luchttalent.nl

Vacature: Chauffeur Nationaal

Heb jij rijbewijs B/C en eventueel E en zoek je een fulltime baan als Chauffeur binnen Nederland? Kijk dan of deze vacature bij Schenker Logistics iets voor jou is!
Als Chauffeur Nationaal vervoer je ladingen van en naar Schenker vestigingen en direct naar hun klanten. Je zorgt ervoor dat de ladingen, stukgoederen en partijen, gestuwd en vastgezet worden. 

Steek jij graag je handen uit de mouwen?
Solliciteer hier

TECHxWORLD: hét gratis techniekfestival op 23 februari

Op 23 februari vindt voor de derde keer techniekfestival TECHxWORLD (voorheen: Nederland innoveert) plaats op RDM Rotterdam. Het doel van dit festival is om jongeren enthousiast te maken voor een studie of baan in de techniek. Tijdens TECHxWORLD kun je kennismaken met de nieuwste technieken.


Het festival is GRATIS te bezoeken!
Lees hier verder!

Solliciteren? Volg deze tips!

In een sollicitatiegesprek wil je het beste van jezelf laten zien. Tijdens het sollicitatiegesprek is niet alleen wat je vertelt belangrijk, maar ook je uitstraling. Voel je je goed en heb je er vertrouwen in, dan is de kans op succes groter, dan wanneer je onzeker bent. Probeer altijd zoveel mogelijk jezelf te zijn en stem je kleding af op het bedrijf en de functie.

Dress For Success helpt je om jezelf te presenteren.
Lees hier verder

Vacature: Office Manager

ZHD Stevedores wil haar interne organisatie verder professionaliseren en zoekt ter versterking van het team een fulltime Office Manager.
In deze functie werk je voor de managing director en ben je o.a. verantwoordelijk voor agendabeheer, actualiteit van office systemen, regie collectieve personeelsevenementen en inzet & aansturing van facilitaire medewerkers.

Ben jij net zo flexibel, integer en servicegericht?
Solliciteer hier

Cursus LNG als Brandstof voor zeevaart van STC-Group

Na een intensieve audit heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) de basiscursus ‘LNG als Brandstof’ van opleidings- en kennisinstituut de STC-Group geaccrediteerd.

De STC-Group heeft hiermee als eerste opleider in Nederland de erkenning ontvangen voor het geven van de maritieme LNG-basiscursus.


Lees hier verder

Vacature: Magazijnbeheerder

Welke vakman wil voor de Peinemann Groep aan het werk op de Maasvlakte Rotterdam? Vanwege uitbreiding van haar activiteiten is Peinemann op zoek naar een representatieve Magazijn Beheerder die van aanpakken weet. Jouw grootste zorg is een ordelijk magazijn, een zorgvuldig bijgehouden administratie en uitstekend voorraadbeheer.


Pas jij binnen het profiel van Peinemann?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.