Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 841 582 32.


Maak een account aan

Expeditiemedewerker bij C-Port B.V.

C-Port B.V. is ter uitbreiding van het team per direct op zoek naar Expeditiemedewerkers! 

Als Expeditiemedewerker ben je het verlengstuk van de logistieke afdeling en vorm je een belangrijke schakel in de hectiek die voor kan komen. Je verwerkt inkomende goederen door het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van goederen en je voert administratieve taken uit m.b.t. vrachtbrieven en het bijhouden van het systeem. Zoek jij een afwisselende werkomgeving met de zekerheid van een vast inkomen? Solliciteer dan nu bij C-Port B.V.!


Solliciteer hier

Gratis e-book: Meer teamresultaat

Tijd voor een nieuwe wind in je team? Het e-book 'Meer teamresultaat' helpt jou en je team los te komen uit belemmerende patronen. Het geeft je tips en handvatten voor betere samenwerking, wat zal leiden tot betere resultaten. Download het e-book nu gratis in de Talentium boekenkast!

Op zoek naar andere e-books over persoonlijke ontwikkeling, soft skills of carrièremanagement? Bekijk ons gehele aanbod aan korte en handige e-books hier: https://bit.ly/325ZOV5

Download 'm hier

Gezocht: Kistenmaker/Verpakker

Van Veelen Industriële Verpakkingen is op zoek naar een Kistenmaker/Verpakker! In deze functie word je intern opgeleid om diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Je houdt je met name bezig met het maken van kisten, kistdelen en bijzondere constructies, het laden van containers en het verpakken van bijzondere lading, zowel op eigen locatie als bij de klant. Jij bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Ook heb je en goede beheersing van de Nederlandse taal. Enige ervaring met houtbewerking is een pre.

Zoek jij een nieuwe uitdaging met veel variatie in het hart van de Rotterdamse haven? Solliciteer dan bij Van Veelen!

Solliciteer hier!