Laden

VOOR WERKGEVERS

Arbeidsmarktproeverij 'Vacatureluurs! Hoe jouw vacature je doelgroep verovert'

Hoe overtuig jij die kandidaat om bij jouw vacature op de knop te drukken?


Datum

23-11-2022

Tijd

09:00 - 11:30

Waar

Spijkenisse

Stationsstraat 2


Voor wie?

HR-professionals en recruiters uit de haven & industrie

Investering

Gratis, maar we rekenen op je komst

Thema van november: Vacatureteksten schrijven

Word je af en toe ook tureluurs van al die onvervulde vacatures? Zit je urenlang te schrijven en te schrappen aan een vacaturetekst en nóg raakt ‘ie niet de kern. Hoe maak je het opzetten van vacatureteksten leuk(er) voor jezelf en anderen? En wat zijn de tips en tricks, waardoor je kandidaten overtuigt om op de knop te drukken? Dit en meer vertellen wij je tijdens de Arbeidsmarktproeverij ‘Vacatureluurs’ op woensdag 23 november.

Wij geven je in één ochtend praktische tips, die je meteen kunt toepassen. Het wordt een gezellige ochtend waar je echt iets aan hebt. We hebben de Arbeidsmarktproeverij ook bewust niet op maandag gepland ;)

Wie helpt je?

Bij Watertalent zien we dagelijks heel veel vacatureteksten. En eerlijk, de een is beter dan de ander. Drie dingen die wij je alvast meegeven:

  • Een functieprofiel is GEEN vacature
  • Bedenk of je functie-eisen écht harde eisen zijn
  • Niemand wil techniektovenaar worden

Tijdens de Arbeidsmarktproeverij krijg je meer inzicht van trainer Harold Joëls, hij is achter de schermen nauw betrokken bij Watertalent en zusteronderneming Mainport Academy. Daarnaast heeft hij al jaren ervaring als tekstschrijver, ook bij recruitment en employer branding vraagstukken.

Waarom is het zo belangrijk?

Jouw vacaturetekst is in vele gevallen de eerste voorstelronde van jouw organisatie tegenover potentiële collega’s. Juist op deze schaarse arbeidsmarkt is het zo belangrijk dat je de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Zoekt jouw organisatie een elektromonteur, een veiligheidskundige of customer service medewerker? Succes! Want deze mensen kunnen kiezen voor 20+ bedrijven om hun kennis en kunde tot uiting te brengen. Hoe zorg jij dat je je onderscheidt? Word je hier ook vacatureluurs van zo nu en dan? 

Deze ochtend is een mix van informatie verorberen en dit in de praktijk brengen. Neem ook gerust vacatureteksten mee als je hier vragen over hebt of specifieke tips voor wilt.

Meld je nu aan

Wij bieden de arbeidsmarktproeverij gratis aan, maar wij rekenen wel op je komst als je je aanmeldt. Ben je op het allerlaatste moment verhinderd, dan kun je altijd je plekje aan een collega geven.

Je kunt je direct aanmelden via de oranje button bovenaan deze pagina.

Heb je nog vragen? Bel ons op 0181 665 455 of stuur een mail naar mariska.siebel@watertalent.nl.

Tot dan! ^Team Watertalent