luchttalent.nlVoor bedrijven

Traineeship: E&I Mechanic

Wil jij je graag verder ontwikkelen en/of werkervaring opdoen in het E&I vak? Tronox Pigments B.V. heeft een E&I Mechanic Traineeship!

Als E&I Mechanic ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van en het assisteren bij onderhouds-, reparatie- en revisiewerkzaamheden op het gebied van elektro en instrumentatie. Je zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van de installatie geborgd en geoptimaliseerd en voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving. Tronox is op zoek naar een kandidaat met een hoge mate van betrokkenheid en een ondernemende instelling. Voor de functie heb je minimaal een MBO-4 diploma in de richting van Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek. Werkervaring is niet vereist!

Ben jij toe aan de eerste stap in je carrière? Solliciteer dan snel!
Solliciteer hier!

Vacature: Secretaresse

Volg jij een opleiding tot secretaresse en zou jij tijdens je opleiding relevante werkervaring willen op doen? Dan is Talentium Careerportals op zoek naar jou! Wij hebben namelijk een functie openstaan voor een BBL- Junior Secretaresse.

Naast het opnemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers ondersteun je ook het hele Talentium team. Je helpt onder andere het Salesteam met administratieve taken, het Communicatieteam met het plaatsen van content en je ondersteunt bij het organiseren van evenementen.

Heb jij kennis van MS Office en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Ben jij daarnaast positief ingesteld? Solliciteer dan nu! 


Solliciteer hier

Open dagen STC 19 en 20 januari

Machinist, vrachtwagenchauffeur, kapitein of procesoperator. Stuk voor stuk beroepen met veel vrijheid waar je op z'n Rotterdams de handen uit de mouwen steekt. STC is dé opleider voor deze beroepen.

Op vrijdag 19 januari (van 18.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 20 januari (van 10.00 tot 14.00 uur) zijn er open dagen bij alle schoollocaties van STC Group. Zowel voor leerlingen uit groep 8 die naar het vmbo of de havo willen, als voor aankomende mbo’ers staan de deuren op vrijdag en zaterdag wagenwijd open.
Lees hier verder

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame en gratis e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat ‘Balanceren tussen Kinderen en Carrière’.

Vind jij het lastig om een balans te vinden tussen je kinderen en je carrière? Het belangrijkste is dat je als werkende moeder lekker in je vel zit. Dit boek geeft je onder andere inzichten in de gebieden waar je energie van krijgt of die je juist energie kosten. Daarnaast krijg je praktische tips, oefeningen en inspiratie waarmee je verschillende facetten in je leven kan onderzoeken. 

Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.