Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 841 582 32.


Maak een account aan

Process Operator Chemical RAP bij ExxonMobil

ExxonMobil is op zoek naar een Process Operator Chemical RAP voor de aromatenfabriek in de Botlek!

Als Process Operator ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van een deel van de vele operaties die op het terrein plaatsvindt. Jij doet controlerondes, je zorgt voor de voorbereiding van de werkzaamheden van de onderhoudsafdeling en voert zelf kleine onderhoudswerkzaamheden zelf uit. Jij hebt een MBO-4 diploma in de richting van procestechniek of een Vapro C diploma. Ervaring als Process Operator is een pre.

Ga jij binnenkort aan de slag bij ExxonMobil? Solliciteer direct!


Solliciteer hier!

Watertalent op Europort 2019

Watertalent faciliteert in samenwerking met Rotterdam Ahoy ook tijdens Europort 2019 weer het CareerLab.

Dit is een fysieke ontmoetingsplaats waar bezoekers zich kunnen oriënteren op een opleiding of functie in het maritieme werkveld. Alle activiteiten in het CareerLab, te vinden in hal 6, staan in het teken van werken, leren en communiceren over de maritieme en logistieke sector.

Lees meer over het programma in het CareerLab van 5 t/m 8 november in Rotterdam Ahoy en meld je aan voor een gratis bezoek!


Lees verder

Gezocht: Laboratory Technician bij Intertek

Intertek Nederland is op zoek naar een Senior Laboratory Technician voor het nieuwe laboratorium in Europoort Rotterdam! 

Als Senior Laboratory Technician voer je diverse analyses en metingen uit, conform veiligheids- en milieunormen, en zorg je dat het kwaliteitssysteem op het juiste niveau blijft. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van methoden en instrumenten, test de nieuwe apparatuur en begeleidt de Laboratory Technicians. Jij hebt een HBO diploma in de richting van analytische chemie en ca. 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de petrochemie. De functie wordt uitgevoerd volgens een continudienst.

Ga jij de uitdaging aan bij Intertek Nederland?


Solliciteer hier!