luchttalent.nlVoor bedrijven

Trainee Maintenance & Reliability Engineering

Ben jij pas afgestudeerd en heb je een technische WO diploma, richting WTB, AOT of Elektrotechniek? Heb je daarnaast een bedrijfskundig inzicht? Dan is Shin-Etsu op zoek naar jou! 

Voor de afdeling Maintenance is Shin-Etsu op zoek naar een enthousiaste Trainee die affiniteit heeft met techniek. Je bent technisch opgeleid en wil je verder ontwikkelen in Maintenance- en Reliability Engineering. In deze functie assisteer je bij het ontwikkelen van onderhoudsconcepten en ondersteun je technische projecten, zoals procesverbeteringen. Daarnaast is er veel ruimte om je eigen unieke kwaliteiten te ontdekken en om verder te groeien. Kortom, een traineeship waar je veel leert en waar alle ruimte is voor eigen initiatief!
Solliciteer hier

Vacature: Junior PHP Developer

De technische ontwikkelingen binnen Talentium staan niet stil! Daarom is Talentium op zoek naar een Junior PHP Programmeur

Talentium biedt je een uitdagende en gevarieerde functie met voldoende begeleiding. Als PHP Programmeur werk je aan de applicaties die wij ontwikkelen. Je gaat werken aan een aantal nieuwe projecten waarbij jij je eigen creativiteit mag inbrengen. Alles wat je ontwikkelt zetten wij in om de Haven en Industrie nog beter zichtbaar te maken. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Media Technologie en goede kennis van HTML en Android.

Kent PHP geen geheimen voor jou? Solliciteer dan snel!


Solliciteer hier

Vacature: System Engineer

Hutchison Ports ECT Delta is opzoek naar een System Engineer!

Als System Engineer ben je een echte teamspeler. Je houdt je bezig met het beheren van OpenVMS en Linux computersystemen, het up-to-date houden van technische documentatie en onderhouden van contacten met andere afdelingen. Je adviseert over security vraagstukken en over de toepassing van de juiste technologie. Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau, je bent goed in plannen en database beheer.

Hebben Linux systemen, Alpha hardware en ITIL methodologie geen geheimen voor jou? Solliciteer dan snel! 
Solliciteer hier

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat het e-book ‘Online Ondernemen’.

Dit boek heeft als doel om ondernemers verder te helpen op het internet.  De online concurrentie is in deze tijd moordend, maar dit boek laat zien dat er ook kansen zijn.  Ambieer jij online ondernemen? Dan is dit e-book zeker het lezen waard. 

Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.