luchttalent.nlVoor bedrijven

Mainport Talenten Diner 2017

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Je zit aan tafel met collega studenten en HR-professionals, de CEO’s verzorgen een heerlijk 4-gangen menu en schuiven natuurlijk ook aan. Een sfeervol netwerkdiner in een prachtige ambiance. De studenten gaven vorige jaren een beoordeling van een 8.8.
Lees hier verder

Vacature: Monteur/Bankwerker

Het takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden, repareren en aanpassen van veelal gecompliceerde installaties en apparatuur van mechanische aard op het gehele terrein (rotating equipment), en de service, reparatie, inbedrijfstelling en installatie van specifieke apparatuur, zoals pompen, roterende aandrijvingen en andere rotating equipment. Daarnaast los je storingen op en begeleid je medewerkers van contractors.

Wil jij weten wat je nog meer kunt doen als Monteur/Bankwerker bij Ashland?
Solliciteer hier

Vacature: Project Planners

Voor de afdeling Engineering & Estimating (Rotterdam/Gorinchem) is Van Oord op zoek naar fulltime Project Planners. Als Project Planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en monitoren van de integrale projectplanning. Jouw focus ligt op een veilige, kosten efficiënte en tijdige uitvoering en afronding van een project. Als gesprekspartner in het tender- en projectteam draag je bij aan de besluitvorming door analyses en bevindingen. 

Zoek jij een functie met veel verantwoordelijkheid?
Solliciteer hier

Vacature: Allround Verladingsoperator B

Industrierecruiters is op zoek naar een Allround Verladingsoperator met een Operator B diploma voor de regio Botlek-Europoort. Naast het oplijnen van leidingssystemen zorg je o.a. voor het laden en lossen van tankschepen en tankwagens, het nemen van monsters en allerlei steigerwerkzaamheden.

Heb jij ervaring als steigeroperator, verladings- of oil movement operator?
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Maintenance Werkvoorbereider

Werken bij Shell Pernis als Werkvoorbereider?

Dan heb je minimaal een MTS werk- en denkniveau, 3 jaar werkervaring in onderhoudsprojecten en kennis van producten, grondstoffen, materiaal(certificaten) en veiligheidsvoorschriften nodig. Als jij dat hebt, lees dan snel verder. Shell Pernis heeft namelijk een uitdagende vacature voor een Maintenance Werkvoorbereider voor de afdeling Off Plot. 
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.