Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Collegiale in- en uitleen via Havenspot

Het inzetten van elkaars medewerkers zit nog niet helemaal in ons DNA. Toch biedt dit een mogelijkheid om in deze periode elkaar laagdrempelig te helpen, over en weer. De coronacrisis heeft veel impact op bedrijven wereldwijd. Waar de ene werkgever momenteel te weinig werk heeft voor zijn of haar medewerkers, ervaart de ander juist een enorme piek.

Havenspot is er voor de directe werkgevers die zich beschikbaar stellen voor collegiale in- en uitleen. Heb je op dit moment een overcapaciteit van medewerkers, dan kun je hen tijdelijk (voor een bepaalde periode) en/of gedeeltelijk (voor een aantal uur per week) uitlenen aan een ander bedrijf dat juist in deze periode om komt in het werk. Samen staan we sterk!


Naar Havenspot

Welkom op Watertalent!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies binnen de haven & industrie inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Maak kennis met de Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 861 037 06.


Maak een account aan

Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd 2020-2021 – Win tot €2.000!

Maakt jouw zoon, dochter, nichtje of buurjongen komend schooljaar een profielwerkstuk? Kiest hij of zij een onderwerp dat te maken heeft met de maritieme sector, haven of industrie, dan kan hij of zij mee doen aan de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd! De eerste prijs? €2.000! En die haven, daar wil je toch meer over weten?

De vijfde editie van de profielwerkstukkenwedstrijd wordt georganiseerd door Watertalent en het EIC Mainport Rotterdam, in opdracht van het NISS (Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor de Scheepvaart en Scheepsbouw). Netherlands Maritime Technology ondersteunt hierbij. Samen willen wij scholieren op het havo/vwo enthousiasmeren voor de maritieme sector, haven en industrie.


Naar de website

Electrical Technician bij Gate terminal

Gate terminal is op zoek naar een Electrical Technician! 

Als Electrical Technician ben je binnen de afdeling Maintenance verantwoordelijk voor het verrichten van preventief en correctief onderhoud op het elektrisch gebied (inclusief hoogspanning). Hiervoor heb jij MBO werk- en denkniveau en een afgeronde MBO-opleiding (Elektrotechniek). Daarnaast heb je minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen de olie- en gasindustrie en onderhoudsafdeling en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Heb jij interesse in deze functie bij één van de grootste en meest moderne LNG-terminals in Europa? Solliciteer dan direct!


Solliciteer hier