luchttalent.nlVoor bedrijven

Trainee Maintenance & Reliability Engineering

Ben jij pas afgestudeerd en heb je een technische WO diploma, richting WTB, AOT of Elektrotechniek? Heb je daarnaast een bedrijfskundig inzicht? Dan is Shin-Etsu op zoek naar jou! 

Voor de afdeling Maintenance is Shin-Etsu op zoek naar een enthousiaste Trainee die affiniteit heeft met techniek. Je bent technisch opgeleid en wil je verder ontwikkelen in Maintenance- en Reliability Engineering. In deze functie assisteer je bij het ontwikkelen van onderhoudsconcepten en ondersteun je technische projecten, zoals procesverbeteringen. Daarnaast is er veel ruimte om je eigen unieke kwaliteiten te ontdekken en om verder te groeien. Kortom, een traineeship waar je veel leert en waar alle ruimte is voor eigen initiatief!
Solliciteer hier

Vacature: Junior PHP Developer

De technische ontwikkelingen binnen Talentium staan niet stil! Daarom is Talentium op zoek naar een Junior PHP Programmeur

Talentium biedt je een uitdagende en gevarieerde functie met voldoende begeleiding. Als PHP Programmeur werk je aan de applicaties die wij ontwikkelen. Je gaat werken aan een aantal nieuwe projecten waarbij jij je eigen creativiteit mag inbrengen. Alles wat je ontwikkelt zetten wij in om de Haven en Industrie nog beter zichtbaar te maken. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Media Technologie en goede kennis van HTML en Android.

Kent PHP geen geheimen voor jou? Solliciteer dan snel!


Solliciteer hier

Vacature: Recruiter

RH Marine is met spoed op zoek naar een Recruiter!

De Recruiter bij RH Marine is een veelzijdige functie, waarin scholencontact, relatiemanagement, employer branding en het invullen van vacatures samen komen. Er is veel ruimte voor innovatie, creativiteit, plezier en ontwikkeling. Daarnaast ben je actief op sociale media en onderhoud je contacten met recruitmentbureaus.

Heb jij een afgeronde HBO opleiding, kennis van de arbeidsmarkt en affiniteit met techniek?
Solliciteer hier

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat 'De Structuur van het Verkoopgesprek'.

Het vak van de verkoper is de laatste jaren radicaal veranderd. Het harde verkopen is vervangen door het slimme verkopen. De verkoper is ook belangrijker geworden: hij of zij creëert waarde. Wil je echter succes hebben, dan moet je veel skills onder de knie hebben! In dit boek vind je alle antwoorden op cruciale vragen je hiermee kunnen helpen. 
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.