luchttalent.nlVoor bedrijven
“RT @Werkenbijbpraf: Samenwerken in een divers team en technische uitdaging aangaan? Kom dan afstuderen in ons Technical Team! Kijk snel…htt…”
Watertalent op Twitter
“Wil jij jouw talent, HR kennis en ervaring inzetten voor het professionaliseren van de Payroll bij Koninklijke Vopak? Lees dan snel verder! Vopak zoekt voor haar #HR #Services team een #Payroll #Off...”
Watertalent op Facebook

Mainport Talenten Diner 2017

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Je zit aan tafel met collega studenten en HR-professionals, de CEO’s verzorgen een heerlijk 4-gangen menu en schuiven natuurlijk ook aan. Een sfeervol netwerkdiner in een prachtige ambiance. De studenten gaven vorige jaren een beoordeling van een 8.8.
Lees hier verder

Vacature: Diverse Docenten bij STC

Ondanks dat de zomervakantie begint over een paar weken begint, is de STC-Group nu alvast op zoek naar diverse docenten voor het nieuwe schooljaar. Wil jij jongeren inspireren en leren over jouw vakgebied binnen een internationaal opererende onderwijs- en kennisinstelling? Overweeg dan serieus om docent bij de STC-Group te worden.

Heb jij passie voor je vak en wil je jongeren graag helpen bij hun ontwikkeling? Kijk dan op onze website welke docenten de STC-Group graag aan zich wil verbinden.
Solliciteer hier

Winnaars van het Rotterdams Havenevenement 2017

Diverse talenten die werken of leren in de Rotterdamse haven zijn vanavond in de schijnwerpers gezet tijdens het Rotterdams Havenevenement. Renee Naaktgeboren ging met de titel van Jong Haventalent aan de haal. Michel Koot mag zich sinds vanavond Havenwerker van het Jaar noemen. Het Rotterdams Havenevenement is georganiseerd door Deltalinqs, Havenbedrijf Rotterdam en de STC-Group, in samenwerking met Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise.
Lees hier verder

Vacature: Servicemonteur E (24/7)

Werken bij APM Terminals Rotterdam is werken met groot materieel. De afdeling Technical Services zorgt ervoor dat dit materieel (kranen en carriers) blijft draaien. Ieder uur van de dag. Iedere dag van de week. Als Servicemonteur E maak jij dit mogelijk. Jij bepaalt, samen met je collega’s, hoe een storing veilig en efficiënt opgelost kan worden en je zorgt ervoor dat dit ook gebeurt. Dat vraagt vakmanschap, daadkracht en lef! Je werkt - soms letterlijk - op grote hoogte!

Wil jij de top bereiken?
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.


Lees hier verder

Vacature: Remote Operator

Zoek jij een baan waarbij je van achter je PC de uitvoering van alle containerhandelingen met kade- en stapelkranen op de terminal begeleidt? Op de Tweede Maasvlakte staat één van de modernste containerterminals ter wereld: de terminal van Rotterdam World Gateway (RWG). RWG zoekt Remote Operators om toezicht te houden op de handelingen van de kranen en ervoor te zorgen dat de overslag efficiënt en effectief verloopt.

Heb jij een technisch en ruimtelijk inzicht, kun je je goed concentreren en heb je ervaring met computers?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.