Laden

VOOR STUDENTEN

Mainport Talenten Diner 2023 - Informatie voor studenten

Scoor je stage of bijbaan onder het genot van een luxe viergangendiner bij het Mainport Talenten Diner 2023. Ontmoet CEO’s, technisch managers en recruiters van bedrijven in de haven & industrie.

gesloten

Datum

10-10-2023

Tijd

17:00 - 22:30


Voor wie?

3e en 4e jaars hbo- en wo-studenten die in gesprek willen gaan met bedrijven uit de haven & industrie

Investering

Gratis, maar we rekenen op je komst als jij je aanmeldt

Exclusief dineren met een stageplek als dessert

Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo-studie en wil jij in gesprek gaan met het havenbedrijfsleven over je loopbaan of over wat jouw kennis je in de toekomst kan bieden? Tijdens het Mainport Talenten Diner stel jij je vragen aan topmensen, zoals CEO’s en technisch managers van interessante bedrijven binnen de haven en industrie. En dat onder het genot van een vers bereid viergangendiner mét goede wijn!

Watertalent organiseert op dinsdag 10 oktober de 13e editie van het Mainport Talenten Diner en dat wordt ongetwijfeld weer een succes. Volg jij een studie in één van de onderstaande richtingen, dan willen de deelnemende bedrijven jou graag ontmoeten. Ook studenten van meer generieke richtingen zoals Human Resource Management, Commerciële Economie of Bedrijfskunde zijn van harte welkom.

Werktuigbouwkunde – Elektrotechniek – Mechatronica – Civiele Techniek – ICT – Logistiek – Supply Chain Management – Technische Bedrijfskunde – Veiligheidskunde – Maritieme Techniek – Chemische Technologie

Schrijf je nu in via de oranje button bovenaan deze pagina!

Op deze pagina vind je de bedrijven die deelnemen aan het Mainport Talenten Diner 2023, waarbij je mogelijk aan tafel komt te zitten. 

Het Mainport Talenten Diner: hoe ziet zo'n avond eruit?

We brengen talenten (zoals jij) en het bedrijfsleven samen in de authentieke ambiance van het geheel gerenoveerde Prinses Theater. In het Prinses Theater waan je je in een stijlvolle omgeving waar je volledig kan gaan genieten van de avond. Wat deze avond extra uniek maakt, is dat de CEO’s en technisch managers van de deelnemende bedrijven voor jou gaan koken. Zij staan heel de middag in de keuken en bereiden onder leiding van een chef-kok het viergangendiner voor.

Tijdens het diner kun jij met de CEO’s/technisch managers en recruiters in gesprek. Iedere gang wissel je van tafel, waardoor je vier verschillende bedrijven spreekt. Zo krijg je een ruim beeld van de branche en jouw carrièremogelijkheden. Na afloop van het diner kun je tijdens de koffieronde nog kennismaken met de bedrijven waar je niet bij aan tafel hebt gezeten. Het Mainport Talenten Diner is gegarandeerd een mooie gelegenheid om jouw zakelijk netwerk uit te breiden.

In de afgelopen jaren hebben wij regelmatig gezien dat studenten aan het eind van de avond een stageplek, traineeship of zelfs startersbaan kregen aangeboden. Pak dus je kans!

Eerst zien, dan geloven? Bekijk hier de vlog en foto's voor een sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2022.

Leuk om te weten:

  • Bij binnenkomst kun je een professionele foto laten maken, bijvoorbeeld voor je LinkedIn-profiel of voor op je cv.
  • De studenten van het MTD 2022 beoordeelden het netwerkevent met een 9! Met name dankzij de kwalitatieve gesprekken met de deelnemende bedrijven, de gastvrije locatie en het concept van de tafelwisseling na iedere gang.
Praktische informatie

Het Mainport Talenten Diner 2023 vindt plaats op dinsdag 10 oktober in het Prinses Theater in Rotterdam. Noteer de datum dus alvast in je agenda (en zet er een grote rode cirkel omheen). Je bent welkom vanaf 16.45 uur. Aan het begin van de avond ontvang je een map met o.a. informatie over de deelnemende bedrijven (houd ook deze pagina in de gaten voor nieuwe namen) en de tafelindeling. Vervolgens kun je een professionele foto laten maken, een glaasje prosecco scoren en alvast rustig op zoek gaan naar jouw plekje aan tafel. Om 18.15 uur start het diner en de avond duurt tot ca. 22.30 uur.

Het Prinses Theater vind je in het historisch Delfshaven. Vanaf Rotterdam Centraal Station fiets je er in 15 minuten naartoe. Reis je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste uitstappen bij metrostation Delfshaven of tramlijn 4 of 8 pakken en uitstappen voor de deur. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren in de garage van het Prinses Theater (op nog geen 500m afstand). Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

We hanteren geen strenge dresscode, maar je krijgt natuurlijk maar één kans voor een goede eerste indruk. Een feestelijke, representatieve outfit is dus eigenlijk wel een must. Er is een garderobe waar je je jas en eventueel waardevolle spullen veilig achter kunt laten tijdens het diner.

Gratis, maar niet vrijblijvend

De deelnemende bedrijven betalen voor jouw diner, daarom kun jij gratis deelnemen aan dit unieke netwerkevent. Die kans kun je natuurlijk niet laten schieten.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen, dan gaan wij loten. Als je wordt ingeloot, dan verwachten we ook dat je komt. Je hoort ongeveer en week voorafgaand aan het diner of je bent ingeloot. Wij nemen persoonlijk contact met je op. Ben je onverwacht verhinderd, dan vragen wij je om zelf een vervanger te regelen en deze aan ons door te geven.

Bij je inschrijving vragen wij je een aantal motiverende woorden mee te sturen. We zijn namelijk erg benieuwd waarom jij wilt deelnemen en wat je van het diner verwacht. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën, dan kun je dit ook alvast doorgeven zodat de kok hier rekening mee kan houden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je deelnemen aan het Mainport Talenten Diner 2023? Schrijf je dan nu in! Eerst nog een vraag? Neem dan contact op via mtd@watertalent.nl of bel ons op 0181 665 455.

Ben je nu al benieuwd naar mogelijke stageplaatsen of afstudeeropdrachten? Check dan het overzicht met stages & traineeships. Deze pagina's worden continu geactualiseerd. Let wel, als één van de deelnemende bedrijven hier niet hun stagevacatures heeft gepost, betekent dit niet dat ze er niet zijn! Het Mainport Talenten Diner is er juist om het gesprek met elkaar aan te gaan.