luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Krukasslijper bij Mark van Schaick B.V.

Mark van Schaick B.V. voert reparaties uit aan o.a. krukassen, drijfstangen, motorblokken en industrieel rotating equipment. Met specialisaties op het gebied van reparatie aan machineonderdelen, voeren wij opdrachten uit over de hele wereld. Daarnaast zijn wij marktleider op het gebied van krukasreparaties in heel Europa.

Ben jij een technisch talent en zoek je een nieuwe uitdaging in het Rotterdamse Havengebied bij een klein, maar internationaal georiënteerd bedrijf? Mark van Schaick B.V. zoekt momenteel Krukasslijpers en Krukascontroleurs! Lees snel verder en solliciteer!


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Beheertechnicus WKO bij ENGIE Services

ENGIE Services zoekt een Beheertechnicus die zich graag bezig wilt houden met het beheren van innovatieve technische installaties bij onze opdrachtgevers! 

Als Beheertechnicus houd jij je voornamelijk bezig met inspecteren en onderhouden van WKO installaties in het werkgebied Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Daarnaast ondersteun je de Onderhoudscoördinator bij het opstellen van onderhoudsconcepten en je onderhoudt het contact met diverse klanten. Voor deze functie zoekt ENGIE een collega met een MBO-4 diploma in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of AOT en ca. 5 jaar relevante werkervaring.

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je carrière en vind je het leuk om op verschillende locaties te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!


Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Iedereen kan toch communiceren?

Professionals zijn vaak heel betrokken in hun werk en zijn goed in hun vak, maar vakinhoudelijk sterk zijn is soms niet genoeg. Communiceren kan erg lastig zijn omdat we allemaal anders zijn en denken. We communiceren wel, maar bereiken niet altijd het gewenste doel. Het e-book 'Versterken van je professionele communicatie' helpt je met het versterken van je professionele communicatievaardigheden en om je zelfkennis te vergroten.

Vind jij het interessant om hier over te lezen, om zo jezelf hierin te versterken? Download het e-book dan nu gratis!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Kuehne+Nagel op Watertalent

Vanaf heden is ook Kuehne+Nagel aangesloten bij de Watertalent community!

Kuehne+Nagel is wereldwijd marktleider in de logistiek. Op de divisie Sea Logistics werken ruim 100 enthousiaste medewerkers op verschillende locatie, maar wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe mensen! Wij weten dat ons succes afhangt van onze medewerkers, dus daar investeren we in. Bij ons krijg je dan ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien.

Wil jij werken als Declarant, Import Expediteur of Sales Excetive bij dit toonaangevende bedrijf? Bekijk dan de vacatures van Kuehne+Nagel en solliciteer direct! 


Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.