6 VACATURES

Croonwolter&dros

2
Sectoren
2
Vestigingen


Geplaatst op 4 oktober 2021
Beheerstechnicus / Installatieverantwoordelijke

image

Croonwolter&dros

Rotterdam

Geplaatst op 4 oktober 2021
Werkvoorbereider E Inspectie

image

Croonwolter&dros

Rotterdam

Over Croonwolter&dros
Welkom in onze wereld van intelligente technologie

WIJ ZIJN CROONWOLTER&DROS. We ontwerpen, realiseren en onderhouden intelligente systemen en installaties die de wereld om ons heen slimmer en beter maken. Al meer dan 140 jaar lopen wij voorop in technische ontwikkelingen. En nu zitten we midden in de energietransitie. Een grote uitdaging waar wij met slimme en duurzame oplossingen aan kop lopen in de sector. Hier gebeurt het en daar kun jij deel van uit maken.

image
Thuis in de watersector

De watersector is aan kort op elkaar volgende veranderingen onderhevig en is dringend op zoek naar nieuwe, verbeterde installatieconcepten voor rioolwaterzuivering en duurzame slibverwerking. De huidige zuiveringsstations zijn vaak verouderd en voldoen niet meer aan de eisen-van-nu en de nabije toekomst. Voorbeelden van die eisen zijn het kunnen opvangen van hoge piekbelastingen door klimaatverandering, het kunnen verwijderen van meer en meer ongewenste micro-organismen vanuit de landbouw en door drugs- en medicijngebruik, het voldoen aan nieuwe, scherpere KRW-wetgeving én de flinke opgave vanuit de energietransitie.

De Combinatie Mobilis Croonwolter&dros (CMC) speelt op een unieke manier op deze ontwikkelingen in en werkt al sinds de opkomst van bouwteams met vaste multidisciplinaire partners (TAUW, RWB en SWECO) samen met de opdrachtgever. Specialistische kennis en ervaring is gebundeld in een integraal totaalconcept voor rioolwaterzuiveringen en drinkwaterinstallaties: met alle disciplines in huis (C, WTB, E&I, PA) en benaderd vanuit de totale levenscyclus van de installaties met (indien gewenst) verbetering door Smart Asset Management en doorontwikkeling binnen een ‘goed-beter-best-filosofie’.

Als systeemintegrator werkt CMC geheel systeem-onafhankelijk en heeft ze inmiddels vele installaties gerealiseerd en gerenoveerd. Voor een deel daarvan verzorgt ze ook het onderhoud. Het spectrum aan toegepaste technieken is breed: van conventionele waterzuiveringstechnieken tot nieuwe technieken, zoals de Neredatechniek van Royal HaskoningDHV en de ICEAS-techniek van Xylem. Een andere nieuwe ontwikkeling binnen de watersector is modulair bouwen. Kernwoorden hierbij zijn: bovengronds, compact, verplaatsbaar en gestandaardiseerd. Een mooi voorbeeld is de RWZI in Weert. CMC brengt een landelijke dekking, kennis en ervaring in, maar combineert deze met een regionale klantgerichte aanpak, door samenwerking met lokale bedrijven.


Survey & Inspection
De zekerheid van veilige een betrouwbare installaties en assets

Een veilige werkomgeving en een ongestoorde voortgang van bedrijfsprocessen. Dat zijn geen zaken waar een organisatie naar streeft. Dat zijn zekerheden die organisaties willen hebben. Als het gaat om (elektro)technische installaties en assets, biedt Croonwolter&dros Survey and Inspection (CSI) u die zekerheden.

Veilig, betrouwbaar en duurzaam
Met onderzoek, inspectie en consultancy maken én houden wij de installaties en de assets van onze opdrachtgevers veilig, betrouwbaar en duurzaam. Of het nu gaat om installaties in datacenters of operatiekamers. Om stadskantoren of zorginstellingen. Om installaties in explosiegevaarlijke gebieden of bouwkundige assets als gebouwen en bruggen.

Opdrachtgevers
Met onze specialisten behoren we tot de belangrijkste inspectiebedrijven van Nederland. We werken voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, multinationals in de industrie, offshore en energiesector en voor koplopers in de bouw, infra, zorg en zakelijke dienstverlening.

Electrical Heat Tracing
Systemen altijd op de juiste temperatuur

Voor industriële bedrijven is het van cruciaal belang dat hun systemen altijd op de juiste temperatuur blijven. De risico's die bedrijven lopen als zij hun installaties niet op temperatuur houden, zijn namelijk groot. Het productie-, warmte- en energieverlies kan miljoenen euro’s kosten. Dat wilt u uiteraard voorkomen.

Om de systemen altijd op de juiste temperatuur te houden, zet Croonwolter&dros al meer dan 70 jaar Electrical Heat Tracing in voor verschillende klanten. Deze onderhoudsvriendelijke en efficiënte methode om pijpleidingen, tanks, oppervlakken en andere assets op exact de juiste temperatuur te brengen en houden, gebruiken we veel in de (petro)chemie. Maar ook binnen de marine, offshore (bijvoorbeeld op ijsbrekers), in de infra (brand blussystemen, cruciale wegdekoppervlaktes bij tunnels en gebouwen) en in de utiliteit (sprinklerinstallaties en waterleidingen) is Heat Tracing zeer doeltreffend voor een goede doeltreffende temperatuur onderhoud.

De impact van een degelijke installatie
Het specialisme waarbij met behulp van elektriciteit warmte wordt opgewekt is allesbehalve nieuw en de techniek is redelijk conservatief. De wijze waarop je echter met heat tracing om kan gaan, heeft wel degelijk stappen gemaakt. Men is zich steeds vaker bewust van het effect van niet of slecht werkende heat tracing en een goed onderhoudsplan is daarbij noodzakelijk. Het is niet meer belangrijk of het kabeltje goed tegen de leiding is gemonteerd, maar een gegarandeerde functionaliteit is waar het nu om draait.


2 Sectoren
Utility
Industrie

2 Vestigingen

Croonwolter&dros Hoofdkantoor Rotterdam

Marten Meesweg 25
3068 AV, Rotterdam

Croonwolter&dros Hoogvliet

Koddeweg 33
3194 DH, Hoogvliet Rotterdam

Neem contact op

Claudia Oudenaarden-van Stipriaan

Recruiter

Claudia.Oudenaarden@croonwolterendros.nl

06 83 14 86 69

088 923 65 19