Human Resources

Als expert houd jij allerlei ballen in de lucht. Wil jij jezelf op een persoonlijke en uitdagende manier ontwikkelen als mens en in je vakgebied?

Neem contact op
Spil voor ambitie en succes

Als HR-professional heb je een pittige taak: energie, expertise, enthousiasme en talent voor je organisatie herkennen, werven, selecteren, mensen binden en behouden. Je bent de spil om ambities van de organisatie naar de werkvloer te vertalen. Maar ook andersom: jij benut persoonlijke ambities en drijfveren van mensen om de onderneming succesvol te maken. Je bent vaak ook onderdeel van het MT of schuift als adviseur aan. Daarnaast heb je vaak ook nog allerlei andere organisatorische-, marketing- en juridische taken. Knap om al die ballen in de lucht te houden en ook nog te scoren.

HAAL HET BESTE IN JEZELF EN ANDEREN NAAR BOVEN
Alle trainingen
Wil je jezelf of je team op een ander vlak ontwikkelen? Of wil je weten welke trainingen en trajecten we nog meer aanbieden? Wij zijn voortdurend in gesprek met onze doelgroepen en voegen op basis van hun behoeften nieuwe trainingen toe. Bekijk ons huidige trainingsaanbod.

Herken jij jezelf?

Voor wie (meest voorkomende functiegroepen)
  • HR Manager
  • HR Adviseurs (Adviseren management)
  • HR Medewerkers / Assistenten (ondersteunend)
  • Office managers
Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in een van onze trainingen/ trajecten? Of heb je andere vragen?

Mail ons
Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in een van onze trainingen/ trajecten? Of heb je andere vragen?

Mail ons

Liever even bellen?

Watertalent Academy

010 311 8600