luchttalent.nl

Vacature: Equipment / Asset Manager

Ben jij proactief, gestructureerd en pragmatisch? Kun jij draagvlak creëren, zaken voor elkaar krijgen zonder de verschillende belangen uit het oog te verliezen? APM Terminals Maasvlakte II is namelijk op zoek naar een Equipment / Asset Manager met deze kwaliteiten. Een manager met een vriendelijke, doch duidelijke en klantgerichte manier van communiceren.

Beheer je de kwaliteiten?
Solliciteer hier

Percentage Voortijdig Schoolverlaten Opnieuw Omlaag

21 februari maakte onderwijsminister Jet Bussemaker de nieuwe resultaten van de aanpak van voortijdig schoolverlaten binnen het mbo bekend. In 2016 is het landelijke percentage voortijdige schoolverlaters (vsv) tot 1,7% gedaald (22.948 in totaal).

Het STC slaagde er vorig jaar in om het percentage voortijdig schoolverlaters met maar liefst 6,1% te laten dalen. 


Lees hier verder!

Solliciteren? Volg deze tips!

In een sollicitatiegesprek wil je het beste van jezelf laten zien. Tijdens het sollicitatiegesprek is niet alleen wat je vertelt belangrijk, maar ook je uitstraling. Voel je je goed en heb je er vertrouwen in, dan is de kans op succes groter, dan wanneer je onzeker bent. Probeer altijd zoveel mogelijk jezelf te zijn en stem je kleding af op het bedrijf en de functie.

Dress For Success helpt je om jezelf te presenteren.
Lees hier verder

Vacature: Monteur (Oud-Beijerland)

Ben jij woonachtig in de Hoeksewaard en wil je graag met je handen werken in de techniek? Dan heeft Evides Waterbedrijf in Oud-Beijerland een mooie baan voor jou als Monteur op de afdeling Fitterij. Je werkt aan afsluitingen, onderhoudt het distributiesysteem en verhelpt storingen. Je assisteert de wijkmonteur bij risicovolle werkzaamheden en informeert bewoners. Daarnaast heb je administratieve taken en neem je deel aan de consignatiedienst.

Ben je geïnteresseerd?
Solliciteer hier

Cursus LNG als Brandstof voor zeevaart van STC-Group

Na een intensieve audit heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) de basiscursus ‘LNG als Brandstof’ van opleidings- en kennisinstituut de STC-Group geaccrediteerd.

De STC-Group heeft hiermee als eerste opleider in Nederland de erkenning ontvangen voor het geven van de maritieme LNG-basiscursus.


Lees hier verder

Vacature: Maintenance Technician Mechanical

BP Raffinaderij Rotterdam heeft ze nog niet gevonden! De nieuwe collega's voor afdeling Maintenance. Als Maintenance Technician zorg je voor het veilig uitvoeren van onderhoud en reparaties en het voorkomen van storingen. Je beheert de equipment binnen een toegewezen area. Je voert niet alleen onderhoud zelf uit, je coördineert ook werk van verschillende contractors bij projecten en onderhoudstops. En je handelt het werk administratief zorgvuldig af.

Ben jij degene die wij zoeken?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.