Laden

VOOR STUDENTEN

Mainport Talenten Diner 2022 - informatie voor studenten

Scoor je stage of bijbaan onder het genot van een luxe viergangen diner. Ontmoet CEO’s, technisch managers en recruiters van bedrijven in de haven & industrie.

Inschrijving gesloten

Datum

04-10-2022

Tijd

17:00 - 22:30

Leuvehaven 80


Voor wie?

3e en 4e jaars hbo- en wo-studenten die in gesprek willen gaan met bedrijven uit de haven & industrie

Investering

Gratis, maar we rekenen op je als jij je aanmeldt

Exclusief dineren met een stageplek als dessert

Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo-studie en wil jij in gesprek gaan met het havenbedrijfsleven over je loopbaan of over wat jouw kennis je in de toekomst kan bieden? Tijdens het Mainport Talenten Diner stel jij je vragen aan topmensen, zoals CEO’s en technisch managers van interessante bedrijven binnen de haven en industrie. En dan krijg je ook nog een heerlijk viergangendiner met goede wijn!

Watertalent organiseert op dinsdag 4 oktober de 12e editie van het Mainport Talenten Diner en dat wordt ongetwijfeld weer een succes. Volg jij een studie in één van de onderstaande richtingen, dan willen de deelnemende bedrijven jou graag ontmoeten. Ook studenten van meer generieke richtingen zoals Human Resource Management, Commerciële Economie of Bedrijfskunde zijn van harte welkom.

Werktuigbouwkunde – Elektrotechniek – Mechatronica – Civiele Techniek – ICT – Logistiek – Supply Chain Management – Technische Bedrijfskunde – Veiligheidskunde – Maritieme Techniek – Chemische Technologie

Schrijf je nu in via de oranje button boven aan deze pagina!

Op deze pagina vind je ook de bedrijven waarbij je mogelijk aan tafel komt te zitten. Ook zorgen we dat jij voorafgaand aan het diner unieke aanvullende informatie krijgt zodat je je goed kunt voorbereiden.
Het Mainport Talenten Diner: hoe ziet zo’n avond eruit?

We brengen talenten (jij) en het bedrijfsleven samen in de sfeervolle ambiance van het Inntel Hotel Rotterdam. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wat deze avond extra uniek maakt, is dat de CEO’s en technisch managers van de deelnemende bedrijven voor jou gaan koken. Zij staan heel de middag in de keuken en bereiden onder leiding van een chef-kok het viergangendiner voor.

Tijdens het diner kun jij met de CEO’s/technisch managers en recruiters in gesprek. Iedere gang wissel je van tafel, waardoor je vier verschillende bedrijven spreekt. Zo krijg je al een ruim beeld van de branche en de carrièremogelijkheden. Na afloop krijg je de mogelijkheid kennis te maken met de bedrijven waar je niet bij aan tafel hebt gezeten, tijdens de koffieronde. Zo start jij deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk. 

Eerst zien, dan geloven? Bekijk de vlog, de sfeerimpressie en de foto's van het Mainport Talenten Diner 2021.

In de afgelopen jaren hebben wij regelmatig gezien dat studenten aan het eind van de avond een stageplek, startersbaan of traineeship krijgen aangeboden. Dus pak je kans!

Leuk om te weten:

  • Bij binnenkomst kun je een professionele foto laten maken, bijvoorbeeld voor je LinkedIn profiel of je cv.
  • De studenten van het MTD 2021 beoordeelden het netwerkevent met een 9! Met name dankzij de kwalitatieve gesprekken met de deelnemende bedrijven, de gastvrije locatie en het concept van de tafelwisseling na iedere gang.
Praktische informatie

Het Mainport Talenten Diner vindt plaats op dinsdag 4 oktober 2022. Zet deze datum dus alvast in je agenda. Je bent welkom vanaf 17.00 uur. Je krijgt dan een map met o.a. informatie over de deelnemende bedrijven (houd ook deze pagina in de gaten voor nieuwe namen) en de tafelindeling. Zoek op je gemakje uit bij welke bedrijven je aan tafel komt, laat een professionele foto maken en geniet alvast van een glaasje prosecco. Om 18.00 uur start het diner en de avond duurt tot ca. 22.30 uur.

Het Inntel Hotel Rotterdam vind je aan de voet van de Erasmusburg. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste uitstappen bij metro- of tramhalte Leuvehaven. Wanneer je met de auto komt kun je parkeren in de garage onder de Erasmusbrug. Parkeerkosten zijn voor je eigen rekening.

We hanteren geen strenge dresscode, maar je krijgt natuurlijk maar één kans voor een eerste indruk. Een nette, feestelijke outfit is dus wel op zijn plek. Er is een garderobe waar je je jas en eventueel waardevolle spullen kwijt kunt tijdens het diner.

Gratis, maar niet vrijblijvend

De deelnemende bedrijven betalen voor jouw diner, daarom kun jij gratis deelnemen aan dit unieke netwerkevent. Die kans kun je natuurlijk niet laten schieten.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen, dan gaan wij loten. Als je wordt ingeloot, dan verwachten we ook dat je komt. Je hoort ongeveer en week voorafgaand aan het diner of je bent ingeloot. Wij nemen persoonlijk contact met je op. Ben je onverwacht verhinderd, dan vragen wij je zelf een vervanger te zoeken en dit aan ons mee te delen.

Bij je inschrijving vragen wij je een aantal motiverende woorden mee te sturen. We zijn erg benieuwd waarom jij wilt deelnemen en wat je van het diner verwacht. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën, dan kun je dit ook alvast doorgeven zodat de kok hier rekening mee kan houden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je deelnemen aan het Mainport Talenten Diner 2022? Schrijf je dan nu in! Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Bart of Mariska via mtd@watertalent.nl of whatsapp ons op 06 8610 3706.

Ben je nu al benieuwd naar mogelijke stageplaatsen, afstudeeropdrachten of traineeships? Check dan het overzicht stages of traineeships. Deze pagina's worden continu geactualiseerd. Let wel, als één van de deelnemende bedrijven hier niet hun stagevacatures heeft gepost, betekent dit niet dat ze er niet zijn! Het Mainport Talenten Diner is er juist om het gesprek aan te gaan (: