Laden

VOOR WERKGEVERS

Mainport Talenten Diner 2022

Exclusief dineren met gemotiveerde hbo- en wo-studenten met studierichtingen die voor jouw organisatie interessant zijn? Ga in gesprek met de parels tijdens het Mainport Talenten Diner 2022 in oktober. Leuk detail: jouw CEO of MT-lid bereidt het diner voor.

Geen tafels meer beschikbaar

Datum

04-10-2022

Tijd

15:00 - 22:30

Waar

Rotterdam

Leuvehaven 80


Voor wie?

CEO’s/technisch managers en HR-professionals van bedrijven in de Rotterdamse haven en industrie

Investering

€2.450, inclusief twee couverts t.w.v. €100

We gaan door met de 12e keer

Na de spectaculaire jubileum editie van 2021 zijn wij vol enthousiasme om in 2022 door te gaan met de succesformule van het Mainport Talenten Diner. Sterker nog, in 2022 organiseren we het gewoon twee keer! De editie afgelopen maart was supersuccesvol. Doet jouw organisatie (weer) mee op 4 oktober?

Op de 16e etage van het Inntel Hotel Rotterdam kookt de CEO of technisch manager van je organisatie een heerlijk en luxe viergangen diner, onder leiding van een topkok. Vervolgens gaan zij aan tafel met een recruiter of HR-professional en vijf studenten die voor jouw organisatie passend zijn. Geniet van het uitzicht, het eten en de gesprekken met de studenten. Drie ingrediënten voor een waardevolle avond.

Het recept voor succes

Tijdens het Mainport Talenten Diner brengen we toonaangevende bedrijven uit het havenbedrijfsleven en hbo- en wo-studenten samen. Het doel: de studenten enthousiasmeren voor een carrière binnen de haven & industrie. Want, laten we eerlijk zijn, die haven.. daar wil je werken toch? En hoe kunnen we hen beter enthousiasmeren voor een uitdagende loopbaan, dan door hen de smeulende verhalen uit de praktijk voor te schotelen? Tegelijkertijd delen de studenten vernieuwende inzichten over hun verwachtingen en over de arbeidsmarkt. Daar kan jouw organisatie weer op anticiperen tijdens de werving van young professionals.

Wat maakt dit netwerkevent zo succesvol? De charme van de prachtige locatie, een heerlijk diner en een goede match tussen student en bedrijf. Voorafgaand aan het diner is de CEO of technisch manager van jouw organisatie uitgenodigd om mee te koken met de chef. Een leuke ervaring en een uniek netwerkmoment. Tijdens het diner wisselen de studenten iedere gang van tafel. Je spreekt dus 20 verschillende studenten van studierichtingen die voor jouw organisatie interessant zijn. Na het diner is er de mogelijkheid om met de overige studenten in gesprek te gaan met een kopje koffie of thee.

Eerst zien, dan geloven? Bekijk de vlog, de sfeerimpressie en de foto's van het Mainport Talenten Diner 2021.

Verwachtingen managen

Wij vinden het belangrijk dat de aanwezige studenten gemotiveerd zijn om met jouw organisatie in gesprek te gaan. Wij hebben contact met diverse studieverenigingen en decanen die ambassadeur zijn van het Mainport Talenten Diner. Ook schrijven de studenten zich in met een persoonlijke motivatie. Zo komen alleen de beste studenten bij je aan tafel. We benaderen onder andere studenten van de volgende opleidingen:

Werktuigbouwkunde – Elektrotechniek – Mechatronica – Civiele Techniek – ICT – Logistiek – Supply Chain Management – Technische Bedrijfskunde – Veiligheidskunde – Maritieme Techniek – Chemische Technologie

Voor het diner kunnen ook studenten met een meer generieke studierichting, zoals Human Resource Management, Bedrijfskunde of Commerciële Economie, zich inschrijven. We horen graag welke studenten je wilt spreken, dan kunnen we daar rekening mee houden tijdens de tafelindeling.

Reserveer je tafel: vol is vol
Uitgebreide exposure onder aanstormend talent, een sfeervolle ambiance en een unieke netwerkgelegenheid: reserveer meteen je bedrijfstafel, want vol is vol! De 12e editie van het Mainport Talenten Diner wordt opnieuw een feestje. Dat mag je eigenlijk niet missen.