Watertalent contact
Volg ons via:
Benieuwd naar jouw carrièrekansen in de Haven en Industrie?

Hoe werkt Watertalent?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven & industrie? Dan ben je naar de juiste website gekomen! Op Watertalent vind je allerlei vacatures van interessante werkgevers. Van E&I Technician tot Administratief medewerker en van Procesoperator tot Sales Engineer, wij maken een breed scala aan functies binnen de haven & industrie inzichtelijk.

Op Watertalent vind je overigens alleen vacatures van directe werkgevers. Je solliciteert daarom altijd direct bij het bedrijf waar jou interesse ligt, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn, toch?

Kortom, bekijk jouw kansen in de haven & industrie, vind je droombaan en solliciteer snel en gemakkelijk! Op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!


Bekijk de vacatures

Makkelijker solliciteren met een Account

Een stukje extra gemak tijdens het solliciteren? Maak dan een account aan. In jouw account kun je gemakkelijk bijhouden waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Ook kun je hier je CV toevoegen, zodat je voortaan vanaf iedere plek kunt solliciteren, en kun je vacatures opslaan om er op een later moment nog eens goed naar te kijken.

Een account aanmaken kun je gemakkelijk doen via de button bovenaan de website.


Maak een account aan

Persoonlijke introductie via Talentpool

Maak je een account bij ons aan, dan kun je ervoor kiezen om je ook aan te melden voor onze Talentpool. Regelmatig worden wij door bedrijven gevraagd om mee te zoeken naar de geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Is dit een bedrijf waar jij graag voor wilt werken of een functie die jij graag wilt uitoefenen? Dan nemen wij contact met jou op. We gaan met jou in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en introduceren je bij voor jou interessante werkgevers.

Heb je vragen over onze Talentpool, wil je graag tips om je CV op te frissen of wil je eens vrijblijvend praten over alle mogelijkheden? Bel ons op 0181 665 455 of whatsapp ons via 06 861 037 06.


Maak een account aan

Monteur Elektronica bij Hutchison Ports ECT Rotterdam

Hutchison Ports ECT Rotterdam is op zoek naar een Monteur Elektronica voor de industriële automatiseringsafdeling!

Als Monteur Elektronica ben je mede verantwoordelijk voor de continuïteit van het equipment en de installaties van de ECT-terminals. Je bent het aanspreekpunt m.b.t. equipment automatisering en ondersteunt de technisch specialisten bij diverse werkzaamheden. Verder voer je zelfstandig inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit. Jij hebt een MBO-4 diploma in de richting van Industriële Automatisering en kennis van en ervaring met Siemens of ABB PLC systemen. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Meer weten over deze functie of direct solliciteren bij Hutchison Ports ECT Rotterdam? Lees dan snel verder. 


Solliciteer direct!

HR Business Partner bij Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel is voor hun vestiging in Rotterdam op zoek naar een HR Business Partner Seafreight! 

Als HR Business Partner Seafreight richt je je met name op tactisch en strategische onderwerpen en je stuurt vanuit je HR specialisme mee betreffende de bedrijfsvoering van zeevracht. Je biedt je interne klant een strategische HR partner en denkt actief met hen mee. Hiervoor heb jij HBO+ of WO werk- en denkniveau en minimaal 5-8 jaar ervaring binnen het HR vakgebied en weet wat het is om een stevige en strategische HR partner te zijn. Daarnaast switch jij moeiteloos tussen de Nederlandse en Engelse taal.

Ben jij de frisse verschijning met een nuchtere en zakelijke kijk op zaken waar Kuehne + Nagel naar op zoek is? Solliciteer dan direct!


Lees verder en solliciteer!

We hebben elkaar keihard nodig

Watertalent zet zich dagelijks in om talenten, van student tot professional, naar de haven en industrie te trekken. In deze onwerkelijke periode willen wij echter meer doen. Daarom stellen wij ons vacatureplatform gratis open voor organisaties die met spoed op zoek zijn naar collega's, vanwege de coronacrisis. Technici in de zorg of vrijwilligers voor een stichting, je vindt dit soort vacatures vanaf nu op deze pagina. In de komende dagen zullen hier meer en meer vacatures op gepubliceerd worden. 

Als organisatie jouw vacature(s) extra onder de aandacht? Stuur de linkjes van je vacature(s) of de tekstbestanden naar content@watertalent.nl of neem voor meer informatie contact op via 0181 665 455.

Lees verder