luchttalent.nlVoor bedrijven

Totaal (8)

 

Snijders Douane Agenten

Rotterdam
Adres
Gardermoenbaan 27
3045 AX  Rotterdam
Contact
Ben Kneppers
Declarant

Al ruim 12 jaar staan we klaar voor onze klanten. We hebben ons moderne bedrijfspand op Rotterdam Airport. Dit gebied is volop in ontwikkeling en zit dichtbij de haven waar wij voor veel van onze klanten werkzaamheden verrichten.

We zijn gediplomeerde declaranten met up-to-date kennis van douanewetgeving- en formaliteiten. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. We denken met u mee, zijn kostenefficiënt en 24/7 bereikbaar. Voor al uw vraagstukken bieden we een passende oplossing.
 

Mercurius Shipping Group

Amsterdam, 4 vacatures
Adres
Carolina MacGillavrylaan 3402
1098 XJ  Amsterdam
Branches
Binnenscheepvaart
Scheepsbouw, Reparaties en Certificering
Contact
Personeelszaken

De Mercurius Shipping Group is een cluster van bedrijven gespecialiseerd in de binnenvaart. Wij werken intensief samen met scheepvaartondernemers. Op onze schepen wordt het voordeel van werken met een kapitein-eigenaar gecombineerd met de zekerheid van een grote en professionele scheepvaartorganisatie. De kernwaarden van de filosofie van de Mercurius Shipping Group zijn ondernemersgeest, innovatie, synergie en durven te investeren.
Vacatures
Kapitein MTS Synthese 12
http://Mercurius Shipping Group
2e Kapitein MCS Mercur
http://Mercurius Shipping Group
Walkapitein / Technisch Coördinator Binnenvaart
http://Mercurius Shipping Group
Matroos Binnenvaart
http://Mercurius Shipping Group
 

Mateck Haven & Onderhoud

Europoort Rotterdam
Adres
Luxemburgweg 1 - havennr. 5810
3198 LG  Europoort Rotterdam
Mateck Haven en Onderhoud is een handelsnaam van Mateck Services BV. Mateck Services is opgericht in 2008 vanuit een directe vraag vanuit de markt en heeft inmiddels bewezen aan die vraag te kunnen voldoen.

Mateck Haven en Onderhoud is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie en Pensioenfonds Metaal & Techniek en valt onder de CAO voor de Metaal & Techniek. Mateck Services / Haven & Onderhoud is ISO 9001 gecertificeerd.
 

Van Meeuwen

Weesp
Adres
Leeuwenveldseweg 5a
1382 LV  Weesp
Branches
Onderhoud, Reparatie en Inspectie
Van Meeuwen is toeleverancier van diverse diensten op het gebied van smeertechnisch onderhoud volgens Het Concept van Smeerbeheer®. Eén van deze diensten omvat het uit handen nemen van het (totale) smeertechnisch onderhoud bij onze klanten, zowel structureel als projectmatig. Het succes van de onderneming is mede gebaseerd op specialisme, deskundigheid en gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers.
 

Climax Molybdenum

Botlek Rotterdam
Adres
Theemsweg 20
3197 KM  Botlek Rotterdam
Branches
Diverse Producten t.b.v. de Industrie
Contact
Karin van Esch
Senior HR Generalist

Climax Molybdenum B.V. is een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Climax Molybdenum Company, die op haar beurt een dochteronderneming is van het Amerikaanse mijnbouwconcern Freeport McMoran.
 

aage hempel

Rhoon
Adres
Nijverheidsweg 31
3161 GJ  Rhoon
erikvanboom@aagehempel.com
Branches
Leveranciers voor de Scheepvaart
Overige Producten t.b.v. de Scheepvaart
Aage Hempel Internationaal A/S is een Deens bedrijf, opgericht in 1927. De hoofdactiviteiten zijn reparatie, verkoop en installatie van maritieme elektronica aan boord van commerciële scheepvaart en jachten.
 

RVB Shipbrokers B.V.

Rotterdam
Adres
Wilhelminakade 83 - Maastoren, 35e etage
3072 AP  Rotterdam
Branches
Scheepsmakelaars
Since we started in 1992, RVB Shipbrokers has established itself internationally as a knowledgeable and independent shipbroker for the transportation of liquid products such as edible and marine oils, liquid fertilizers, chemicals and biodiesels on oceangoing tankers around the Globe.
 

Rubis Terminal B.V.

Botlek Rotterdam
Adres
Welplaatweg 26
3197 KS  Botlek Rotterdam
Branches
Overslag
Opslag
Rubis Terminal Rotterdam is a specialized and independent provider of storage and transshipment services for minerals and chemicals. Rubis sets itself apart by the speed with which it can provide tailor-made services and specialized solutions. Our specialists work closely with you in order to find the optimal solution. As a state-of-the-art all-round terminal with ample jetty availability and multimodal access, we operate very flexibly, have short lines of communication, and offer a wide range of services.