luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Maintenance CareerLab

In het CareerLab brengt Watertalent studenten en young professionals uit de branche bij elkaar. Heb jij als student inhoudelijke vragen over bepaalde functies, wil je weten wat jouw carrièrekansen zijn in deze branche of wil je weten wat specifieke bedrijven jou kunnen bieden? Dan is een bezoekje zeker de moeite waard! Ga bijvoorbeeld in gesprek met young professionals van Shell Raffinaderij Nederland of Gate terminal, de innovatieve LNG terminal op de tweede Maasvlakte.

Maintenance Next 2019 vindt plaats op 9, 10 en 11 april in Rotterdam Ahoy. Zien wij jou daar?
Lees meer over het CareerLab

Schrijf je in voor de Talentpool

Wil jij weten wat jouw waarde is op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw carrièremogelijkheden! Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor onze Talentpool! 

De voordelen van de Talentpool

  • Persoonlijk carrière advies: jij staat centraal! 
  • Meten en weten van jouw competenties.
  • Introductie bij voor jou interessante werkgevers.
  • Voorrang bij deelname netwerkevents.
  • Vaardigheden ontwikkelen in relevante workshops

Schrijf je hier in!

Opgeleid worden tot allrounder in de inspectiewereld?

Liquid Cargo Inspection en FIS zijn sinds 2015 actief in de (petro)chemie branche in het ARA gebied met diverse inspectiediensten. Vanwege het toenemende aantal klanten zijn wij per direct op zoek naar een junior collega die opgeleid wil worden tot Verladingsoperator / Cargo Surveyor / Additives Technician / Bunker Surveyor

In deze functie word je breed opgeleid zodat je uiteindelijk van alle markten thuis bent. Bij ons is geen enkele dag hetzelfde, we werken op aanvraag en vanuit huis. Als allrounder ben jij flexibel inzetbaar en geven we jou inzicht in een wereld waar de mogelijkheden tot zelfontwikkeling oneindig zijn. Wel is het van belang dat jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer en dat je in het bezit bent van een VCA of bereid bent deze te halen.

Meer weten over de inhoud van de functie of direct solliciteren bij Liquid Cargo Inspection? Klik dan snel verder!


Solliciteer hier!

In 5 stappen naar je nieuwe baan

In een mensenleven zijn er diverse momenten waarop iemand nadenkt over zijn of haar loopbaan. Bijvoorbeeld na de studie, door ontslag, reorganisatie of als je denkt toe te zijn aan een nieuwe stap. In het e-book 'In 5 stappen naar je nieuwe baan' wordt aandacht besteed aan de inzichten in jezelf, de aanleiding, jouw vaardigheden en wensen en het benaderen van de arbeidsmarkt. Ook kun je kleine opdrachten maken om tot een concreet plan voor jezelf te komen, met als doel: een nieuwe baan!
Download 'm hier!

Werken op of rondom een luchthaven

Wil je werken in de techniek of logistiek en onderdeel uitmaken van de dynamische werkomgeving op of rondom een Nederlandse luchthaven? 

Kijk dan op Luchttalent.nl, ons online carrière- en promotieplatform voor de luchthavenbranche.
Lees hier verder

Hef-/Reachtruckchauffeur Maasvlakte II

C-Port is op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur voor een opdrachtgever op de Maasvlakte II! 


Als Heftruckchauffeur ga je aan de slag in een gekoelde omgeving waar je voornamelijk te maken krijgt met fruit en aardappelen. Je houdt je bezig met het laden en lossen van containers, het rijden van pallets en andere diverse werkzaamheden in de koelcellen. Jij hebt al enige werkervaring met de hef- en reachtruck en je hebt een flexibele werkhouding. De werktijden zijn nader te bepalen: je werkt alleen dagdiensten of je werkt een combinatie van ochtend- en avonddiensten.

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging op een moderne werkomgeving met leuke collega's? 


Solliciteer hier!

Informatie op Watertalent

Beroepen en Branches

Ben je student, starter of switcher? Hier vind je informatie over de verschillende beroepen en branches in de haven en industrie. Ons doel is om voor elke functie een profiel op onze website te hebben. Mis je een beroep of een branche? Laat het ons weten en we plaatsen het direct!

Welke studie?

Waar ligt je interesse? Wil je werken en leren of eerst je studie afmaken? Wat is je vooropleiding want dat geeft richting aan je vervolgopleiding. Hier kun je verder kijken welke opleidingen je verder helpen in de haven en industrie.

Werken in de haven Rotterdam

Onze werkgevers zitten in heel Nederland. In 2008 zijn we gestart met Watertalent in de Mainport Rotterdam. Hierdoor vind je tot nu toe hier de meeste vacatures en werkgevers. Graag vertellen we je meer over de Haven van Rotterdam, de Mainport.  


Werken in Zeehavens Amsterdam

De havenregio van Amsterdam heeft veel te bieden voor starters en professionals. Innovatie staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten deze havenregio, kijk dan hier verder.