luchttalent.nlVoor bedrijven

Op zoek naar een technische baan?

Zoek jij een baan als procesoperator, installatiemonteur, pijpfitter of constructiebankwerker?

Otter-Westelaken bemiddelt vaste en tijdelijke vakkrachten in de industrie, elektro- en installatietechniek en scheeps- en jachtbouw. Zij helpen monteurs, operators en techneuten die werk zoeken, met of zonder de juiste papieren, en in ieder geval met de juiste motivatie en ervaring.
Solliciteer hier

Vacature: Gottwald Kraanmachinist

Havenwerk zoekt mensen die bij voorkeur ervaring hebben met Gottwald kranen, toren-, haven- en/of brugkranen. Daarnaast kun je ook werken met graafmachines, dieplepels of hydraulische kranen. Als kraanmachinist zorg je voor het veilig en efficiënt hijsen bij het lossen van schepen. De ladingen zijn divers: bulk, stukgoed en containers. Soms word je ingezet als rigger of hijsbegeleider. Je bent dus flexibel inzetbaar en bereid om in wisselende diensten te werken.

Word jij de nieuwe Kraanmachinist bij Havenwerk?
Solliciteer hier

Vacature: Chemisch Analist

Voor hun laboratorium in Vlaardingen is Saybolt PER DIRECT op zoek naar een Chemisch Analist m/v. Het is een baan in dagdienst, maar ook vroege of late diensten worden gedraaid. Als chemisch analist werk je zelfstandig en in teamverband aan kwaliteitscontrole van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten uit de petrochemische industrie. Je gebruikt hierbij een groot aantal analysemethoden en instrumentele analysetechnieken. Je werkt uiteraard conform de geldende ISO-normen, VCA-richtlijnen en bedrijfsregels.

Ben je geïnteresseerd?
Solliciteer hier

Vacature: Technisch Management Trainee

Voor een vestiging in Breda is SPIE Nederland op zoek naar een Technisch Management Trainee. Je hebt een Technische Master en bent starter op de arbeidsmarkt met maximaal 2 jaar werkervaring. Jouw aanleg voor leiderschap is terug te zien in je studententijd.

Wil jij een unieke rol binnen SPIE vervullen? Dat kan met dit traineeship, waar je de ene dag bij het MT aan tafel zit en de volgende dag met je voeten in de klei staat. Je doorloopt een 2-jarig programma met 4 opdrachten op verschillende afdelingen binnen SPIE.
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Technican E&I

Als jij een afgeronde opleiding elektrotechniek (mbo-4) en 3-5 jaar werkervaring als E&I technicus in de chemische industrie hebt, EN je wilt werken in de Rotterdamse haven, let dan goed op! Industrierecruiters is namelijk DRINGEND op zoek naar een fulltime Technician E&I voor een groeiend bedrijf in de Botlek. Bij nieuwbouwwerkzaamheden ben jij aanwezig om vertrouwd te raken met de nieuwe apparatuur en installatiedelen. Je begeleidt contractors en stuurt enkele technicians aan.

Voel jij je aangesproken?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.