Laden
4 VACATURES

Marcor Stevedoring B.V.

65
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 7 november 2022
Operationeel Medewerker (kraanmeester drijfkraan)

image

Marcor Stevedoring B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 7 november 2022
Operationeel Medewerker (schipper drijfkraan)

image

Marcor Stevedoring B.V.

Rotterdam

Over Marcor Stevedoring B.V.
Wie zijn wij

Marcor Stevedoring B.V., onderdeel van de Steinweg Group, is een op- en overslagbedrijf met een specialisme in droge bulk. Hier hebben wij een drijvende terminal voor, met onze drijfkranen kunnen wij overal in de haven aanmeren om zo onze werkzaamheden flexibel uit te voeren.

Dit doen we al sinds 1997. Toen lag de focus voornamelijk op de op- en overslag van agrarische producten. Dit hebben we in de loop der jaren uitgebreid met de op- en overslag van mineralen, biomassa, schroot en zakgoed. Ruim 65 medewerkers zetten zich in de semi-continudienst in voor onze klanten. Het is een dynamische markt waarin wij ons onderscheiden met flexibiliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. We werken in kleine, hechte teams waarbij veiligheid en onderlinge communicatie erg belangrijk zijn. Deze teams willen graag uitbreiden, want we groeien en we hebben heel wat plannen voor de toekomst!

image

Wat doen wij

Bij de overslag van goederen uit zeeschepen komen veel dingen kijken. Een goede planning en werkvoorbereiding is hierbij cruciaal. Met onze opdrachtgever en de scheepsagent stemmen wij af waar en hoe wij het schip gaan lossen. Als het schip op haar losplaats ligt mobiliseren wij onze drijfkranen langszij en gaan wij aan boord. Na overleg met de kapitein en veiligheidsinspecties beginnen wij aan de klus. Als ook het binnenvaartschip is aangemeerd beginnen we met het laden en lossen van de goederen. Ieder product heeft een andere werkmethode. Het binnenvaartschip transporteert de goederen vervolgens naar de eindbestemming in Nederland en andere Europese landen.

Ieder team bestaat uit een supervisor, meerdere kraanmachinisten, kraanschippers, binnenboord medewerkers en eventueel een weegtoren operator. Iedereen heeft eigen taken, maar we leiden onze medewerkers ook allround op. Zo kunnen zij verschillende rollen uitvoeren.

Werken bij Marcor Stevedoring B.V.

Als je bij ons start koppelen we je de eerste weken aan een buddy en opleider. Dit zijn ervaren collega’s die je de werkzaamheden eigen zal maken. Je werkt in eerste instantie in de dagdienst en leert elke ploeg kennen. Uiteindelijk kijken we in welke ploeg je het beste past en ga je zelfstandig aan de slag met je werkzaamheden. Wij hebben een in-house opleider waar je terecht kunt met je vragen en die jouw progressie bijhoudt. Zo leer je stap voor stap meer, bijvoorbeeld over de verschillende soorten ladingen die we op- en overslaan.

Als je bij ons op je plek zit, dan kun je je kennis uitbreiden. On the job leer je ook de andere rollen binnen je team kennen, zodat je uiteindelijk allround opgeleid bent. Ook is het mogelijk om door te groeien naar een assistent supervisor of supervisor positie.

Heb je affiniteit met de haven, ben je veiligheidsbewust en kun je goed communiceren binnen een team? Dan heb je de belangrijkste kwaliteiten die wij zoeken al in huis. Wij zoeken meerdere collega’s, dus neem snel een kijkje tussen de vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past.


1 Sector
Bulk

Locaties

Marcor Stevedoring B.V.

Dodewaardstraat 14

3087 BA, Rotterdam

Neem contact op