Laden

Inloopmiddag

Inloopmiddag kansen en mogelijkheden in de havenregio

Heb jij de ambitie om in de haven en industrie te werken maar heb je alleen ervaringen in andere sectoren? Of heb je toevallig nog helemaal geen diploma? Ook goed, lees vooral verder!


Datum

14-11-2022

Tijd

16:00 - 18:00

Waar

Spijkenisse

Stationsstraat 2


Voor wie?

Voor iedereen (zonder diploma of met een 'verkeerd' diploma) met interesse in een baan in de havenregio

Investering

Gratis, maar we rekenen op je komst

Een baan in de haven, ook voor jou!

We kunnen ons goed voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het switchen van je eigen werksector naar een andere sector binnen de haven en industrie. Of misschien heb je nog helemaal geen werkervaring maar zou je graag in deze regio aan de slag willen. Je weet waarschijnlijk niet precies hoe het er hier aan toe gaat, hoe je er binnenkomt en welke kwalificaties je nodig hebt. Misschien heb je mooie verhalen gehoord over de haven en industrie en klinkt dat erg interessant. Wil je een beter beeld krijgen welke (leer/werk-)banen of opleiding bij je passen?

Samen sparren?

Kom dan even binnenlopen tijdens onze inloopmiddag. Met een kop koffie, thee of een colaatje geven we je graag meer informatie over de verschillende kansen die er voor je zijn. Daarnaast is het mogelijk om te sparren met verschillende studie- en/of loopbaanadviseurs over hoe jouw talenten mooi tot hun recht komen in jouw droombaan. Natuurlijk helpen wij je ook bij het aanpassen van je CV of LinkedIn profiel om zo duidelijk over te brengen welke van jouw kwaliteiten een aanwinst zijn voor een werkgever.

Hoe zit het met studiemogelijkheden?

Tijdens deze inloopmiddag is het ook mogelijk om meer informatie te krijgen over subsidies voor een studie. Er zijn vertegenwoordigers van Bouwend Nederland, WIJ-Techniek en de Gemeente Nissewaard aanwezig die jouw vragen kunnen beantwoorden. Als we iets niet weten zoeken we het voor je op, of het nu over opleidingen gaat of over banen.

Meld je nu aan

Word je hier nou nieuwsgierig van? Aarzel dan niet om je hieronder aan te melden voor onze inloopmiddag tussen 16.00 en 18.00 aan de Stationsstraat 2 in Spijkenisse. Wij helpen je graag met het vinden van de baan die je waard bent! Voor nu of in de toekomst. Tot 14 november.