luchttalent.nlVoor bedrijven

Vacature: Onderhoudstechnicus Rotating Equipment

Bij Shell Moerdijk worden dagelijks de basischemicaliën geproduceerd die een belangrijke rol spelen in ons moderne leven. Deze chemicaliën zijn de basis voor zo matrassen, tuinstoelen, DVD-hoesjes, surfplanken en verpakkingsmateriaal. De equipment die hiervoor o.a. nodig is, zoals stoomturbines, pompen en afdichtingssytemen, worden dagelijks onderhouden. Als Onderhoudstechnicus Rotating Equipment zorg je ervoor dat deze onderhoudswerkzaamheden veilig en milieubewust worden uitgevoerd.

Ben jij die nieuwe technicus?
Solliciteer hier

Vacature: Security Hostess

Als je energie krijgt van het ontvangen van mensen, een glimlach op hun gezicht kunt toveren en gastvrijheid tot kunst hebt verheven, dan ben je bij Securitas meer dan Welkom! Zij zoeken namelijk een klantvriendelijke en servicegerichte Security Hostess m/v. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, zowel aan de balie als telefonisch, en je voert beveiligingstaken uit.

Staat hospitality hoog in het vaandel bij jou?
Solliciteer hier

Vacature: Bobcat-/Shovel Machinist

Heb jij ervaring met shovels en bobcats? En wil je graag in de haven van Amsterdam aan de slag? Havenwerk zoekt ervaren machinisten die wil werken vanuit de laadruimte van een schip of op de kade van een van zijn opdrachtgevers. Je wordt verantwoordelijk voor het verplaatsen van verschillende bulkgoederen, opduwen van ladingen, beladen en lossen van vrachtwagens schepen en natuurlijk voor het dagelijkse onderhoud aan de shovel (schoonhouden).

Zijn vuile handen voor jou geen bezwaar?
Solliciteer hier

Vacature: Leerling Monteur

Heb jij een technische (V)MBO-2 opleiding gevolgd en wil je nu graag met je handen werken? Dan zoekt Evides jou om aan de slag te gaan als Leerling Monteur. Deze functie is een combinatie van werken en leren. Je begint op de afdeling FItterij en loopt mee met een ervaren collega. Je leert aansluitingen aan te leggen, onderhoud uit te voeren en leidingen te desinfecteren. Uiteindelijk zul je zelfstandig aan de slag gaan en deelnemen aan de consignatiedienst.

Ben jij iemand die goed kan samenwerken?
Solliciteer hier

Dress For Success helpt je om jezelf te presenteren.

In een sollicitatiegesprek wil je het beste van jezelf laten zien. Tijdens het sollicitatiegesprek is niet alleen wat je vertelt belangrijk, maar ook je uitstraling.

Voel je je goed en heb je er vertrouwen in, dan is de kans op succes groter, dan wanneer je onzeker bent.

Probeer altijd zoveel mogelijk jezelf te zijn en stem je kleding af op het bedrijf en de functie.
Lees hier verder

Vacature: Process Operator

BioPetrol Rotterdam BV, Nederlands grootste producent van biodiesel en pharma glycerine is op zoek naar een Procesoperator. Samen met je collega operators zorg je ervoor dat de productie zonder enige oponthoud en binnen alle veiligheidsnormen blijft doorgaan en de te behalen productiehoeveelheid gehaald wordt.

Ben jij op zoek naar een baan waar jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities de ruimte krijgen?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.