Laden

Allround Vakman Grond-, Water- en Wegenbouw

  • Leerweg: bbl
  • Niveau: 3
  • Duur: 3 jaar


Opleidingsduur

3 jaar

Plaats

Hardinxveld-Giessendam Bouwcampus Bouw & Infra


School

Hardinxveld-Giessendam Bouwcampus Bouw & Infra

Lees over school

Vestiging

Houtschelf 10,Hardinxveld-Giessendam

Bekijk op kaart


Beroepen

Wegbouwkundige

Waterbouwkundige

Vind je het leuk om elke dag te weten waar je aan toe bent en altijd in de buitenlucht te werken? Zie je het zitten om steeds naar wisselende locaties onderweg te gaan waar je in een team werkt? Kies dan de opleiding Allround vakman grond-, water- en wegenbouw
Het beroep
Je bent werkzaam in een bedrijf, dat gespecialiseerd is in grond-, water- en wegenbouw. Je verricht zelfstandig werkzaamheden bij de aanleg en het onderhoud van weg,- en waterbouwkundige constructies, bestratingen, oeverconstructies en rioolconstructies. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzing zet je de hoogtes en richtingen van rioleringen en wegverhardingen uit. Je voert benodigde grondwerkzaamheden uit, zoals sleuven graven en bermen afwerken. Je opdrachtgevers bestaan o.a. uit aannemers, het particuliere bedrijfsleven of overheidsinstellingen zoals Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeentes.
Over de opleiding

We zorgen ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past. De opleiding Vakman grond-, water, en wegenbouw duurt twee jaar. Je werkt vier dagen per week bij een bedrijf en je gaat een middag en een avond naar school.

Je bent in dienst bij het bedrijf. Daar heb je een praktijkleermeester die je begeleidt. Door te werken in de praktijk leer je al doende je vak en de beroepshouding die past bij het vak.

Op school werk je aan je theoretische kennis. Je krijgt les van een docent die het vak kent. De lesstof sluit aan op je werk.

Je docent bezoekt je regelmatig op je werk. Samen met de praktijkleermeester beoordeelt hij je (vak)kennis, vaardigheden en beroepshouding. Samen met je docenten en je praktijkleermeester werk je aan een goed verloop van je opleiding met als doel een diploma.

Hardinxveld-Giessendam Bouwcampus Bouw & Infra

Bekijk school

Hardinxveld-Giessendam Bouwcampus Bouw & Infra

Houtschelf 10

Hardinxveld-Giessendam

Meer informatie
Klik voor meer informatie op de knop aanmelden.