luchttalent.nlVoor bedrijven

Mainport Talenten Diner 2017

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Je zit aan tafel met collega studenten en HR-professionals, de CEO’s verzorgen een heerlijk 4-gangen menu en schuiven natuurlijk ook aan. Een sfeervol netwerkdiner in een prachtige ambiance. De studenten gaven vorige jaren een beoordeling van een 8.8.
Lees hier verder

Vacature: (Junior) Medewerker Operations / Orders to Cash

HBO/WO Studenten opgelet! Heb jij een analytisch denkvermogen, leervermogen en een open en kritische houding? Weet jij met drive, energie en overtuigingskracht collega’s mee te nemen in veranderingen? En wil je ervaring opdoen in de Rotterdamse haven?

Havenbedrijf Rotterdam heeft een tijdelijke baan voor een (Junior) Medewerker Operations - Order to Cash in het Shared Process Center.
Solliciteer hier

Vacature: Storingsmonteur

Voor een voedingsmiddelenbedrijf in Rotterdam is Industrierecruiters op zoek naar een storings-, service- of onderhoudsmonteur met een afgeronde technische MBO opleiding of gelijkwaardig. Als allround Monteur voer je elektrotechnische en mechanische storings- en onderhoudswerkzaamheden uit. 

Voor deze baan heb je in ieder geval een technische MBO opleiding afgerond en aanvullende cursussen over werktuigbouwkundig en elektrotechnisch machineonderhoud gevolgd. 
Solliciteer hier

Vacature: Leerling Operator

Een interessante leer-werkplek!

Wil jij Procesoperator B worden en ben je bereid om hiervoor een leerwerktraject te volgen? Koole Terminals in Rotterdam is op zoek naar een fulltime Leerling Operator met een flexibele en proactieve houding. Je werkt graag buiten en kunt goed samenwerken. Tijdens je leerwerktraject ga je tankauto's laden en lossen, verpompingen verzorgen, productmonsters nemen, het tankpark schoonhouden en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Planning Coördinator

Sta jij aan het roer van je eigen carrière en kun je ook de leiding nemen als je een team - zelfs onder lastige omstandigheden - naar het juiste resultaat begeleidt? Dan heeft APM Terminals Maasvlakte II een baan voor jou die je zeker wilt bekijken. Zij zoeken op korte termijn een Planning Coördinator.

In deze functie geef je leiding en sturing aan het Planning Team, zo'n 23 FTE aan Short Term en Vessel Planners. 
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.