luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Monteur Mobiele Werktuigen

Monteur Mobiele Werktuigen
Opleidingsniveau
Opleidingsvorm
Soort onderwijs

Carrière en vacatures?

We bieden je gerichte informatie over de opleiding van jouw keuze en over de bijbehorende carrièremogelijkheden en beroepen. Voor meer beleving bij de opleiding, bijbehorende beroepen en mensen op werkplek, klik hier. Wil je meer inzicht in de toekomstmogelijkheden van deze opleiding? Vacatures, beroepsbeschrijvingen en mogelijk interessante werkgevers helpen je hierbij.

Omschrijving

Vorkheftruck, bulldozers, shovels, graafmachines. Met dit soort machines werk je als monteur mobiele werktuigen. Het onderhoud is een van je belangrijkste taken, maar je mag ook reparaties en aanpassingen doen. Soms moet je daarvoor frezen, vijlen en boren. Als je op pad gaat, werk je samen met de machinist en andere opdrachtgevers. Het werk is dus altijd afwisselend! 

 

De opleiding Monteur Mobiele Werktuigen 
Tijdens de opleiding Monteur mobiele werktuigen leer je de machines onderhouden en modificaties uitvoeren. Je leert storingen analyseren en repareren, en je  houdt je bezig met inspectie- en keuringwerkzaamheden. 

 

Zadkine en het Albeda College hebben hun mobiliteitsopleidingen ondergebracht in het gezamenlijke mobiliteitscentrum met de naam CIVOM (Centrum Innovatief Vakmanschap voor Onderhoud in Mobiliteit). Voordeel voor jou als student is dat je door deze samenwerking nog beter onderwijs krijgt en een grotere bans maakt op een baan na je studie.

 

Incompany “op maat”-trajecten

Zadkine biedt naast regulier onderwijs ook “op maat” opleidingstrajecten aan. Deze opleidingstrajecten kunnen zowel bij Zadkine als incompany verzorgd worden.

 

Beroepen

Allerlei bedrijven, groot en klein, werken met monteurs mobiele werktuigen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een loonbedrijf, reparatieservice of dealer. Omdat de machines overal kunnen staan, werk je niet alleen in de werkplaats. Soms ben je ook buiten. Het komt zelfs voor dat je naar het buitenland mag.

Terug naar boven

Contact

Arnold Mäkel
Telefoon:010 - 207 09 00
Website:http://www.zadkine.nl
Adres: Nikkelstraat 3-9
3067 GRROTTERDAM

Onze sectoren en opleidingen

Terug naar boven

Foto & Video

  • Zadkine Avond-mbo

    Avondopleidingen (volwassenenonderwijs op mbo-niveau) Zadkine Techniek Rotterdam.
  • Zadkine Techniek

    Zadkine biedt een groot aantal mbo-opleidingen, trainingen en cursussen.
  • Zadkine

    Zadkine is een organisatie die participeert in de Rijnmondse samenleving.