luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Dispatcher bij RWG

Zie jij jezelf als een logistiek procesbegeleider en regisseer jij graag de processen van de geautomatiseerde terminal? Word dan Dispatcher bij de ultramoderne containerterminal van Rotterdam World Gateway!
 
Bekijk snel het filmpje en solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie bij RWG!
Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Medewerker Salarisadministratie bij ECT Rotterdam

Ben jij degene, die samen met onze salarisadministrateurs, ervoor gaat zorgen dat alle 1900 medewerkers binnen ECT hun salaris correct en op tijd uitbetaald krijgen? Dan is Hutchison Ports ECT Rotterdam op zoek naar jou! 

Als Medewerker Salarisadministratie verwerk je personeelsmutaties en zorg je voor de administratie rondom instroom, uitstroom en doorstroom van medewerkers. Daarnaast informeer je medewerkers over salarissen, de CAO en overige arbeidsvoorwaarden. Jij hebt een MBO of HBO diploma in een administratieve richting en een diploma PDL. Ook heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en ervaring met geautomatiseerde financiële salaris verwerkende systemen.

Zie jij deze uitdaging bij ECT wel zitten? Solliciteer dan vandaag nog!
Lees verder en solliciteer!

E-book van de maand!

In het e-book '7 tips voor meer balans tussen werk en gezin' lees je korte, persoonlijke verhalen van mensen die het anders willen doen, om deze balans te creëren. Je vindt veel to-do tips waarmee je aan de slag kunt om nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Je kunt het e-book nu gratis downloaden in de Talentium Boekenkast via! 
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

De Oliebron op Watertalent

De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West Europa. Vanuit Zwijndrecht zijn wij marktleider op het gebied van private label en verzorgen wij voor veel klanten het gehele logistieke proces. Daarnaast levert De Oliebron ook dagelijks merkproducten in bulk bij de afleveradressen van onze klanten.

Op het moment is De Oliebron op zoek naar diverse mensen in de functies van Medewerker Blending, Inkoper, en Machinevoerder. Klik snel verder voor meer informatie over De Oliebron en de vacatures!
Lees hier verder

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.