luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Junior Process Control Engineer bij Gunvor Petroleum Rotterdam

Heb jij een HBO of TU diploma in de richting van Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek en zoek je een startersfunctie met de mogelijkheid om door te groeien? Gunvor Petroleum Rotterdam zoekt een Junior Process Control Engineer

Als Junior Process Control Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de proces controlloops en het uitwerken van modificaties op het gebied van procesregelingen. Je komt te werken op de afdeling Maintenance DCS, welke verantwoordelijk is voor het onderhoud aan DCS en elektronische safety systemen en het begeleiden van projecten. Daarnaast verleen je dagelijks regeltechnische ondersteuning aan fabrieksoperaties.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij Gunvor Petroleum Rotterdam? Klik dan snel verder!
Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Chauffeur ADR bij Stolt Tank Containers

Stolt Tank Containers zoekt een Chauffeur ADR voor een veelzijdige functie in Moerdijk!

Als Chauffeur ADR draag je zorg voor het vervoer van tankcontainers binnen het industriegebied Moerdijk. Daarnaast assisteer je bij het opwarmen van tankcontainers en vervang je de containertruckchauffeurs wanneer nodig. Voor deze functie zoekt Stolt gemotiveerde teamspelers met een ADR en een terminaltrekker certificaat.

Wil jij werken bij een internationaal georiënteerd bedrijf in Moerdijk? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct!
Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Het e-book 'Groeien in Communicatie' biedt jou unieke tools voor je privé- en professioneel leven. Je downloadt het e-book nu gratis in de Talentium Boekenkast!

Meer e-books over carrièremogelijkheden en het verbeteren van je vaardigheden lezen? Bekijk dan onze hele boekenkast!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Technician EC&I bij Enecogen

Enecogen zoekt een Technician EC&I voor haar elektriciteitscentrale in de Europoort! 

Als Technician ben jij verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid van alle EC&I apparatuur. Je maakt analyses en bent de eerste in lijn bij storingen. Met je team coördineer je klein en groot onderhoud, dat veelal voor derden wordt uitgevoerd. Jij hebt een MBO diploma in de richting van Elektrotechniek, Procesautomatisering of Energietechniek en enkele jaren werkervaring binnen de procesindustrie. In deze functie werk je in een dagdienst.

Meer weten over deze veelzijdige functie bij Enecogen? Lees dan snel verder en solliciteer!
Solliciteer hier!

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.