Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies binnen de haven & industrie inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 861 037 06.


Maak een account aan

P&O Adviseur bij Van Oord

Van Oord is op zoek naar een P&O Adviseur, standplaats Rotterdam, met een strategische en tactische visie op P&O! 

Als P&O Adviseur ben jij de belangrijkste contactpersoon voor jouw afdeling omtrent P&O gerelateerde kwesties. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het P&O beleid, je draagt bij aan het jaarplan en pakt operationele graag taken op. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en minstens 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een internationale P&O functie.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij Van Oord? Lees dan snel verder!


Solliciteer direct!

Uitgelicht: Tankcontainer monteur bij MTS

Mainport Tankcontainer Services is op zoek naar Tankcontainer monteurs!

Als Tankcontainer monteur herstel je containers die beschadigd zijn tijdens het transport. Ook houd jij je bezig met het keuren en spuiten van tankcontainers. Om volwaardig tankcontainer monteur te worden, is het belangrijk om je lascertificaten te halen. Heb je deze niet, maar heb je wel de ambitie om deze te halen? Ook dan kom je in aanmerking voor deze functie. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer direct bij Mainport Tankcontainer Services!


Lees verder en solliciteer!

We hebben elkaar keihard nodig

Watertalent zet zich dagelijks in om talenten, van student tot professional, naar de haven en industrie te trekken. In deze onwerkelijke periode willen wij echter meer doen. Daarom stellen wij ons vacatureplatform gratis open voor organisaties die met spoed op zoek zijn naar collega's, vanwege de coronacrisis. Technici in de zorg of vrijwilligers voor een stichting, je vindt dit soort vacatures vanaf nu op deze pagina. In de komende dagen zullen hier meer en meer vacatures op gepubliceerd worden. 

Als organisatie jouw vacature(s) extra onder de aandacht? Stuur de linkjes van je vacature(s) of de tekstbestanden naar content@watertalent.nl of neem voor meer informatie contact op via 0181 665 455.

Lees verder