Laden
7 VACATURES

HOYER Nederland B.V.

350
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 22 november 2022
Laad (weegbrug) operator - Locatie Moerdijk

image

HOYER Nederland B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 21 november 2022
(Aankomende) Tankwagen- en Tankcontainer Chauffeur

image

HOYER Nederland B.V.

Rotterdam

Over HOYER Nederland B.V.
Wie zijn wij

HOYER Nederland B.V., onderdeel van de HOYER Group (opgericht in 1946 door Walter Hoyer), is een logistieke dienstverlener voor het transport van vloeibare ladingen d.m.v. tank containers, tankwagens, flexitanks en IBC’s. De HOYER Group is wereldwijd een grote speler op het gebied van logistiek en supply chain solutions. De HOYER Group is georganiseerd in business units, bij HOYER Nederland B.V. is de business unit chemie de belangrijkste. Binnen deze business unit vallen alle Europese transporten, zowel per weg als intermodaal. Ook supply chain solutions (denk aan onder andere drumming, on-site activiteiten) vallen binnen deze business unit.

De HOYER Group telt wereldwijd meer dan 6000 medewerkers, waarvan er ca. 350 bij HOYER Nederland B.V. in dienst zijn. HOYER Nederland B.V. is sinds 1960 gevestigd in in Rotterdam-Botlek, Op dezelfde locatie zijn ook HOYER Global en cotac Nederland B.V. (twee andere onderdelen van de HOYER Group) gevestigd.

image
Wat doen wij

Op de vestiging in Rotterdam houden we ons voornamelijk bezig met transport van vloeibare chemische lading. Zowel per tank-auto als per tank-container, over de weg en intermodaal (rail/short-sea) door heel Europa. HOYER heeft een sterke positie in de markt als het gaat om innovatie. Een grote diversiteit van equipment om alle producten op de meest efficiente manier te kunnen vervoeren, maar zeker de ontwikkelingen op gebied van digitalizering (oa SMART tank-containers) zorgen voor een dynamische werkomgeving.

Bij HOYER Nederland zijn diverse afdelingen en medewerkers. Uiteraard is een belangrijk element ons goed opgeleide chauffeurs-korps, maar daarnaast zijn allerlei functies en activiteiten zoals: customers service, planning (chauffeurs en equipments), maar natuurlijk ook sales, IT en financiele funties. De Rotterdamse transport mentaliteit is kenmerkend voor onze medewerkers; hard werken in een informele sfeer.


Wat leer jij van ons

Voor je aan de slag gaat bij HOYER Nederland B.V. maak je eerst uitgebreid kennis met de organisatie. Zo gaan medewerkers die starten op kantoor een dagje mee met een chauffeur, nemen zij een kijkje bij de reinigers en monteurs op de werkplaats van Cotac en lopen ze een dagje mee op een ander kantoor, bijvoorbeeld in Hamburg. Hierna word je gekoppeld aan een ervaren medewerker binnen de afdeling waar je komt werken. Hij of zij leert je alle kneepjes van het vak, waarna je zelfstandig aan de slag gaat binnen je functie.

Heb je na een tijdje de ambitie om door te groeien binnen HOYER Nederland, dan is dat zeker een mogelijkheid. Je kunt interne cursussen volgen of bijvoorbeeld doorstromen naar een andere positie.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

HOYER Nederland B.V. is bijna altijd op zoek naar nieuwe collega’s op verschillende niveaus. Heb jij een logistieke opleiding gevolgd, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als Planner of als Customer Service Medewerker. Heb je een administratieve of IT achtergrond, dan kun je weer op andere afdelingen terecht. HOYER Nederland vind het erg belangrijk dat haar medewerkers doen wat ze leuk vinden en waar hun ambities liggen. Is dit het geval, dan levert dit altijd mogelijkheden op voor het bedrijf.

Wil jij graag aan de slag bij dit grote dynamische bedrijf? Houd dan de vacatures op deze pagina in de gaten!


1 Sector
Logistiek

2 Vestigingen

HOYER Nederland B.V.

Oudemaasweg 44-50
3197KJ, Rotterdam

HOYER Liquid Drumming B.V.

Zeilmakerijweg 1
4906 CW, Oosterhout (NB)

Neem contact op