Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies binnen de haven & industrie inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 861 037 06.


Maak een account aan

Proces Operator bij EuroLoop

EuroLoop is een van de grootste testcentra ter wereld voor het testen en kalibreren van hoge druk gas- en vloeistofmeters op industrieel niveau. Momenteel is zij op zoek naar een Proces Operator voor de locatie Botlek!

Als Proces Operator bedien je vanuit de controlekamer de installatie en voer je samen met het team kalibraties uit. Je signaleert storingen, voert controlerondes uit en verricht klein onderhoud. Hiervoor zoekt EuroLoop een collega met een VAPRO B, AOT of Procestechniek MBO-3 diploma en enige relevante werkervaring als procesoperator. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot vrijdag in drie shifts. In de toekomst wordt dit mogelijk uitgebreid naar een volcontinurooster met vijf shifts.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij EuroLoop? Lees dan snel verder!


Solliciteer hier!

Uitgelicht: Tankcontainer monteur bij MTS

Mainport Tankcontainer Services is op zoek naar Tankcontainer monteurs!

Als Tankcontainer monteur herstel je containers die beschadigd zijn tijdens het transport. Ook houd jij je bezig met het keuren en spuiten van tankcontainers. Om volwaardig tankcontainer monteur te worden, is het belangrijk om je lascertificaten te halen. Heb je deze niet, maar heb je wel de ambitie om deze te halen? Ook dan kom je in aanmerking voor deze functie. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer direct bij Mainport Tankcontainer Services!


Lees verder en solliciteer!

Watertalent CareerLab op InfraExperience

Watertalent organiseert op InfraExperience voor de vijfde keer het CareerLab, een centrale plek op het event waar studenten en starters alles te weten kunnen komen over de arbeidsmarkt in de infrasector. Bezoekers kunnen in het CareerLab terecht voor een carrièreadviesgesprek en zij kunnen een cv-check laten doen. Ook maakt Watertalent de studievacatures van de Experience Partners van InfraExperience inzichtelijk via digitale informatieschermen.

Het CareerLab is een gezamenlijk initiatief van Rotterdam Ahoy en Watertalent.


Bent u exposant op InfraExperience? Lees dan verder!