luchttalent.nlVoor bedrijven

Mainport Talenten Diner 2017

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Je zit aan tafel met collega studenten en HR-professionals, de CEO’s verzorgen een heerlijk 4-gangen menu en schuiven natuurlijk ook aan. Een sfeervol netwerkdiner in een prachtige ambiance. De studenten gaven vorige jaren een beoordeling van een 8.8.
Lees hier verder

Vacature: Stage Learning Game

Zoek jij een uitdagende meewerkstage op een internationale afdeling? Havenbedrijf Rotterdam is op zoek naar een student die een bijdrage levert aan het vullen en bouwen van scenario's voor een 'serious game': Port Constructor. 
 
De internationale afdeling van Havenbedrijf Rotterdam, Port of Rotterdam International, ontwikkelt samen met o.a. TU Delft en STC-Group een learning game over havenontwikkeling. Momenteel zijn ze bezig met een beta versie. Voor het vullen van deze learning game moeten ze 2 scenario's bouwen en informatie verzamelen voor een masterplan. 
Solliciteer hier

Vacature: Technisch Werkvoorbereider

Ben jij een technische werkvoorbereider en wil je werken in Rotterdam-Europoort? Dan heeft Industrierecruiters een mooie vacature voor jou! 

Je wordt verantwoordelijk voor alle reparatie-, onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden. De planning, werkvoorbereiding en administratie van het werk, en het bewaken van de voortgang. Verder maak je werkopdrachten aan in SAP en bestel je alle benodigde materialen. Je werkt nauw samen met de coördinator.
Solliciteer hier

Vacature: Process Engineer

Kolb Nederland zoekt een Process Engineer die wilt meewerken aan de verdere ontwikkeling van de productieprocessen en procesinstallatie. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een bedrijf met een informele werksfeer en korte communicatielijnen?

Voor deze functie zoekt Kolb Nederland een collega die zelfstandig kan werken en sterk is in procesmatig denken. Je bent proactief en in staat nieuwe toepassingen te initiëren en te implementeren. 
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Planning Coördinator

Sta jij aan het roer van je eigen carrière en kun je ook de leiding nemen als je een team - zelfs onder lastige omstandigheden - naar het juiste resultaat begeleidt? Dan heeft APM Terminals Maasvlakte II een baan voor jou die je zeker wilt bekijken. Zij zoeken op korte termijn een Planning Coördinator.

In deze functie geef je leiding en sturing aan het Planning Team, zo'n 23 FTE aan Short Term en Vessel Planners. 
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.