luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Planner of Expediteur bij Bring Cargo

Heb jij kennis van wegtransport en kun je snel schakelen? Bring Cargo is op zoek naar een fulltime Planner Benelux en een Expediteur Wegtransport voor de locatie Zwijndrecht!

Als Expediteur Wegtransport ben je verantwoordelijk voor je 'eigen' lijn. Je onderhoudt contacten met klanten en logistieke dienstverleners en je zet opdrachten uit. Je hebt kennis en ervaring in wegtransport en douanezaken. 

Als Planner Benelux plan je distributietransporten en laad- en losopdrachten voor onze groupagediensten. Je begeleidt chauffeurs en zorgt voor de logistieke administratie. Je hebt kennis van het vervoer van gevaarlijke stoffen en je hebt ervaring met wegtransport. Geïnteresseerd? Kijk dan snel verder!
Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

SAIL Apprentice bij ONE

Ocean Network Express zoekt gemotiveerde kandidaten voor haar SAIL programma!

Als SAIL Apprentice volg je een tweejarig trainingsprogramma waarin je wordt klaargestoomd voor een carrière in shipping. Je leert o.a. over international trade, vessel en cargo types en shipping documenten. Het programma wisselt theorie en praktijk af, waardoor je veel informatie en ervaring opdoet.

Meer weten over het programma bij Ocean Network Express? Lees dan snel verder!


Lees verder en solliciteer!

E-book van de maand!

Groeien, veranderen, jouw dromen omzetten in de realiteit, het kan allemaal. Als je maar over voldoende inzichten en tools beschikt. In het e-book 'Facetten die jouw groei kunnen bevorderen' lees je over een omvormingsproces van het denken, een soort mentale fitness. Het resultaat is dat je een stevig fundament in jezelf ontwikkelt, waar je op verder bouwt. Je kunt het korte e-book nu gratis downloaden!

In de Talentium Boekenkast vind je nog veel meer leerzame boeken die jou kunnen helpen met het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Neem snel een kijkje op: https://bit.ly/2AAxluT
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Surveyor bij Inspectorate in Vlissingen

Inspectorate is per direct op zoek naar Surveyors in de omgeving Vlissingen!


Als Surveyor ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van ladingen en opslagtanks. Je bent betrokken bij het gehele laad- en losproces conform de procedures van de klant en de organisatie. Je neemt adequaat monsters op verschillende locaties en je verzorgt correcte rapportages aan onze klanten. Je hebt MBO werk- en denkniveau, je hebt een goed technisch inzicht en je bent in het bezit van een geldig rijbewijs. Heb jij al enige ervaring als Surveyor, dan heb jij een streepje voor.

Deze functie biedt onder meer een bedrijfsauto, mobiele telefoon en opleidingsmogelijkheden. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog!


Solliciteer hier!

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.