luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Werken in de Logistiek?

Ben jij een (aankomend) Expediteur, Logistiek Operator, Transportmedewerker, Terminal Planner of Customer Service Medewerker binnen de logistieke sector?

De Rijke Group, Kuehne + Nagel, Den Hartogh Logistics, MOH Services, Rotterdam World Gateway, Mitsubishi Chemical, C.RO Ports, Maastank, Bunge Loders Croklaan en APM Terminals zijn op zoek naar jou!


Bekijk vacatures

Ambassadeur van Watertalent

Wil jij op de hoogte blijven van de vacatures op Watertalent in jouw vakgebied of branche? Word dan lid van ons ambassadeursprogramma

Wij sturen je gerichte vacatures en nieuwsberichten die jij gemakkelijk met één druk op de knop kunt delen via verschillende sociale mediakanalen.

Word jij de ambassadeur van de maand? 


Meld je hier aan!

Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam

Op 11 en 12 april is de Safety & Health @Work beurs in Ahoy Rotterdam. Deelnemende bedrijven tonen hier de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Tijdens dit tweedaagse evenement organiseren Ahoy Rotterdam en Talentium Careerportals 'het Careerlab'.

In het Careerlab brengen wij jou als student, starter of professional in contact met exposanten op de beursvloer en ga je in gesprek met professionals uit de praktijk. Wij presenteren de vacatures van de aanwezige werkgevers op de beurs en wij brengen je, waar mogelijk, direct in contact met hen. Ook nodigen wij je uit om in het Careerlab langs te komen voor een CV check en advies over carrièrekansen.


Lees hier verder

E-book van de week!

Bij Talentium Careerportals kun je een groot aantal leerzame ebooks gratis downloaden. Iedere week brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze week is dat Word 2016 - Geavanceerde Opties.

Word 2016 kent nogal wat hulpmiddelen die je kunt gebruiken bij het maken van teksten en documenten. Met dit gratis e-book krijg je net wat meer inzicht in Word. Er wordt o.a. aandacht besteed aan tabellen, afbeeldingen en speciale alineaopmaak. Na het lezen van dit boek kun jij meteen efficiënt aan de slag!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.