Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 841 582 32.


Maak een account aan

Expeditiemedewerker bij C-Port B.V.

C-Port B.V. is ter uitbreiding van het team per direct op zoek naar Expeditiemedewerkers! 

Als Expeditiemedewerker ben je het verlengstuk van de logistieke afdeling en vorm je een belangrijke schakel in de hectiek die voor kan komen. Je verwerkt inkomende goederen door het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van goederen en je voert administratieve taken uit m.b.t. vrachtbrieven en het bijhouden van het systeem. Zoek jij een afwisselende werkomgeving met de zekerheid van een vast inkomen? Solliciteer dan nu bij C-Port B.V.!


Solliciteer hier

Gratis e-book: Meer teamresultaat

Tijd voor een nieuwe wind in je team? Het e-book 'Meer teamresultaat' helpt jou en je team los te komen uit belemmerende patronen. Het geeft je tips en handvatten voor betere samenwerking, wat zal leiden tot betere resultaten. Download het e-book nu gratis in de Talentium boekenkast!

Op zoek naar andere e-books over persoonlijke ontwikkeling, soft skills of carrièremanagement? Bekijk ons gehele aanbod aan korte en handige e-books hier: https://bit.ly/325ZOV5

Download 'm hier

Gezocht: Maintenance Mechanic

Tronox Pigments is op zoek naar een Allround Maintenance Mechanic voor de fabriek in de Botlek! 

Als Allround Maintenance Mechanic ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van onderhouds-, reparatie-, modificatie- en revisie – werkzaamheden aan rotating equipment. Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen en je stelt werkwijzen en instructies op m.b.t. rotating equipment en hydraulische systemen. Jij hebt een MBO 3 of 4 diploma in de richting van AOT of Werktuigbouwkunde. Ook heb je ervaring met SAP en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Deze functie wordt uitgevoerd in een fulltime dagdienst.

Ga jij binnenkort aan de slag bij Tronox Pigments? Solliciteer dan nu!


Solliciteer hier!