Laden

Coördinator havenlogistiek (niveau 3) - bbl

Als bbl-student niveau 3 ga je drie jaar een (vaste) dag in de week naar school. De rest van de week (vier dagen) doe je praktijkervaring op bij een erkend leerbedrijf. Veel studenten blijven, na het behalen van hun diploma, werken bij het leerbedrijf.


Niveau

MBO

Opleidingsduur

3 jaar

Plaats

STC mbo college - locatie Waalhaven Z.z.


School

STC mbo college

Lees over school

Vestiging

Waalhaven Z.z. 16,Rotterdam

Bekijk op kaart


Beroepen

Bevrachter

Shipping agent

Distributiemedewerker

Freight Forwarder

Expeditiemedewerker

Forwarder

Logistiek Medewerker

Reder

Scheepsagent

Supervisor

In het kort

Ben jij een echte regelaar die niet snel van slag raakt? Ben je in staat je aan te passen als een situatie plotseling verandert? Houd jij van werken in een internationale omgeving? Dan ben jij een echte coördinator havenlogistiek.

Jouw werkplek is op kantoor, in de dynamische haven. Je houdt je bezig met het (laten) vervoeren van de goederen van je klanten. Je weet precies welke manier van vervoeren de beste is. Je geeft daarover advies aan de klant en regelt het transport van A tot Z.

Wat ga je leren?

Deze bbl-opleiding bereidt je voor op een afwisselend administratief beroep. Je leert hoe je transporten organiseert en hoe je contact onderhoudt met klanten. Omdat je in een internationale omgeving werkt, is er tijdens je opleiding veel aandacht voor Engels en Duits. Je krijgt daarnaast onder andere de volgende vakken: Havenlogistiek, Douane, PortBase en Economie.

Wat kun je worden?

Met dit diploma op zak kun je zelfstandig aan het werk op kantoor bij onder andere expediteurs, cargadoors en zeehaventerminals en de douane.

Wil je nog een hoger niveau halen? Dat kan! De bol-opleiding Manager havenlogistiek niveau 4 sluit aan op jouw opleiding.

STC mbo college - locatie Waalhaven Z.z.

Bekijk school

Vestiging

STC mbo college - locatie Waalhaven Z.z.

Waalhaven Z.z. 16

Rotterdam

Meer informatie
Voor meer informatie en aanmelden klik je op de onderstaande button.
Andere opleidingen van STC mbo college
Elektrotechniek+ | mbo niveau 4 (BOL/BBL)

image

Stuurman alle schepen zeevaart (niveau 4) - bol

image