminals de infrastructuur die de basis vormt voor de wereldhandel en daarmee voor de economische groei van landen, sectoren & bedrijven. APM Terminals levert diensten aan meer dan 60 rederijen en hun klanten – ‘s werelds grootste importeurs en exporteurs van goederen, grondstoffen en andere lading die per container of als bulk worden vervoerd.

 

Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag werkt APM Terminals nauw samen met alle partijen binnen de internationale handelsgemeenschap om ervoor te zorgen dat er op een innovatieve, effectieve, veilige en maatschappelijk verantwoorde manier aan hun behoefte wordt voldoen. Nu en in de toekomst. Dit maakt APMT tot een van de leiders binnen de internationale logistieke sector.

 

Rotterdam is, als de toegangspoort naar de Europese markt, belangrijk voor APM Terminals. Sinds 2000 is APM Terminals actief in de Rotterdamse haven, aanvankelijk onder de naam Maersk Delta en vanaf 2002 als APM Terminals Rotterdam. Op dit moment heeft de terminal 14 kranen, 75 straddle carriers, 100 hectare land, 1600 meter kade en een jaarlijkse capaciteit van 3.25 miljoen TEUs. (1 TEU – Twenty foot Equivalent Unit - staat voor 1 container van 20 voet lang) Ruim 550 gemotiveerde, goed getrainde medewerkers zorgen ervoor dat containerschepen rond de klok, iedere dag van het jaar snel en efficiënt worden gelost en geladen. Zo maken zij het mogelijk dat goederen snel per binnenvaartschip, trein of truck hun plaats van bestemming vinden; de 320 miljoen consumenten die Europa telt.

 

En dat wordt gewaardeerd. Door APM Terminals Rotterdam klanten en hun klanten. APM Terminals Rotterdam is namelijk voor de 4e keer op rij uitgeroepen tot de meest productieve terminal van Europa!

image
Wat doen wij

APM Terminals Rotterdam is verantwoordelijk voor een jaarlijkse overslag van 2.5 miljoen containers in de Rotterdamse haven. We laden en lossen containers van zeeschepen naar andere schepen (feeders en barges), treinen en vrachtwagens. Gaat een container niet direct door naar de plaats van bestemming, dan slaan we deze op in de yard. Ons doel daarbij – de afspraken met de klant nakomen, en diens verwachtingen overtreffen. Elke keer opnieuw. Dat kan alleen door optimaal samen te werken. Met die klant. Maar ook intern - in teams, binnen afdelingen en tussen disciplines. 


Wat leer jij van ons

Samenwerken is delen, zeker wanneer het om kennis gaat. Kom je bij ons werken, dan delen wij onze passie voor de logistiek, de trots om deel uit te maken van de Rotterdamse haven en de ambitie om in wat we doen de beste te zijn. Wij investeren in jou en een gezamenlijke toekomst, en bieden je de kans te om je verder te ontwikkelen en je kennis en vaardigheden te verbreden. Op de terminal, of daarbuiten op een van de andere APM Terminals in het internationale netwerk.

APM Terminals Rotterdam B.V. hanteert volgende privacyreglement m.b.t. sollicitaties: https://www.apmterminals.com/en/privacy-policy

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wil je bijdragen aan het succes en de groei van APM Terminals Rotterdam, laat het ons weten. We zoeken op alle niveaus medewerkers – aanpakkers met ambitie, initiatief en humor, die voor de klant en hun collega’s het onderste uit de kan willen halen. Elke dag weer opnieuw. Herken je jezelf hierin, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Idealiter heb je een opleiding in de logistiek of techniek. Ook zonder die opleiding, maar met voldoende werkervaring, motivatie en de juiste capaciteiten, ben je bij APM Terminals Rotterdam van harte welkom.


2 Sectoren
Container - overslag
Logistiek

Locaties

APM Terminals Rotterdam B.V. - Hoofdvestiging

Coloradoweg 50

3199 LA, Rotterdam

Neem contact op

Afdeling Human Resources

rot.hrd@apmterminals.com

0181 372 407