luchttalent.nl

Vacature: Docent Procestechniek

Wel eens aan lesgeven gedacht? Voor diverse scholengemeenschappen in regio Rotterdam is Industrierecruiters op zoek naar mensen uit het technische bedrijfsleven die willen gaan lesgeven. Wij zoeken o.a. een Docent Procestechniek. Je hebt een technische HBO/HTS/WO chemische technologie of gelijkwaardige studie afgerond.

Jongeren opleiden op het gebied van procestechniek en procesbeheersing iets voor u? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature!
Solliciteer hier

Percentage Voortijdig Schoolverlaten Opnieuw Omlaag

21 februari maakte onderwijsminister Jet Bussemaker de nieuwe resultaten van de aanpak van voortijdig schoolverlaten binnen het mbo bekend. In 2016 is het landelijke percentage voortijdige schoolverlaters (vsv) tot 1,7% gedaald (22.948 in totaal).

Het STC slaagde er vorig jaar in om het percentage voortijdig schoolverlaters met maar liefst 6,1% te laten dalen.
Lees hier verder!

Vacature Assistent Accountant

Als Assistent Accountant bij Heine & Van Oosten word je de rechterhand van hun MKB-klanten. Je stelt jaarrekeningen samen, begeleidt administratieve processen, verzorgt btw-aangiften en signaleert & adviseert daar waar nodig.
En dit alles met 1 doel: bijdragen aan een financieel gezonde onderneming.

Wil jij je eigen droombaan binnen de accountancy creëren?
Solliciteer hier

Vacature: Technisch Specialist

ECT zoekt voor haar terminals in de Rotterdamse haven een Technisch Specialist. Jouw focus ligt op de voertuigen. Samen met de Maintenance Engineer analyseer je storingsoverzichten, je signaleert en bestudeert herhaaldelijk voorkomende problemen, adviseert over prioriteiten en komt met voorstellen tot verbetering.

Heb jij een HTS achtergrond en kennis van kosten, veiligheid, ARBO, equipement en systemen, dan is dit wellicht een mooie nieuwe stap in jouw carrière.
Solliciteer hier

Dress For Success helpt je om jezelf te presenteren.

In een sollicitatiegesprek wil je het beste van jezelf laten zien. Tijdens het sollicitatiegesprek is niet alleen wat je vertelt belangrijk, maar ook je uitstraling.

Voel je je goed en heb je er vertrouwen in, dan is de kans op succes groter, dan wanneer je onzeker bent.

Probeer altijd zoveel mogelijk jezelf te zijn en stem je kleding af op het bedrijf en de functie.
Lees hier verder

Vacature: Project Planner

Draai jij je hand niet om voor de planning van multidisciplinaire projecten in de grond-, weg- en waterbouw? Dan is Van Oord op zoek naar jou! Als fulltime Project Planner op de afdeling Engineering & Estimating speel je een centrale rol bij het opstellen, beheren en monitoren van de integrale projectplanning. Jij let op veiligheid, kosten en de efficiënte en tijdige uitvoering en afronding van projecten.


Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.