luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Word Proces Operator bij Olenex!

Als Proces Operator bij Olenex houd jij je bezig met het gehele proces van raffineren en fractioneren van palm-, palmpit- en kokosolie. Je komt te werken in een 2-2-2 ploegenrooster, waarin je verpompingen verzorgt, analyses uitvoert en toezicht houdt op de raffinagesystemen. Heb jij een VAPRO B diploma, enige jaren werkervaring als Proces Operator en zoek je een dynamische baan met ruimte voor eigen inbreng en initiatief? Solliciteer dan bij Olenex!

Wil je eerst wat meer informatie? Bekijk dan het filmpje onderaan de vacature.


Solliciteer hier!

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Commercieel medewerker binnendienst

Hellmann Nederland is voor haar kantoor in Rotterdam Botlek op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst! 

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het centrale aanspreekpunt op het gebied van tarieven binnen Hellmann Nederland. Je beheert tenders, actualiseert inkoop- en verkooptarieven in het systeem en je stelt offertes op voor nieuwe en bestaande klanten. Hiermee ben je verantwoordelijk voor het behoud van de marges en werk je nauw samen met Product Management en Sales. Heb jij ervaring binnen de Seafreight en beschik je over een MBO-4 of HBO opleiding dan is Hellmann op zoek naar jou! 


Solliciteer hier!

E-book van de maand!

Bij Talentium Careerportals kun je gratis een groot aantal leerzame e-books downloaden. Iedere maand brengen wij een nieuw e-book onder de aandacht. Deze maand is dat Gereedschapskist voor Aantrekkelijk Formuleren

In dit e-book vind je 10 vuistregels voor aantrekkelijke en goed geformuleerde zinnen. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw verslag of sollicitatiebrief zo schrijven dat het voor de lezer een fijne tekst is om te lezen. Zo haakt de lezer minder snel af en ga jij misschien wel door naar de volgende ronde!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Vacature: Terminal Operator

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Terminal Operator? Dan is APM Terminals Rotterdam op zoek naar jou!

Als Terminal Operator ben je de schakel met de klanten van APM Terminals. Je verplaatst containers van en naar de kranen, de opslaglocatie en vrachtwagens. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een dienstenrooster, waarin alle voorkomende diensten binnen de terminal zijn opgenomen. Om de werkzaamheden veilig en vlot uit te kunnen voeren, start je met een intensieve opleiding tot Straddle Carrier chauffeur.

Kan jij zelfstandig werken, heb je een goede hand-oog coordinatie en ben je klantgericht?
Solliciteer hier

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.