8 VACATURES

innocent drinks

500-600
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 24 november 2020
Kwaliteitsmedewerker

image

innocent drinks

Rotterdam

Geplaatst op 24 november 2020
Allround Onderhoudsmonteur

image

innocent drinks

Rotterdam

Over innocent drinks
Hallo, wij zijn innocent

... en we willen het mensen graag gemakkelijk maken om iets goeds voor zichzelf te doen, dat ook nog goed smaakt.

We zijn in 1999 in Londen een bedrijfje begonnen nadat we op een muziekfestival onze smoothies hadden verkocht. Boven onze stand hadden we een groot bord gehangen met daarop de vraag: ‘Moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen?’ In twee grote vuilnisbakken konden bezoekers stemmen nadat zij geproefd hadden. Aan het eind van het weekend was de JA-vuilnisbak zo vol dat we ontslag hebben genomen en innocent drinks zijn begonnen.

Sinds die dag maken we gezonde smoothies, en nu ook sapjes en kokoswater, die er hopelijk voor zorgen dat mensen goed en lang leven.

innocent drinks is een B-corp. Dat betekent dat we ons bedrijf inzetten om goed te doen, voor het milieu en ook onze mensen. Ook geven we 10% van onze winst aan goede doelen, waarvan het meeste aan de innocent foundation dat zich inzet om honger de wereld uit te helpen.

image
innocent-impact

In 2004 werd de eerste innocent smoothie verkocht in Nederland; bij de Bijenkorf. Nu vind je onze smoothies en sappen op veel meer plekken. Zo kan je ons vinden bij de grote supermarkten, benzinestations, de Kiosk, vele bedrijfskantines en in gezellige lunchtentjes. Wij verkopen onze innocent drankjes in heel Europa en sinds kort zijn we ook in Azië verkrijgbaar.

De ingrediënten in onze smoothies en sappen worden met zorg geselecteerd en ook onze flesjes maken we zo duurzaam mogelijk. Ze bestaan uit 50% gerecycled- en 15% plant -plastic, en aan de rest werken we nog. Ook zijn onze verpakkingen 100% recyclebaar. Daarnaast hebben we samen met 500 andere B-corps afgesproken om ons hele bedrijf CO2-neutraal te maken voor 2030, door bijvoorbeeld onze drankjes minder afstand te laten afleggen. Onze nieuwe fabriek, de blender, zal hier ook aan bijdragen.


De blender

We willen de wereld beter achter te laten dan dat we haar gevonden hebben. Dat merk je bij alles wat we doen. Momenteel bouwen we ’s werelds favoriete drankjesfabriek: de blender. In deze gloednieuwe CO2-neutrale fabriek in de haven van Rotterdam, zullen we per jaar 400 miljoen drankjes maken. Die worden door heel Europa verkocht.

Het bouwen en draaiende houden van zo’n fabriek is een hele klus. Daarom zoeken we naar ambitieuze mensen om dit samen te realiseren. We hebben zo’n 190 nieuwe werkplekken te vullen in deze gloednieuwe fabriek in de Europoort. Maak jij hier binnenkort deel van uit?

Werken bij innocent

innocent vindt haar medewerkers net zo belangrijk als de plannen om bij te dragen aan een betere wereld. We besteden veel tijd aan jouw ontwikkelingen en maken van de blender, een gezonde werkomgeving. De fabriek is WELL-gecertificeerd, wat betekent dat we er alles aan doen om het werk leuk en gezond te maken. Denk hierbij aan een goede luchtkwaliteit, maar ook aan gezond eten in de kantine, een sportschool om fit te blijven en een goede werk-privébalans.

Wanneer je start bij innocent maak je door het introductieprogramma kennis met de organisatie, de kernwaarden en de functie. De blender zal openen in de zomer van 2021; ons kantoor van de blender is tijdelijk gevestigd in het Innovation Dock op de RDM campus. Toch zijn we nu al op zoek naar talenten, o.a. voor de functie van onderhoudsmonteur en operator. Dit betekent dat je nu al mee kunt denken over de fabriek, haar processen en de werkomgeving.

Goed om te weten: innocent biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een eigen CAO. Ook zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en leuke trainingen te volgen. En bij ons mag je zoveel sapjes en smoothies drinken als je op kunt.


1 Sector
Retail

2 Locaties

De blender

Europoort
Rotterdam

innocent drinks - Innovation Dock

Scheepsbouwweg 8 - Loft 1
3089 JR, Rotterdam

Neem contact op

Bas Versnel

Recruiter

bas.versnel@innocentdrinks.nl

06 1276 8218

innocent drinks

Vragen over de Blender?

theblender@innocentdrinks.com

06 8270 2862