2 VACATURES

Global Surveyors Vlaardingen (GSV)

10
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 12 januari 2022
Liquid Cargo Surveyor

image

Global Surveyors Vlaardingen (GSV)

Vlaardingen

Geplaatst op 12 januari 2022
Laboratory Technician

image

Global Surveyors Vlaardingen (GSV)

Vlaardingen

Over Global Surveyors Vlaardingen (GSV)
Making sure you deliver

Global Surveyors Vlaardingen is een controlebedrijf, gespecialiseerd vloeibare lading inspectie in de petro-chemische industrie. Sinds 2015 leveren wij structureel en ad-hoc surveyors, laboranten en superintendents aan grote inspectiebedrijven in Nederland, België en Duitsland. Wanneer zij een tekort hebben kloppen ze bij ons aan en ontzorgen wij hen met een betrouwbare collega voor de juiste werkzaamheden. Zo kan onze klant ook weer aan haar klanten de beste service leveren.

image

Werken bij GSV

Daar moet je flexibel voor zijn. Je kunt structureel worden ingezet bij één van onze klanten, zoals een olie terminal, inspectiebedrijf of leverancier voor de scheepvaart, maar wij verzorgen ook ad-hoc klussen. Geen dag is dus hetzelfde. Uiteraard zorgen wij dat jij goed opgeleid wordt en blijft om je werk te kunnen doen. Kwaliteit en veiligheid vinden we erg belangrijk. Start je bij ons in een junior positie, dan krijg je een goed inwerktraject zodat je na een periode ook zelfstandig de belofte naar onze klanten kunt waarmaken.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ben je surveyor en wil je je kennis binnen het vakgebied uitbreiden, dan is dat mogelijk. Wil je meer uitdaging? Wellicht is een rol als superintendent of ship-to-ship supervisor iets voor je.

Ga de uitdaging aan

Heb je al ervaring als surveyor of laborant en ben je avontuurlijk aangelegd? Dan kan een baan waarbij je telkens op verschillende plekken werkt, heel goed bij je passen. Wij weten dat we een hoge mate van flexibiliteit van je verwachten, maar we houden natuurlijk ook rekening met je eigen vrije tijd.

Bij ons kom je terecht in een leuk team met korte lijnen, waar hard werken wordt beloond. Wij zijn een unieke organisatie en we groeien enorm. Maak jij binnenkort deel uit van ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Hopelijk tot snel!


1 Sector
Lab en Inspectie

Locaties

Global Surveyors Vlaardingen (GSV)

Maassluissedijk 101

3133 KA, Vlaardingen

Neem contact op