luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Maintenance CareerLab

In het CareerLab brengt Watertalent studenten en young professionals uit de branche bij elkaar. Heb jij als student inhoudelijke vragen over bepaalde functies, wil je weten wat jouw carrièrekansen zijn in deze branche of wil je weten wat specifieke bedrijven jou kunnen bieden? Dan is een bezoekje zeker de moeite waard! Ga bijvoorbeeld in gesprek met young professionals van Shell Raffinaderij Nederland, AVR of MOH Services B.V.! 

Maintenance Next 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 april in Rotterdam Ahoy. Zien wij jou daar?
Lees meer over het CareerLab

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Opgeleid worden tot allrounder in de inspectiewereld?

Liquid Cargo Inspection en FIS zijn sinds 2015 actief in de (petro)chemie branche in het ARA gebied met diverse inspectiediensten. Vanwege het toenemende aantal klanten zijn wij per direct op zoek naar een junior collega die opgeleid wil worden tot Verladingsoperator / Cargo Surveyor / Additives Technician / Bunker Surveyor

In deze functie word je breed opgeleid zodat je uiteindelijk van alle markten thuis bent. Bij ons is geen enkele dag hetzelfde, we werken op aanvraag en vanuit huis. Als allrounder ben jij flexibel inzetbaar en geven we jou inzicht in een wereld waar de mogelijkheden tot zelfontwikkeling oneindig zijn. Wel is het van belang dat jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer en dat je in het bezit bent van een VCA of bereid bent deze te halen.

Meer weten over de inhoud van de functie of direct solliciteren bij Liquid Cargo Inspection? Klik dan snel verder!


Solliciteer hier!

Loopbaancoach - gratis e-book

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze keer is dat “Loopbaancoach”.

Vind ik in mijn werk nog dezelfde uitdaging als in het begin? Dit zal ieder van ons zich vroeg of laat afvragen. Met de 'Loopbaancoach’ zoek je antwoorden op de volgende vier vragen: Wat vind ik van mijn huidige werksituatie? Wat is mijn ideale werksituatie? Wat weet en kan ik allemaal? En hoe verander ik mijn werksituatie?

Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden.


Download 'm hier!

Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.

C.RO Ports Nederland B.V. is per direct op zoek naar een Assistent Operations Manager voor de vestiging in Rotterdam! De Assistent Operations Manager is verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele processen op de terminal. Om jou een goed beeld van de functie te geven ging Watertalent in gesprek met Tom van Driel, de Assistent Operations Manager die de hulp van een nieuwe collega goed kan gebruiken!

Lees hoe de werkdag van Tom eruit ziet en hoe hij het vindt om bij C.RO Ports te werken! Past deze functie bij jou? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct op de functie van Assistent Operations Manager!
Lees hier verder

Expeditiemedewerker bij C-Port B.V.

C-Port B.V. is ter uitbreiding van het team per direct op zoek naar Expeditiemedewerkers! 

Als Expeditiemedewerker ben je het verlengstuk van de logistieke afdeling en vorm je een belangrijke schakel in de hectiek die voor kan komen. Je verwerkt inkomende goederen door het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van goederen en je voert administratieve taken uit m.b.t. vrachtbrieven en het bijhouden van het systeem. Jij hebt al enige ervaring in een logistieke omgeving en bent bereid om in een ploegensysteem te werken. Ook heb je aantoonbare ervaring met de heftruck.

Zoek jij een afwisselende werkomgeving met de zekerheid van een vast inkomen? Solliciteer dan nu bij C-Port B.V.!


Solliciteer hier!

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.