luchttalent.nlVoor bedrijven

Campagne Electrical & Instrumentation

Gunvor Petroleum Rotterdam, SPIE Nederland, Evides Waterbedrijf, BP Raffinaderij Rotterdam, Delfluent Services, Ashland Industries Nederland en Tronox Pigments (Holland) zijn op zoek naar jou!
Ben jij een (aankomend) Technician, Coördinator, Engineer, Werkvoorbereider, Monteur of Projectleider binnen de elektrotechniek (E&I)?

De genoemde bedrijven hebben voor jou als starter/young-professional of ervaren E&I-er verschillende job opportunities. Uitdagende functies in de meest dynamische werkomgeving, de Haven & Industrie.Het opleidingsniveau varieert van MBO-4 tot WO/Universitair. Je komt zelf direct in contact met de recruiter
Lees hier verder

Meet & Greet met Gunvor

Op woensdag 15 november a.s. organiseert Gunvor Petroleum op de raffinaderij de GPR Escape Room, speciaal bedoeld voor geïnteresseerde kandidaten voor drie Maintenance-functies.

Op het event staat een moeilijk op te lossen escape room, waarin je in teamverband strijdt om wie het snelst de mysteries oplost!
Kijk verder

Vacature: Startende Projectleider

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een mix van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling? Actemium biedt een programma waarin je in anderhalf jaar tot Startende Projectleider wordt opgeleid. Tevens ga je direct aan de slag binnen de businessunit van Actemium in Dordrecht.

Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Je gaat aan de slag met innovatieve projecten, je ontwikkelt in een korte tijd heel veel expertise en je woont uitdagende activiteiten bij.

Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek en heb je passie voor techniek en ondernemerschap? Ben je daarnaast in het bezit van een rijbewijs B en beschik je over goede contactuele vaardigheden?


Solliciteer hier

Vacature: Process Operator C

Wilmar Oleochemicals in Botlek Rotterdam is op zoek naar een Process Operator C. Een proactieve en nauwkeurige operator met ervaring in de procesindustrie en een afgeronde Vapro C opleiding. Als procesoperator bij Wilmar bewaak je samen met je collega-operators het geautomatiseerde proces. Je werkt volgens een 2-2-2 ploegenrooster en maakt deel uit van een team van 5 ploegen met zo'n 20 procesoperators.

Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels? Dan ziet Wilmar graag jouw sollicitatie tegemoet.
Solliciteer hier

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.