luchttalent.nlVoor bedrijven

Campagne Electrical & Instrumentation

Gunvor Petroleum Rotterdam, SPIE Nederland, Evides Waterbedrijf, BP Raffinaderij Rotterdam, Delfluent Services, Ashland Industries Nederland en Tronox Pigments (Holland) zijn op zoek naar jou!
Ben jij een (aankomend) Technician, Coördinator, Engineer, Werkvoorbereider, Monteur of Projectleider binnen de elektrotechniek (E&I)?

De genoemde bedrijven hebben voor jou als starter/young-professional of ervaren E&I-er verschillende job opportunities. Uitdagende functies in de meest dynamische werkomgeving, de Haven & Industrie.Het opleidingsniveau varieert van MBO-4 tot WO/Universitair. Je komt zelf direct in contact met de recruiter
Lees hier verder

Meet & Greet met Gunvor

Op woensdag 15 november a.s. organiseert Gunvor Petroleum op de raffinaderij de GPR Escape Room, speciaal bedoeld voor geïnteresseerde kandidaten voor drie Maintenance-functies.

Op het event staat een moeilijk op te lossen escape room, waarin je in teamverband strijdt om wie het snelst de mysteries oplost!
Kijk verder

STC B.V. Zet Trainingstug en Simulatoren in bij Sleepbootopleiding

STC B.V. heeft sinds kort de mogelijkheid om een rotor(trainings)tug in te zetten. Deze tug is door Kotug speciaal ontwikkeld voor trainingsdoeleinden. Dit maakt het voor de opleider voor professionals mogelijk om trainingen op de sleepbootsimulatoren te combineren met het trainen van vaardigheden in de praktijk.

Met de inzet van de tug bereidt STC B.V. zich voor op ophanden zijnde internationale veiligheidseisen voor sleepbootbemanningen die naar verwachting vanuit IMO opgelegd zullen gaan worden.
Lees hier verder

Vacature: Process Operator C

Wilmar Oleochemicals in Botlek Rotterdam is op zoek naar een Process Operator C. Een proactieve en nauwkeurige operator met ervaring in de procesindustrie en een afgeronde Vapro C opleiding. Als procesoperator bij Wilmar bewaak je samen met je collega-operators het geautomatiseerde proces. Je werkt volgens een 2-2-2 ploegenrooster en maakt deel uit van een team van 5 ploegen met zo'n 20 procesoperators.

Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels? Dan ziet Wilmar graag jouw sollicitatie tegemoet.
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Planning Coördinator

Sta jij aan het roer van je eigen carrière en kun je ook de leiding nemen als je een team - zelfs onder lastige omstandigheden - naar het juiste resultaat begeleidt? Dan heeft APM Terminals Maasvlakte II een baan voor jou die je zeker wilt bekijken. Zij zoeken op korte termijn een Planning Coördinator.

In deze functie geef je leiding en sturing aan het Planning Team, zo'n 23 FTE aan Short Term en Vessel Planners. 
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.