Laden

Logistics Engineering voltijd

De toekomst van de logistiek ligt in jouw handen


Opleidingsduur

4 jaar

Plaats

Rotterdam Mainport Institute


School

Rotterdam Mainport Institute

Lees over school

Vestiging

Lloydstraat 300,Rotterdam

Bekijk op kaart


Beroepen

Manager

Logistiek Medewerker

In het kort

Alles draait om transport logistiek. Hoe die logistiek er in de toekomst uitziet? Dat bepaal jij. De wereld staat te springen om hoogopgeleide logistiek engineers.

Dus: verbeter de wereld en start met de opleiding Logistics Engineering. Waar? In Rotterdam natuurlijk, een van de grootste logistieke hubs ter wereld.

Logistics Engineering: efficiƫntie versus duurzaamheid
De economie globaliseert. We bestellen pakketjes in China of de Verenigde Staten en willen onze bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebben. Tegelijkertijd weten we allemaal dat we zuinig moeten zijn op de aarde. En hebben we in het Akkoord van Parijs wereldwijde klimaatdoelstellingen afgesproken, die we moeten halen terwijl de internationale goederenstromen onverminderd doorgaan. Over de weg, het spoor, het water en door de lucht. De vraag is: hoe zorg je dat enerzijds de wereldeconomie zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk blijft draaien en anderzijds de duurzaamheidsdoelstellingen worden gehaald? Het is een van de belangrijkste vragen waarmee je aan de slag gaat wanneer je straks logistiek engineer bent.
Rotterdam Mainport Institute
Direct uitzicht op de Nieuwe Maas en de Rotterdamse haven. Een kleinschalige opleiding, waar de deur van je docenten altijd openstaat. En een gebouw dat transport en logistiek ademt. Wie kiest voor Logistics Engineering kiest voor een opleiding van het Rotterdam Mainport Institute (RMI). Dit is een samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en de STC Group, ontstaan om de beste hbo-opleidingen voor scheepvaart, scheepsbouw, havens, logistiek en procesindustrie aan te kunnen bieden. Het RMI beschikt over de meest up-to-date kennis, innovatieve leermiddelen en hooggekwalificeerde docenten. Zo vind je op onze locatie aan de Lloydstraat in Rotterdam onder meer het grootste zeevaart-, haven- en transportsimulatoren-park in de wereld.

Rotterdam Mainport Institute

Bekijk school

Vestiging

Rotterdam Mainport Institute

Lloydstraat 300

Rotterdam

Meer informatie
Voor meer informatie of direct aanmelden klik je op de onderstaande button. 
Andere opleidingen van Rotterdam Mainport Institute