Dé eventlocatie voor de haven & industrie

Contact

verhuur@maindeck.nl

0181 665 802

Over Main Deck

De nieuwe eventlocatie van Watertalent is klaar voor carrière-events die ertoe doen. Main Deck is geschikt voor kleinschalige events, maar ook voor netwerkborrels, trainingen of workshops. Watertalent organiseert haar eigen producties hier en daarnaast is de locatie te boeken voor jouw eigen event, bijeenkomst of workshop.

Meer lezen

Van alle gemakken voorzien

Dat onze locatie van alle markten thuis is, is te zien aan de sfeervolle bar waar we verse bonenkoffie serveren én een biertje kunnen tappen. Daarnaast beschikt Main Deck over een enorme videowall, uitermate geschikt voor een (video)presentatie en knusse hoekjes om in te brainstormen of een persoonlijk gesprek te voeren.

Main Deck biedt dan ook de mogelijkheid om voor al onze events anders ingericht te worden, ook middels de richtlijnen van het RIVM. Zo maken wij onze events nog passender. Verder is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer (metro- en busstation Spijkenisse Centrum) en is er gratis parkeergelegenheid nabij.

Bekijk onze ruimtes

Ook wij houden afstand

In Main Deck worden looprichtingen aangegeven en vragen wij bezoekers bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. Mondkapjes en wegwerphandschoenen zijn aanwezig, maar niet verplicht. Uiteraard vragen wij alle bezoekers 1,5 meter afstand te houden. Ons veiligheidsprotocol is ook ter plaatse in Main Deck te lezen.

Meer weten?

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en samen bekijken we hoe we jouw bijeenkomst, training of lezing vorm kunnen geven. Wij doen ons best om jouw mail nog dezelfde dag te beantwoorden, maar we maken ook graag telefonisch kennis met je. Langskomen mag natuurlijk ook, op 1,5 meter afstand.

Stuur ons een bericht