Laden
1 VACATURE

Watertalent

8
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 31 oktober 2022
Medewerker communicatie / office management (28-32 uur p/w)

image

Watertalent

Spijkenisse

Over Watertalent
Hét carrièreplatform voor de haven & industrie

Intrigeert de wereld van de haven en industrie jou? Heb je er dan al aan gedacht om in deze dynamische wereld te gaan werken? Of misschien werk je er al jaren en is het tijd voor een nieuwe uitdaging, waarin je jezelf ontwikkelt of een stapje hogerop kunt. Op Watertalent vind je allerlei vacatures van toonaangevende werkgevers in deze sectoren. Van Procesoperator tot System Engineer, de haven en industrie zijn altijd op zoek naar talenten die de sector naar een hoger niveau tillen. Letterlijk, op één van de vele kranen op containerterminals of figuurlijk, als veiligheidsdeskundige bij een chemische plant.

Grote kans dat er iets voor je bij zit

Wat jouw achtergrond ook is, in de haven en industrie is er altijd een plek voor jou. En die plek, die vind je op Watertalent. Bekijk je carrièrekansen en solliciteer gemakkelijk en snel bij het bedrijf waar jouw interesse ligt. Je solliciteert trouwens altijd bij de werkgever zelf, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat is wel zo fijn!

image
Een steuntje in de rug bij het zoeken naar je droombaan?

Via het vacatureoverzicht op onze website zoek je direct en snel naar een nieuwe uitdaging. Hier kun je ook een account aanmaken, waarin je bijhoudt waar en wanneer je hebt gesolliciteerd. Je uploadt hier eenvoudig je cv, zodat je op ieder moment gemakkelijk kunt solliciteren, ongeacht waar je bent.

Hulp nodig bij jouw zoektocht naar je droombaan? Schakel ons dan in. Via jouw account kun jij je registreren in onze Talentpool. Toonaangevende werkgevers hebben ook weleens moeite om die ene persoon te vinden die matcht bij de organisatie en geschikt is voor de job die zij open hebben staan. Wij kunnen jou persoonlijk bij hen introduceren als jouw profiel past bij wat zij zoeken. Ook dan ga je direct bij die organisatie in dienst.


Het team van Watertalent: ‘Wij doen ’t voor de haven’

Onze liefde voor de Rotterdamse haven is gaandeweg de jaren alleen maar groter geworden. De wereld ligt er aan je voeten. Vrijwel alle lokale initiatieven hebben een direct verband met actuele thema’s op wereldniveau. De impact van de haven op ons leven is gigantisch en biedt veel kansen. We vinden het belangrijk om dit voor de volgende generatie te behouden. Daarom zetten we in op het beter, efficiënter en duurzamer maken van de haven en onze wereld. Dit is alleen mogelijk met gemotiveerde en gekwalificeerde mensen.

Meer dan een vacaturewebsite

Watertalent faciliteert ontmoetingen in de breedste zin van het woord. Op ons vertrouwde carrièreplatform zoeken ruim 50.000 mensen per maand naar hun droomjob en ook onze community op de sociale media blijft groeien. Maar wij doen meer om de haven te laten groeien en we proberen zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de sector, op verschillende manieren.

We organiseren bijvoorbeeld jaarlijks het Mainport Talenten Diner, CareerLabs op diverse vakbeurzen en eigen carrière-events in onze eventlocatie Main Deck. Via onze events maken studenten kennis met de dynamiek van de haven en leren professionals van gelijksoortige bedrijven elkaar kennen. We stimuleren jongeren onderzoek te doen naar uitdagende vraagstukken in de haven en industrie terwijl zij hun profielwerkstuk maken. En via onze Mainport Academy verzorgen we trainingen voor de persoonlijke vaardigheden van werknemers en werkgevers in de haven en industrie. De haven is de wereld in het klein, en daar wil je gewoon werken. Toch?


1 Sector
Overig

Locaties

Watertalent

Stationsstraat 2

3201 AS, Spijkenisse

Neem contact op

Bart Verkleij

Arbeidsmarkt adviseur

bart.verkleij@watertalent.nl

0181 665 455

Mariska Siebel

Communicatie adviseur

mariska.siebel@watertalent.nl

0181 665 455