1 VACATURE

C.RO Ports Nederland B.V.

160
Medewerkers
2
Sectoren
3
Vestigingen


Geplaatst op 20 november 2020
Hoofd Beveiliging & Gate

image

C.RO Ports Nederland B.V.

Rotterdam

Over C.RO Ports Nederland B.V.
Wie zijn wij

C.RO Ports Nederland B.V. behoort tot de top van de Europese ro-ro terminals. Wij zijn gespecialiseerd in het laden, lossen en verschepen van containers, trailers en auto’s.

In Nederland heeft C.RO Ports Nederland B.V. terminals in Rotterdam en Vlissingen. Daarnaast hebben wij ook terminals in België en het Verenigd Koninkrijk. Op de locatie in Rotterdam werken ruim 160 medewerkers, zowel op de terminal als op kantoor. Naast het werken op de terminal vind je hier ook een afdeling Planning, ICT, HR, Technische Dienst en Administratie. C.RO Ports Nederland B.V. is van origine een familiebedrijf en dat vind je terug in de werkwijze en de waarden van de medewerkers. Er zijn korte communicatielijnen, wat snel schakelen mogelijk maakt. 

C.RO Ports behoort tot de top van de Europese ro-ro stevedores. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in de behandeling van containers, trailers en nieuwe voertuigen. Hiervoor beschikt C.RO over hijskranen, diverse zware machines en de mogelijkheid om meerdere schepen en treinen te behandelen op de terminals. Daarnaast heeft C.RO een unieke expertise ontwikkeld in diverse havenactiviteiten, zowel op vlak van stockage en distributie, onderhoud en reparatie, als van ombouw van nieuwe voertuigen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op onze website: www.croports.com

image
Wat doen wij

Als ro-ro terminal houdt C.RO Ports Nederland B.V. zich bezig met alles wat rolt. De terminal in Vlissingen beperkt zich tot het verschepen van auto’s. In Rotterdam houdt C.RO Ports zich naast auto’s ook bezig met trailers en containers en bij uitzondering ook met caravans en motoren.

Hiernaast heeft C.RO Ports Nederland B.V. een unieke expertise in diverse havenactiviteiten op het gebied van stockage en distributie, onderhoud, reparatie en de ombouw van nieuwe voertuigen. Bijna alle terminals waar we op varen zijn in eigen bezit. De gehele vloot is in eigen bezit. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van andere partijen om onze dienstverlening te kunnen voortzetten. Dit zorgt voor snelheid, efficiëntie en tevreden klanten!


Wat leer jij van ons

C.RO Ports Nederland B.V. is door groei regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Als je bij ons komt werken leer je ten eerste je afdeling en je directe collega’s kennen. Daarna krijg je meteen veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen functie zodanig in te vullen op de manier waarop jij het prettigst werkt. Het is wel van belang dat je om kunt gaan met deze vrijheid. Wij vinden het erg belangrijk dat jij al snel kunt laten zien wat je in huis hebt door initiatief te nemen en oplossingen voor te stellen. Heb jij deze potentie, dan ben je bij C.RO Ports op de goede plek.

Naast de grote mate van vrijheid biedt C.RO Ports Nederland B.V. ook diverse doorgroeimogelijkheden. Voornamelijk op de terminal kun jij jezelf omhoog werken. Als je begint als Terminal Medewerker krijg je al snel een opleiding aangeboden door ons voor Tugmaster/terminal trekker chauffeur, hiermee kan je jouw werkzaamheden uitbreiden. Vervolgens kun je doorgroeien naar Assistent Teamleider, Teamleider en eventueel Supervisor.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Als echt havenbedrijf zijn wij op zoek naar mensen voor wie de Rotterdamse havenmentaliteit een belangrijke rol speelt. Bij C.RO Ports Nederland B.V werken we met zijn allen hard en hebben we een `niet lullen, maar poetsen´-mentaliteit.

Onder onze medewerkers heerst een grote diversiteit. Wij zoeken dan ook zowel MBO’ers, HBO’ers als universitair geschoold personeel en zowel mannen als vrouwen. Zo kun je met een MBO diploma o.a. aan de slag als Terminal Medewerker of na de specialistische opleiding bij ons aan de slag als Tugmaster/terminal trekker chauffeur. Voor de hogere management- en/of kantoorfuncties zoeken wij collega’s met een HBO of WO diploma.

Wil jij graag komen werken bij onze dynamische terminal in de Rotterdamse haven? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Wie weet krijg jij binnenkort een plekje bij ons op kantoor of ga je aan de slag op één van onze terminals.


2 Sectoren
Container - overslag
Logistiek

3 Locaties

C.RO Ports Nederland BV

Merseyweg 40/50/70
3197KG, Rotterdam

C.RO Ports Nederland BV - locatie Vlissingen

Ritthemsestraat 497
4389 PA, Ritthem

CLdN ro-ro Agencies B.V.

Merseyweg 70
3197 KG, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Yoël van Dalen

HR Officer

recruitment.nl@croports.com

0181 244 928