luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Project Engineer bij Van der Ende Valve Services

Van der Ende Valve Services is op zoek naar een enthousiaste collega om het projectteam te versterken als Project Engineer!

Je bent technisch, organisatorisch & budgettair verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering voor de aan jou toevertrouwde projecten. Door jouw professionele bijdrage en samenwerking met de klanten en collega’s zorg je voor uitstekende resultaten. Service en klanttevredenheid zit in je DNA.

Heb je MBO/HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in de technische commerciële richting? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou! Wacht niet langer en solliciteer nu bij Van der Ende Valve Services!


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Kenbri Fire Fighting op Watertalent

Kenbri Fire Fighting richt zich op het leveren, onderhouden en verhuren van materialen en voertuigen t.b.v. brand- en incidentenbestrijding aan veiligheidsregio's en industriële bedrijven. Vanuit Numansdorp leveren zij innovatieve producten aan klanten, zodat zij hun werk zo goed en veilig mogelijk kunnen uitvoeren. Vanaf heden vind je ook de vacatures van Kenbri Fire Fighting op Watertalent!

Momenteel is Kenbri Fire Fighting hard op zoek naar collega's! Zij zoekt o.a. een Elektromonteur, Operationeel Medewerker, Service Coördinator en een Technisch Inkoper. Meer weten? Lees dan snel verder!
Bekijk de vacatures hier

Doelen Stellen

We hebben allemaal doelen. Ze komen voor in alle aspecten van het leven: hoe je relaties voert, wat je wil bereiken op het werk, de manier waarop je je vrije tijd indeelt... Succesvolle mensen stellen bewust doelen, en weten hoe ze hun slaagkansen kunnen maximaliseren.

Download het e-book nu gratis en neem gerust een kijkje in de Talentium boekenkast voor andere interessante e-books over carrièremanagement, persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden.  
Download 'm hier!

Assistent Operations Manager bij C.RO Ports Nederland B.V.

C.RO Ports Nederland B.V. is per direct op zoek naar een Assistent Operations Manager voor de vestiging in Rotterdam! De Assistent Operations Manager is verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele processen op de terminal. Om jou een goed beeld van de functie te geven ging Watertalent in gesprek met Tom van Driel, de Assistent Operations Manager die de hulp van een nieuwe collega goed kan gebruiken!

Lees hoe de werkdag van Tom eruit ziet en hoe hij het vindt om bij C.RO Ports te werken! Past deze functie bij jou? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct op de functie van Assistent Operations Manager!
Lees hier verder

Expeditiemedewerker bij C-Port B.V.

C-Port B.V. is ter uitbreiding van het team per direct op zoek naar Expeditiemedewerkers! 

Als Expeditiemedewerker ben je het verlengstuk van de logistieke afdeling en vorm je een belangrijke schakel in de hectiek die voor kan komen. Je verwerkt inkomende goederen door het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van goederen en je voert administratieve taken uit m.b.t. vrachtbrieven en het bijhouden van het systeem. Jij hebt al enige ervaring in een logistieke omgeving en bent bereid om in een ploegensysteem te werken. Ook heb je aantoonbare ervaring met de heftruck.

Zoek jij een afwisselende werkomgeving met de zekerheid van een vast inkomen? Solliciteer dan nu bij C-Port B.V.!


Solliciteer hier!

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.