Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 841 582 32.


Maak een account aan

E&I Supervisor bij Tronox Pigments

Tronox Pigments (Holland) B.V. is op zoek naar een E&I Supervisor. Wil jij groeien in een technische en leidinggevende rol? 

Als E&I Supervisor zorg je voor een kwalitatief goede en veilige uitvoering en verbetering van de E&I onderhoudswerkzaamheden voor de gehele Botlek locatie. Je houdt je o.a. bezig met het verbeteren van de storingsanalyses, je geeft leiding aan de E&I dienst en je bent de schakel tussen de maintenance technicians en de monteurs. Jij hebt een HBO diploma in de richting van Elektrotechniek / Instrumentatie en ca. 5 jaar ervaring binnen een onderhoudsorganisatie in de (petro)chemie. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur p/w, waarbij je ook consignatiediensten loopt.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij Tronox Pigments? Lees snel verder!


Solliciteer hier!

Gezocht: Terminalmedewerker Moerdijk

C-Port B.V. is op zoek naar Terminalmedewerkers voor de regio Moerdijk! 

Als Terminalmedewerker houd jij je bezig met het aanslaan en verplaatsen van buizen en staal. Je zorgt voor het laden en lossen van opleggers, inspecteert het hijsgereedschap en verleent assistentie aan de kraanmachinist. Jij hebt al enige ervaring in de (haven)logistiek en bent in het bezit van een VCA certificaat en eigen vervoer. De functie wordt uitgevoerd in dagdienst.

Heb jij interesse in deze functie bij C-Port B.V.? Solliciteer direct!

Lees verder en solliciteer!

Gezocht: Laboratory Technician bij Intertek

Intertek Nederland is op zoek naar een Senior Laboratory Technician voor het nieuwe laboratorium in Europoort Rotterdam! 

Als Senior Laboratory Technician voer je diverse analyses en metingen uit, conform veiligheids- en milieunormen, en zorg je dat het kwaliteitssysteem op het juiste niveau blijft. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van methoden en instrumenten, test de nieuwe apparatuur en begeleidt de Laboratory Technicians. Jij hebt een HBO diploma in de richting van analytische chemie en ca. 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de petrochemie. De functie wordt uitgevoerd volgens een continudienst.

Ga jij de uitdaging aan bij Intertek Nederland?


Solliciteer hier!