Watertalent contact
Bel of mail ons
Volg ons via:

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 841 582 32.


Maak een account aan

Expeditiemedewerker bij C-Port B.V.

C-Port B.V. is ter uitbreiding van het team per direct op zoek naar Expeditiemedewerkers! 

Als Expeditiemedewerker ben je het verlengstuk van de logistieke afdeling en vorm je een belangrijke schakel in de hectiek die voor kan komen. Je verwerkt inkomende goederen door het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van goederen en je voert administratieve taken uit m.b.t. vrachtbrieven en het bijhouden van het systeem. Zoek jij een afwisselende werkomgeving met de zekerheid van een vast inkomen? Solliciteer dan nu bij C-Port B.V.!


Solliciteer hier

Gratis e-book: Verdienen wat je waard bent

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze maand is dat “Verdienen wat je waard bent”.

Of je nu net van school af komt of al jaren werkzaam bent, in dit e-book geeft Bianca Meijsen tips die je direct kunt toepassen tijdens elk gesprek waar salarisbesprekingen van toepassing zijn. Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden.

Download 'm hier

Gezocht: Commerciële duizendpoot

Ben jij creatief, heb je enig technisch inzicht en zoek je een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is? 
Als Commercieel Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de gehele orderafhandeling van de verpakkingsopdrachten. Je onderhoudt contact met onze klanten, maakt planningen en regelt transporten. Ook adviseer je klanten over verpakkingsoplossingen, waarbij een creatief inzicht van groot belang is.

Heb jij al enige ervaring in een commerciële of administratieve functie en zoek je een nieuwe uitdaging in een kleine organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Wacht dan niet te lang en solliciteer bij Van Veelen!

Solliciteer hier!