luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Word Remote Operator bij RWG!

Rotterdam World Gateway is één van de modernste containerterminals ter wereld. RWG maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van containerhandeling. Als Remote Operator ben je nauw betrokken bij het laad- en losproces van de kraan vanaf kantoor en voor deze functie is RWG op zoek collega’s!

Nog geen beeld bij de functie? Bekijk dan de video onder de vacature. Ben je geïnteresseerd, dan kun je direct solliciteren via de sollicitatiebutton. 


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Werkvoorbereider Elektrotechniek bij ENGIE Services

ENGIE Services West is voor de locatie in Rotterdam op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek!

Als Werkvoorbereider in de industrie krijg je te maken met projecten die niet alledaags zijn. Van het uitzoeken van nieuwe materialen en leveranciers tot het schrijven van nieuwe werkinstructies, bij ENGIE kennen we geen standaard oplossingen voor onze klanten! Jij fungeert binnen je team als spin in het web en zorgt dat alles op het juiste moment beschikbaar is. Je hebt een technische MBO-4 diploma in de richting van Elektrotechniek en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Ben jij woonachtig in de regio Rijnmond en zoek je een nieuwe baan als Werkvoorbereider? 


Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Loopbaancoach.

Vind ik mijn werk nog dezelfde uitdaging als in het begin? In het e-book Loopbaancoach zoek je antwoorden op vier vragen die te maken hebben met je werksituatie. Door middel van korte opdrachtjes trek jij verschillende conclusies over je huidige werksituatie, waarna je deze met tips eventueel kunt verbeteren. De opdrachten kunnen ook los van elkaar gemaakt worden of je kunt er samen met iemand anders aan werken. Ben jij benieuwd? Download het e-book dan nu gratis!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.