Laden
5 VACATURES

Hexion

4300
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 9 augustus 2022
2022 Graduate Career Development Program - Mechanical Engineering

image

Hexion

Pernis Rotterdam

Geplaatst op 9 augustus 2022
Continual Improvement Manager

image

Hexion

Pernis Rotterdam

Over Hexion
Wie zijn wij

Hexion is wereldwijd marktleider op het gebied van thermohardende harsen. Met 52 productielocaties en 4300 medewerkers wereldwijd bieden wij een breed scala aan diensten en producten, aan ca. 4200 klanten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Columbus, Ohio US. In Nederland hebben wij drie productielocaties (in Pernis, Moerdijk en de Botlek), en is tevens het Europese hoofdkantoor te vinden. In Nederland zijn ca. 500 medewerkers werkzaam.

Pernis is wereldwijd een van de grootste productielocaties met ca. 300 vaste medewerkers, 5 continue fabrieken en een eigen Research & Development Lab op locatie. Zowel de productie als de maintenance rollen zijn vanwege de complexe processen uitdagend voor zelfs de meest ervaren operator en technicus.

image
Wat doen wij

Hexion produceert thermohardende harsen die je terug kunt vinden in allerlei dagelijkse producten, zoals auto’s, windmolens, elektronica, vliegtuigen en gebouwen. Binnen Hexion bestaan verschillende business units en bedienen wij een groot aantal klanten in diverse branches met onze halffabricaten. In Pernis en Moerdijk bedienen we de business units Base Epoxy Resins&Intermediates en Versatics.


Werken bij Hexion

Wil jij graag aan de slag bij Hexion? Bij ons krijg jij de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. We investeren in mensen die innovatie mogelijk maken!

Als je bij ons in dienst komt start je met ons on-boarding programma. Je wordt gekoppeld aan een mentor die jou wegwijs maakt in onze organisatie. Hij of zij begeleidt jou tijdens de eerste periode op de afdeling waar je aan de slag gaat. Ook organiseren wij minimaal ieder kwartaal een ‘employee welcome day’, waarop alle nieuwe medewerkers (werkzaam op de sites en het Europeese hoofdkantoor) kennis maken met elkaar en de afdelingen/productielocaties middels presentaties en onsite tours. Zo krijg je inzicht in alle aspecten en processen waar Hexion zich mee bezighoudt.

Verder organiseren wij meerdere keren per jaar leuke uitjes die de teamspirit binnen Hexion bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten rondom Kerst en Sinterklaas, maar ook deelnames aan tennis- en hardloopwedstrijden of themaweekenden, zoals het motorweekend.

Jouw loopbaan

Binnen Hexion stimuleren wij onze medewerkers om door te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen. Wij publiceren onze vacatures bijvoorbeeld altijd intern, zodat onze medewerkers als eerste kunnen reageren op interessante functies. Jij hebt je carrière zelf in de hand, maar we ondersteunen je hier graag bij.

Wil je meer weten over een loopbaan bij Hexion? Neem dan contact met ons op. Zie jij een interessante functie die bij jou past? Dan zien wij jouw CV, eventueel ondersteund door een motivatie, graag tegemoet.

Naast reguliere vacatures bieden wij ook regelmatig stageplekken aan, bijvoorbeeld op de maintenance afdeling of binnen operations als operator. Volg jij een MBO-4 of minimaal een Vapro-B opleiding, houd dan onze pagina in de gaten voor stages!


1 Sector
Chemie

Locaties

Hexion B.V.

Seattleweg 17

3195ND, Pernis Rotterdam

Neem contact op