Laden

15-jarig bestaan van Watertalent

Watertalent in beeld

Emma Sips

van Watertalent

Geplaatst op 24-04-2024 om 08:00

In deze blog kijken we aan de hand van foto's terug op de afgelopen 15 jaar van Watertalent. De beelden vertellen het verhaal van Watertalent - een verhaal van toewijding, passie en voortdurende groei. Zo laten we zien wie we zijn en waar we voor staan. 

Wereldhavendagen 2008

In 2008 maakte Watertalent haar debuut op de Wereldhavendagen, en wat een glorieuze entree was dat! Met bruisende energie en een hart vol enthousiasme voor de haven stonden we daar als team, klaar om de wereld te laten zien wat Watertalent te bieden had. Onze aanwezigheid werd begroet met nieuwsgierigheid en opwinding, en we straalden van trots terwijl we ons verhaal deelden met iedereen die wilde luisteren. Het was een dag vol inspiratie, waar we nieuwe verbindingen legden, zoals we dat tot op de dag van vandaag online doen. 

Mainport Talenten Diner 2011 & 2023

In 2011 vond het allereerste Mainport Talenten Diner plaats op de indrukwekkende SS Rotterdam, een onvergetelijk evenement. Omringd door de historische sfeer van het schip werden studenten en CEO’s & HR-professionals samengebracht aan tafel. 

Nu, na de 13e editie van het Mainport Talenten Diner, kunnen we met trots terugkijken op hoe dit evenement is uitgegroeid tot een terugkerend evenement van Watertalent. Elk jaar brengt het diner nog steeds getalenteerde studenten en CEO's samen, maar nu met een nog grotere impact en bereik. Het Mainport Talenten Diner blijft een belangrijk event voor het ontdekken van talent en het stimuleren van groei in de haven en industrie, en we kijken uit naar nog vele jaren van succes!

Arbeidsmarktproeverij 2011 & 2024

De arbeidsmarktproeverij van Watertalent begon in 2011 als een intieme bijeenkomst in een vergaderzaal, maar is sindsdien geëvolueerd tot een echt evenement gehouden in een studio in 2024. De arbeidsmarktproeverij biedt HR-professionals in de haven en industrie dé gelegenheid om te leren van deskundige sprekers en van elkaar. Elk kwartaal staat een specifiek onderwerp centraal, en de eerste editie had een onderwerp dat nu nog relevant is: Employer Branding. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte voor interactie en netwerken, gevolgd door informele gesprekken. Onder de concullega's heerst er een sfeer van samenwerking en kennisdeling.

De verhuizing in 2020

Watertalent heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de bescheiden start met slechts drie mensen. Wat begon als een klein initiatief, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met elf toegewijde medewerkers.

Met onze toenemende omvang en ambitie werd het al snel duidelijk dat we meer ruimte nodig hadden om ons werk goed te kunnen doen. Ondanks alle obstakels die de coronacrisis met zich meebracht, besloten we midden in deze lastige periode te verhuizen naar ons nieuwe kantoorpand in Spijkenisse. Deze stap, hoewel uitdagend, weerhield ons er niet van om onze groei voort te zetten en onze klanten en partners hoogwaardige diensten te blijven bieden.

Het team van Watertalent

We zijn verheugd te kunnen delen dat het team van Watertalent aanzienlijk is gegroeid sinds onze start in 2008. Van een klein team bestaande uit Matty, Patrick en Joop zijn we inmiddels uitgegroeid tot een team van elf toegewijde professionals, waar we trots op zijn.

Deze uitbreiding in ons team weerspiegelt onze voortdurende inzet voor veranderkracht en groei. We kijken uit naar de toekomst en zijn vastbesloten om onze positie in de markt verder te versterken!



Plaats reactie
Lees ook:

15-jarig bestaan van Watertalent

Hoe het allemaal begon…

Dorien Visser

18 April 2024

0
6
Bekijk blog

15-jarig bestaan van Watertalent

Het belang van Employer Branding

Andrea Noordermeer

29 April 2024

0
3
Bekijk blog
Neem contact op

Andrea Noordermeer

Marketing & Brand Manager

andrea.noordermeer@watertalent.nl

Bart Verkleij

Arbeidsmarkt adviseur

bart.verkleij@watertalent.nl

0181 665 455