luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Engineer Elektrotechniek bij Vicoma Engineering

Vicoma Engineering zoekt een Engineer Elektrotechniek voor haar vestiging in Hoogvliet Rotterdam! 

Als Elektrisch Engineer ben jij medeverantwoordelijk voor het goed verlopen van elektrotechnische projecten, vanaf de vraag van de klant tot aan de oplevering van een project. Jij ontwerpt hierbij o.a. de elektrotechnische infrastructuur en E schema's. Je hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek of Energietechniek en al enige ervaring met het uitvoeren van projecten.

Zoek jij een nieuwe baan met uitdagende projecten voor klanten in de regio Rotterdam? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Vicoma Engineering!


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Schrijf je in voor het Mainport Talenten Diner 2018

Dit jaar organiseren wij voor de 8e keer het Mainport Talenten Diner, een uniek en exclusief netwerkevenement voor hoger opgeleiden en werkgevers uit de haven en industrie op 2 oktober in het Mainport Hotel Rotterdam.

Volg jij een HBO of WO studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Gedurende een heerlijk diner ga jij in gesprek met CEO's en HR Managers van toonaangevende bedrijven. Het leuke hiervan? De CEO's koken voor jou! 

Je kunt je aanmelden t/m 23 september, dus wees er snel bij!
Meer informatie en inschrijven

E-book van de maand!

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Het e-book 'Groeien in Communicatie' biedt jou unieke tools voor je privé- en professioneel leven. Je downloadt het e-book nu gratis in de Talentium Boekenkast!

Meer e-books over carrièremogelijkheden en het verbeteren van je vaardigheden lezen? Bekijk dan onze hele boekenkast!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Kuehne + Nagel op Watertalent

Kuehne + Nagel, wereldwijd marktleider in de logistiek, zoekt collega's voor haar kantoor in Rotterdam! Wil jij graag werken in een internationale, dynamische omgeving? Als Inside Sales Seafreight, Administratief Medewerker of Expediteur? Bekijk dan snel alle vacatures en solliciteer!
Bekijk het gehele aanbod hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.