Laden
15 VACATURES

Bureau Veritas

40.000
Medewerkers
1
Sector
5
Vestigingen


Geplaatst op 5 december 2022
Customer services administrator

image

Bureau Veritas

Vondelingenplaat Rotterdam

Geplaatst op 5 december 2022
Business Controller Commodities ARAH

image

Bureau Veritas

Vondelingenplaat Rotterdam

Over Bureau Veritas
Wie zijn wij

Bureau Veritas werd opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd actieve dienstverlener op het gebied van ondermeer kwaliteit, gezondheid & veiligheid, milieu, risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uitgangspunt in onze dienstverlening is controle op het voldoen aan wet- en regelgeving op basis van (inter)nationaal erkende normen.

Verbetering van flexibiliteit en efficiency, terugdringing van bedrijfsrisico’s en kostenbesparing vormen hierin de doelstellingen die wij samen met onze opdrachtgevers nastreven. Via een uitgebreid netwerk van ruim 900 kantoren en laboratoria in meer dan 140 landen staan ruim 40.000 medewerkers dagelijks bedrijven en instellingen terzijde in een groot aantal uiteenlopende sectoren

image
Wat doen wij

Onze dienstverlening krijgt gestalte via metingen, inspecties, validaties, certificering, technisch advies en training. Binnen ons leveringsprogramma bieden bij de volgende diensten aan.

  • Metingen: emissies (Nox, CO2), legionella, pers- en ademlucht, energiebesparing, geluid en geur;
  • Inspecties: elektrotechnische-, klimaat-, brandbeveiligings- en stookinstallaties, drukapparatuur, liftinstallaties en gebouwen (Green Rating assessment);
  • Certificering: ISO 9001, VeriCert (kwaliteit), milieu (ISO 14001), gezondheid & veiligheid (OHSAS 18001, VCA), voedselveiligheid (HACCP, ISO 22000, BRC, IFS);
  • Validaties: inspectie van stroom-, vloeistof-, hete lucht en infraroodsterilisatoren, stroomdestructie- en desinfectieapparatuur en medische hulpmiddelen;
  • Training: auditvaardigheden, kwaliteit, milieu, arbeidsomstandigheden, automotive, veiligheid, voedselveiligheid, techniek en functiegerichte opleidingen.

Wat leer jij van ons

Met 900 vestigingen en laboratoria verspreid over 140 landen maak je deel uit van een grote familie. Momenteel beschikken we over een personeelsbestand van meer dan 39.000 medewerkers en streven we ernaar om dat aantal verder uit te breiden in functie van de groei van onze organisatie. Onze meertalige en multinationale omgeving stelt ons in staat om het beste uit alle culturen te halen. Met 370.000 klanten in gedachten zien wij training van onze medewerkers als een essentiëel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Ontwikkeling en zelfontplooiing om het beste uit onze mensen te halen en hun professionele vaardigheden naar een hoger plan te tillen vormt een van onze belangrijkste doelstellingen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

We geloven dat we blijven groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar potentiële medewerkers van hoge kwaliteit die hun persoonlijke groei willen laten samenvallen met de groei van de organisatie. Medewerkers van Bureau Veritas werken hard en intensief in een internationale omgeving. Tegelijkertijd is er aandacht voor persoonlijke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en ruimte voor professionele groei, want voor Bureau Veritas zijn de medewerkers het belangrijkste kapitaal.

We komen graag met je in contact als je wordt aangetrokken door de internationale en professionele sfeer van ons bedrijf. We zoeken mensen met diverse achtergronden. Als u een technische of uitvoerende achtergrond heeft of beschikt over kennis en ervaring binnen sales of business support bent u voor ons een interessante kandidaat. Als je daarnaast ook nog onze passie deelt om bedrijven en instellingen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en je onze zakelijke waarden onderschrijft, komen we graag met je in contact.


1 Sector
Lab en Inspectie

5 Vestigingen

Bureau Veritas - locatie Rotterdam

Petroleumweg 30
3196KD, Vondelingenplaat Rotterdam

Bureau Veritas - locatie Amsterdam

Capriweg 40
1044AL, Amsterdam

Bureau Veritas - locatie Rotterdam Centrum

Boompjes 40
3011 XB, Rotterdam

Bureau Veritas - locatie Vlissingen

Luxemburgweg 2
4455 TM, Nieuwdorp

Schutter Group

Kralingseweg 219-223
3062 CE, Rotterdam

Neem contact op

Jesper de Ruiter

Recruitment Specialist

jesper.de-ruiter@bureauveritas.com

06 4328 7774