0 VACATURES

Biopetrol Rotterdam B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Over Biopetrol Rotterdam B.V.

Wie zijn wij

Werken aan de brandstof van morgen

BIOPETROL ROTTERDAM BV is producent van biodiesel en pharma glycerine. Het van origine Zwitserse bedrijf heeft ook nog twee fabrieken in Duitsland. In Rotterdam hebben we een moderne fabriek, die draait op de nieuwste technologieën. Het productieproces is zo ingericht dat alle stoffen die bij dit proces vrijkomen verder worden verwerkt, intern dan wel extern. Hierdoor zijn er geen afvalstoffen. Samen met onze maatregelen voor CO2-reductie zorgt dat voor een duurzame productie.

image
Wat doen wij

BIOPETROL ROTTERDAM BV is de grootste Nederlandse producent van biodiesel en pharma glycerine. Onze productiecapaciteit: 400.000 ton biodiesel en 60.000 ton pharma glycerine per jaar. Biodiesel maken we uit verschillende plantaardige oliën, wat een duurzaam eindproduct oplevert. Afnemers zoals grote oliemaatschappijen gebruiken de biodiesel om die te mengen met normale diesel. Pharma glycerine is een bijproduct van de biodieselproductie en wordt verwerkt in onder meer cosmetische producten, vloeibare wasmiddelen en tandpasta.


Wat leer jij van ons

Onze fabriek werkt in vijf ploegen, onder leiding van een supervisor. Er heerst een informele en open sfeer. De werknemers vormen een hechte club gemotiveerde mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Je krijgt als nieuwe werknemer een interne opleiding, waarin theorie en praktijk aan bod komen. Je loopt met een supervisor mee om de productieprocessen en de taal van ons bedrijf te leren kennen. Kenmerkend voor BIOPETROL ROTTERDAM BV is het hoge niveau van kennis en kunde. Er is ruimte genoeg voor persoonlijke ontwikkeling en ambities: wij stimuleren het leren. Bij ons komt veiligheid op de eerste plaats: je werkt veilig of je werkt niet.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Duurzaamheid groeit, en BIOPETROL ROTTERDAM BV groeit mee. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Durf jij de verantwoordelijkheid aan om ons productieproces te beheersen en heb je minimaal VAPRO B met de intentie om verder te groeien? Dan kun je bij ons je handen uit de mouwen steken. We vinden het belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt, dat je zelf het initiatief neemt en van aanpakken weet. Bij ons krijg je de kans om in de Rotterdamse haven met nieuwe technologieën te werken aan een vooruitstrevend product.


1 Sector
Chemie

Locaties

Biopetrol Rotterdam B.V.

Welplaatweg 108 , Rotterdam