0 VACATURES

Broekman Logistics bv

1
Sector
4
Vestigingen


Over Broekman Logistics bv

Wie zijn wij

De Sky is the limit bij de Broekman Logistics

Broekman Logistics is in 1960 opgericht als Scheepvaartmaatschappij Broekman “Motorships” N.V. Onze roots liggen in de Rotterdamse haven, het bruisend wereldhart van al onze activiteiten, sinds de oprichting. Inmiddels bestaat Broekman uit vijf verschillende divisies: Automotive, Logistics, Shipping, Special Products en Corporate. Met dertig vestigingen in acht verschillende landen, van Europa tot in het verre oosten. Een grootmacht in de wereld van de logistieke dienstverlening dus. Zover reikt de Rotterdamse nuchterheid en werkmentaliteit van de Broekman Logistics.

image
Wat doen wij

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. De dienstverlening van Broekman kenmerkt zich door een global reach met een personal touch.


Wat leer jij van ons

Door de groei zijn we op alle functieniveaus op zoek naar nieuwe, ambitieuze collega’s, die de handen uit de mouwen durven te steken. Van IT’ers, boekhouders tot operationeel medewerkers, Broekman Logistics heeft zulke mensen hard nodig. Hier kun je beginnen als commercieel medewerker en doorgroeien tot afdelingsmanager. Als je ambitieus bent, kun je bij Broekman Logistics werkelijk alle kanten op. Ervaring leert dat mensen die bij ons binnenkomen nooit meer weggaan.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

We zijn een snelgroeiend, dynamisch en innovatief bedrijf. Jonge mensen bezitten de daarvoor benodigde capaciteiten. Nieuwe ideeën en eigen inzichten zijn bij ons altijd welkom. Stilstand is achteruitgang en zeker in de transportsector is dat funest. Wij willen vooruit, samen met jou.


1 Sector
Logistiek

4 Locaties

Broekman Logistics - hoofdkantoor

Waalhaven Z.z. 21,
Rotterdam

Broekman Logistics - Europoort

Merwedeweg 4,
Europoort Rotterdam

Broekman Logistics - Maasvlakte

Makassarstraat 1,
Maasvlakte Rotterdam

Broekman Logistics - Spijkenisse

Malledijk 3,
Spijkenisse