luchttalent.nlVoor bedrijven

Mainport Talenten Diner 2017

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Je zit aan tafel met collega studenten en HR-professionals, de CEO’s verzorgen een heerlijk 4-gangen menu en schuiven natuurlijk ook aan. Een sfeervol netwerkdiner in een prachtige ambiance. De studenten gaven vorige jaren een beoordeling van een 8.8.
Lees hier verder

Vacature: Sales Vertegenwoordiger Maritiem

Stap jij met gemak op mensen af en ga jij voor een lange termijn relatie met je klanten? Dan heeft Easycrew een interessante Sales job voor jou! Zij zoeken een startende Sales Vertegenwoordiger met een energieke persoonlijkheid die van aanpakken weet en niet bang is om koude acquisitie te doen. Je komt te werken in een internationale technische handelsorganisatie in maritieme en industriële producten. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam waar circa 40 medewerkers werken. Wereldwijd hebben ze 4 vestigingen.

Heb je al enige ervaring in een verkoopfunctie binnen de maritieme of technische sector?
Solliciteer hier

Vacature: Payroll Officer

Wil jij jouw talent, HR kennis en ervaring inzetten voor het professionaliseren van de Payrol bij Vopak? Lees dan snel verder! Vopak zoekt voor haar HR Services team een Payroll Officer die samen met twee collega's de salarissen van de Vopak medewerkers in Nederland juist verwerkt en uitbetaalt. Je weet daarbij de juiste wettelijke en fiscale regelgeving toe te passen. Om van deze functie een succes te maken, heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit en ben je integer en accuraat.

Ben je geïnteresseerd?
Solliciteer hier

Vacature: Verladingsoperator

Ligt jouw hart ook in de industrie? Bij de medewerkers van OMS is dat zeker het geval. Een gesprek met een van hun consultants en je merkt het meteen: die weet waar hij over praat! Die heeft 'met zijn voeten in de klei' .... of in de olie gestaan. Bij OMS heeft iedereen praktijkervaring opgedaan in de verladingsindustrie. Daardoor weten zij wat een verladingsoperator doet, wat belangrijk is in het werk en waar je dus op moet letten.

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als Verladingsoperator?
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Remote Operator

Zoek jij een baan waarbij je van achter je PC de uitvoering van alle containerhandelingen met kade- en stapelkranen op de terminal begeleidt? Op de Tweede Maasvlakte staat één van de modernste containerterminals ter wereld: de terminal van Rotterdam World Gateway (RWG). RWG zoekt Remote Operators om toezicht te houden op de handelingen van de kranen en ervoor te zorgen dat de overslag efficiënt en effectief verloopt.

Heb jij een technisch en ruimtelijk inzicht, kun je je goed concentreren en heb je ervaring met computers?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  






Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.