luchttalent.nlVoor bedrijven

Mainport Talenten Diner 2017

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Je zit aan tafel met collega studenten en HR-professionals, de CEO’s verzorgen een heerlijk 4-gangen menu en schuiven natuurlijk ook aan. Een sfeervol netwerkdiner in een prachtige ambiance. De studenten gaven vorige jaren een beoordeling van een 8.8.
Lees hier verder

Gedreven om te ontdekken: Air Products!

Een warm welkom aan Air Products. Sinds 24 juli is ook deze toonaangevende onderneming voor industriële gassen aangesloten bij ons online arbeidsmarktplatform. Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met ongeveer 16.000 medewerkers en activiteiten in 50 landen werken zij voor klanten in verschillende industrieën, van voedingsmiddelen tot transport. Zorgvuldig en nieuwsgierig, verantwoordelijk en betrokken, respectvol en gepassioneerd.

Op dit moment is Air Products op zoek naar 2 Engineers en 1 Technician.
Ontdek het hier!

Vacature: Elektromonteur

Ben jij ervaren in het installeren, onderhouden, repareren en testen van elektrotechnische installaties? En ben je op zoek naar werk in Zuid-Holland of Noord-Brabant? Heine Service & Bemiddeling zoekt Elektriciens / Elektromonteurs die fulltime aan de slag willen.

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, van aansluiting tot onderhoud, van nieuwbouw tot renovatie. Je werkt o.a. aan licht-, brandmeld- en krachtinstallaties. Voor deze functie is minimaal een afgeronde MBO-opleiding, een VCA certificaat en 3 jaar werkervaring vereist.
Solliciteer hier

Vacature: Process Operator

Ben jij een procesoperator met Vapro B/C en minimaal 4 jaar werkervaring in de chemie? En op zoek naar een baan in de Rotterdamse haven? Kijk dan zeker naar deze vacature bij Biopetrol Rotterdam B.V. !

Biopetrol zoekt een procesoperator die samen met het team ervoor zorgt dat de productie van biodiesel en PharmaGlycerine veilig en zonder oponthoud blijft doorgaan. Van het bedienen van de procesapparatuur tot het maken van shift rapportages, van inspecties tot overlegvergaderingen. Je neemt actief deel en levert een bijdrage aan de te behalen productiedoelen. Je houdt je hoofd koel en zorgt voor een oplossing bij problemen. 
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Monteur Binnendienst

Heb jij altijd al willen werken aan de hoogwerkers van Peinemann? Dat komt dan goed uit, want Peinemann Hoogwerksystemen B.V. zoekt een Monteur Binnendienst voor hun werkplaats in Amsterdam, die zelfstandig reparaties en onderhoud kan uitvoeren.

Peinemann zoekt een enthousiaste en gedreven collega met een LTS of MTS diploma Motorvoertuigentechniek. Heb je ervaring als monteur en met hoogwerksystemen en de verhuurbranche, dan is dat mooi meegenomen. In ieder geval ben je bereid om aanvullende opleidingen in hydrauliek, pneumatiek en elektronica te volgen.
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.