9 VACATURES

Erasmus MC - Programma Integrale Bouw

2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 16 april 2021
Beleidsadviseur/beheerder Integraal Calamiteiten Plan

image

Erasmus MC - Programma Integrale Bouw

Rotterdam

Geplaatst op 16 april 2021
Manager Bedrijfsbureau Vastgoedmanagement

image

Erasmus MC - Programma Integrale Bouw

Rotterdam

Over Erasmus MC - Programma Integrale Bouw
Wie zijn wij
  • Wij zijn het Erasmus MC. Geworteld in Rotterdam, wereldstad en thuishaven. Het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland, vernieuwend en trendsettend. Elke dag werken wij met toewijding en passie aan alles waar Erasmus MC voor staat:Veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften.
  • Onderscheidend toponderwijs dat getalenteerde studenten aanspreekt en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen.
  • Internationaal toonaangevend wetenschappelijk toponderzoek dat ziekten en aandoeningen helpt te begrijpen, te voorspellen, te behandelen en te voorkomen.

In ons state-of-the-art gebouw werken we met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Een prachtige werkomgeving die innovaties, excellente zorg en samenwerking faciliteert en stimuleert.

image
Programma Integrale Bouw

Om te kunnen doen wat we zo belangrijk vinden, vertrouwen we innig op onze technische staf. Zij zorgen voor stabiliteit en fungeren als ‘technisch burgemeester’ van onze instelling.

Het Programma Integrale Bouw is hier kartrekker van. De afdeling Vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor alle gebouwen en installaties van het Erasmus MC. De technische inhoud is erg divers en de grootte van onze instelling (480.000 m²) is een ware uitdaging. Ook de complexiteit is enorm. Van technische automatiseringsvraagstukken tot elektrotechnische storingen, ons team neemt alles voor haar rekening. Hiervoor werken samen met meerdere contractors. Wij zoeken specialisten die graag de touwtjes in handen nemen en zorgen dat al onze projecten efficiënt en veilig verlopen. Dit zal je doen in een betrokken team met korte lijnen en veel verantwoordelijkheid.

Wist je trouwens dat het Erasmus MC op jaarbasis net zo veel elektriciteit verbruikt als de gemeente Barendrecht? Dit geeft je alvast een beeld van het aantal installaties op onze locaties en de intensiteit hiervan.


Werken bij het Erasmus MC – Programma Integrale Bouw

In het Erasmus MC werken we met toewijding, ongeacht de plek waar je werkt. Zo ook bij het Programma Integrale Bouw. Wanneer je bij ons start maak je eerst kennis met de organisatie en je 

collega’s. Er is geen strak inwerktraject, maar juist het leren on the job staat voorop. Natuurlijk staan je directe collega’s klaar om je te helpen waar nodig.

Daarnaast gaan we met je in gesprek over jouw kennis en kunde. Wil je graag een verdiepingsslag maken in jouw vakgebied of je kennis uitbreiden met een andere discipline? Wij stimuleren opleiding en ontwikkeling en kunnen dit voor je faciliteren.

Welkom!

Het verschil maken, grenzen verleggen en voorop lopen. Daarvoor staan wij als Erasmus MC. We werken hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. We geloven dat we de beste zorg, onderzoek en onderwijs leveren als we verantwoordelijk, verbindend en ondernemend zijn. Past dit ook bij jou? En ga je graag aan de slag in een informeel team met werkzaamheden die er toe doen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij hopen jou snel te ontmoeten!


2 Sectoren
Utility
Overig

Locaties

Erasmus MC

Doctor Molewaterplein 40

3015 GD, Rotterdam

Neem contact op

Alexandra Goud

Recruiter

a.goud@erasmusmc.nl

06 2567 9667