0 VACATURES

Watertalent

10
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Over Watertalent

Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen

"Nederland is groot door de haven en industrie"


Watertalent brengt nieuw talent in contact met het bedrijfsleven in de belangrijkste havenregio's van Nederland. Wij vormen de spil tussen werkgevers en talentvolle mensen die carrière willen maken. Dit doen wij vooral online via ons platform maar wij zijn ook  aanwezig op carrierebeurzen en verzorgen wij gastcolleges op scholen. 

Watertalent organiseert ook jaarlijks het Mainport Talenten Diner. Een exlusief netwerkevent voor hogeropgeleiden waarbij de CEO's van toonaangevende bedrijven het diner verzorgen. 

image
Wat doen wij

Toonaangevende bedrijven met vacatures en/of stageplaatsen presenteren zich aan jou op watertalent.nl. Door ze online te bezoeken, kun je met eigen ogen zien wat het havengebied voor jouw carrière allemaal in petto heeft. Bedrijven presenteren zich graag op watertalent.nl: zij willen zich namelijk graag presenteren aan jou!

Watertalent gaat niet actief naar jou op zoek voor haar klanten. Jij bent namelijk ook onze klant. Wij bieden je een laagdrempelige manier om in contact te komen met het bedrijf van jouw dromen. Als je het niet direct vindt op Watertalent kun je ook nog onze andere websites bezoeken. Hier kun je direct op klikken, bovenaan elke webpagina.


Wat leer jij van ons
We hebben ruime ervaring in het begeleiden van mbo-, hbo- en wo-stagiaires en bieden ook hbo-afstudeerplaatsen aan. We zijn een hecht, informeel team dat het naast hard werken en deadlines ook belangrijk vindt om op de dag een keer te poolen of te tafelvoetballen. Je hebt zelf de ruimte om aan te geven welke vaardigheid je graag extra wilt ontwikkelen.


Waarom ben jij belangrijk voor ons
Met communities voor zowel de haven en industrie (Watertalent) en voor de luchthavens (Luchttalent) zijn wij een toonaangevend medium voor studenten en starters en werkzoekenden. Dit willen wij graag uitbouwen en vernieuwen. Studenten en starters zijn voor onze organisatie de brug naar de nieuwe generatie werkzoekenden.

1 Sector
Overig

Locaties

Watertalent

Stationsstraat 2 , Spijkenisse

Neem contact op

Watertalent

info@watertalent.nl

0181 665 455