Laden

Allround medewerker IT systems and devices

Niveau 3


Niveau

MBO

Opleidingsduur

3 jaar

Plaats

Vlietstraat, Terneuzen

Edisonweg, Vlissingen


School

Scalda

Lees over school

Vestiging

Vlietstraat 11a,Terneuzen

Bekijk op kaart

Vestiging

Edisonweg 4a,Vlissingen

Bekijk op kaart


Beroepen

ICT Medewerker

In het kort
Jij bent het aanspreekpunt voor de complete infrastructuur in een moderne bedrijfsomgeving. Je werkt aan het netwerk, de computers en devices (zoals mobiele telefoons, tablets, laptops/notebooks, desktops, IoT devices, smart home devices, AV-apparatuur, VR/AR-devices en drones). Je installeert, lost problemen op en geeft instructies. Je moet dus niet alleen goed met de techniek om kunnen gaan, maar ook met mensen! Als medewerker beheer ICT stel je je klantvriendelijk, klantgericht en flexibel op. Je kan goed samenwerken, overziet de consequenties van jouw handelen, je werkt nauwkeurig, hebt doorzettingsvermogen, bent oplossingsgericht en kan goed omgaan met tijdsdruk.
Opbouw

Je opleiding is persoonlijk. Samen met je coach, die je de hele opleiding begeleidt, maak je een persoonlijk opleidingsplan. Je doorloop drie levels binnen de opleiding, namelijk 1. Oriënteren, 2. Ontwikkelen en 3. Kwalificeren. Per level verzamel je bewijzen in je portfolio, waarmee je jouw bekwaamheid aantoont. Wanneer je het juiste niveau hebt aangetoond kun je deelnemen aan de examens.

Er wordt gewerkt in een hybride leeromgeving met authentieke (echte) opdrachten uit het bedrijfsleven. Soms komt het voor dat er geen authentieke opdrachten zijn, dan kun je altijd verder met opdrachten en projecten met een stimulerend karakter. Verder krijg je instructies en volg je workshops.

Het bedrijfsleven is kind aan huis bij Scalda. Regionale bedrijven denken mee over zaken zoals de opleidingsopzet, jouw gewenste praktijkvaardigheden en je benodigde kennis. Samen met het bedrijfsleven zorgt Scalda voor boeiend, praktijkgericht en modern onderwijs. 

Keuzedelen
Als onderdeel van deze opleiding kun je één of meer keuzedelen volgen. Binnen deze opleiding worden op dit moment de volgende keuzedelen aangeboden:

  • Digitale vaardigheden gevorderd
  • Verdieping software
  • Lean en creatief
  • Ondernemend gedrag
  • Rekenen 3F
  • Nederlands 3F
  • Engels B1/B2

Je kunt ook een keuzedeel volgen dat door een andere opleiding wordt aangeboden. Hiervoor moet je een verzoek indienen.  Voorwaarde is dat er geen overlap is met de opleiding die je volgt, en dat het voor Scalda praktisch gezien mogelijk is om dit te organiseren (bijvoorbeeld vanwege het lesrooster).

Tijdens je opleiding word je hierover nader geïnformeerd.

Na de opleiding
Als Allround medewerker IT systems and devices kun je aan de slag in de brede ICT-sector of je stroomt door naar een niveau 4 opleiding.

Vlietstraat, Terneuzen

Bekijk school

Vlietstraat, Terneuzen

Vlietstraat 11a
Terneuzen

Edisonweg, Vlissingen

Edisonweg 4a
Vlissingen

Meer informatie
Wil je meer weten of direct aanmelden? Klik dan op de onderstaande button.