luchttalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Operator

Enecogen is per direct op zoek naar Operators

Als Operator bij Enecogen zorg je voor het optimaal uitvoeren van bedienings- en controlewerkzaamheden in de controlekamer en aan de installaties. Je verricht eerstelijns onderhoudswerkzaamheden en op afnemersvraag realiseer je zoveel mogelijk ongestoorde elektriciteitsproductie tegen optimaal rendement. Je hebt een MBO 3 of 4 diploma in de richting van Energietechniek, A.O.T. of Werktuigbouwkunde en Vapro B of C op zak.

Heb jij kennis van veiligheid, kwaliteit binnen energieopwekking en chemie? Enecogen nodigt zowel ervaren als junior kandidatenuit om te solliciteren!
Solliciteer hier!

Vacature: Instrumentation Technician

Gunvor Petroleum Rotterdam is op zoek naar een Instrumenation Technician

Als Technician voor de Instrumentatie afdeling voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan meet- en regelinstallaties en beveiligingssystemen van de raffinaderij. Naast het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van deze werkzaamheden, ben je ook betrokken bij grote onderhouds- en nieuwbouwprojecten. Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Je hebt een sterk veiligheidsbewustzijn en bent een echte teamplayer.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan snel!


Solliciteer hier

Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam

Op 11 en 12 april is de Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam. Deelnemende bedrijven tonen hier de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Tijdens dit tweedaagse evenement organiseren Ahoy Rotterdam en Talentium Careerportals 'het Careerlab'.

In het Careerlab brengen wij jou als student, starter of professional in contact met exposanten op de beursvloer en ga je in gesprek met professionals uit de praktijk. Wij presenteren de vacatures van de aanwezige werkgevers op de beurs en wij brengen je, waar mogelijk, direct in contact met hen. Ook nodigen wij je uit om in het Careerlab langs te komen voor een CV check en advies over carrièrekansen.


Lees hier verder

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame en gratis e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Eerder hebben we het al gehad over een inleiding in Excel, ditmaal is het boek van de week Excel 2016 voor gevorderden!

In dit e-book gaan we verder in op de functies van Excel 2016. Je leert hier bijvoorbeeld hoe je uitgebreide grafieken kunt maken, hoe SmartArt werkt en hoe je complexe tabellen kunt maken en vormgeven. Daarnaast leer je hoe je gegevens kan analyseren en wat macro's zijn. 

Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.